Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@nicicka píše:
Dakujem za info o madle, tak na tu reklamaciu asi kasleme…mozno to tak aj musi byt, kedze ta rukovat je nastavitelna do viacerych poloh…tak vela zdravia a nech malemu dari
Ahoj, tak my jezdíme s Evem už půl roku a rukojeť se rozhodně nevyklá, podle mě to na reklamaci je.
@janina2012 fakt jo? tak teď nevím teda..asi jak bude cesta mrkneme někde v obchodě..
Evi co u vás novýho jinak? jak maličkej už pořádně přibírá? Já se už pustila pomalínku do praní at pak nevyšiluji že nestíhám
Dopsali mi konečně termín podle pohybů a ten mám už 11.3 takže o tři týdny dřív než ty dva tak at to raději všechno mám..Stejně jsem s tím trochu počítala protože sama jsem se narodila o tři týdny dřív..
Ted odpočítávám každej den do 35tt kdy bude už plně vyvynutá a kdyby náhodou něco tak to není tak hrozný.. Mám z předčasnýho porodu dosti strach tak snad to ještě nejméně ty tři týdny vydržíme.. Ale už se celkově děsím porodu ![]()
@marillynka nového celkem nic, rosteme, přibíráme ale taky jsme teď marodili. Chytl teplotku, naštěstí to bylo jen na tři dny, ale i tak hrůza. Takovému malinkému tvorečku dávat čipky, chudák malej - to vymyslel nějaký idiot. Má zadeček celý červený a ještě máme průjem. Snad to bude brzy zase on.
To si nachystej, já si pořád říkala máš čas máš čas, pak se dotoho pomalu pustila, mezitím ležela ještě v nemocnici, no a nakonec vyžehlila aza týden rodila.Hele malej šel taky o tři týdny dřív, měla strach protopže to bylo neplánované a nevěděla co se děje že musím hned na sál. Jsem ráda že to mám zasebou a malý je v pořádku. Budu držet palečky a těšit se na zprávičky ![]()
Kamarádka je v 5.měs. a leží v nemocnici a nevypadá to dobře. odtekla jí plodová voda ![]()
Mno ty nemoce to je děs natož u takového malého prcka ale hlavně že je to už lepší..přítel má taky chřipku a vysoký horečky tak jen doufám že to nechytnu já..Snažíme se být každej v jiným pokoji ale v tom vzduchu to pořád je stejně..
To je hrozný s tou kámoškou
V kolikátém je týdnu? Snad se jim podaří prcka zachránit ale ai bude muset porodit když nemá vodu že?
Já si pořád říká aspon do toho 35tt musíme vydržet pak už budu klidná když budu vědět že je vše vyvinutý jak má.
Za týden jdu na kontrolu tak se už těším až tu prdelku zase uvidím jak tam řádí i když cítit to jde až dost
Už mi začíná dosti tlačit na spodek tak doufám že bude vše ok..
@marillynka je právě na zařátku 5.měsíce a údajně je bez vody, takže by měli nechat miminko umřít a pak by vyvolali porod.Je to mazec.Pro kubíka mi dnes v lékárně poradila heřmánkový čaj-prý to na miminka funguje jako na dospěláka černý čaj když má průjem. Kakáme teda pořád pěkně, dneska jej vážily a shodil. Dneska si ublinkl-teda spíš poblinkal dvakrát a pořádně, ale byl bez teploty.
Tak bacha na chřipku a častěji doma větrejte. Neboj bude to dobré, taky mě poslední měsíc tlačil..už to máš za pár ![]()
Ahojte, tak už máme doma kočárek a je moc hezký:-),přijde mi teda, že jak dávala Janča(Janina2012)fotečky tak je to trošku jiná barvička, ale co posílala Marillynka tak se to víc shoduje. Možná že venku jak bude sluníčko, tak ty barvičky budou zase trošku jiný
.Byla jsem ve středu u doktora a zrovna tam byla mamča s malou holčičkou a měla sedačku Espiro, nedalo mi to a ptala jsem se jí na ten kočárek jak je spokojená a tak…Nejvíc mě právě zarazila barva té fialkové a to, že jí jde sklapovat stříška u autosedačky!!To beru jako strašný mínus!!Ale jak jsem se již poptávala, je to ten starší model, který se nedá už nijak sehnat-leda po někom ![]()
Tak to je zatím jediné mínus na které jsem u kočárku přišla. Jinak ta tyčka u košíku žádný problém nebude. Zítra mám konečně termín
,ale prý to zatím na porod nijak nevypadá…
..Strašně se těším až s kočárkem vyjedu
Tak se mějte moc hezky Kikina
Ahojky tak to jsem ráda že ho už máš doma že to stihli dodat včas
Mno mi jsme ho vybalovali už byl právě večer tak ty barvy budou venku na sluníčku určitě jiný.. Mno mě ta stříška ani nevadí.. Já jsme ted nedávno u nás viděla taky tu starou verzi kočárku ale tu novou ještě u nikoho
Tak přeji rychlý porod a hlavně co nejmenší bolesti
At vám to dobře dopadne a brzo vyjedete já už se na to taky těším až půjdeme poprvé ven ![]()
Kiki a tobě se nelíbí fialková barva? a to že má sedačka sklápěcí stříšku je mínus? já jsem teda spokojená. Dokonce i s madlem. O víkendu byla kupovat kyblík a koukala na madla kočárků a měli to takhle všechny..
Aha, takze to madlo bolo aj u ostatnych kocikov take volnejsie? U nas v meste tento kocik nikde nemaju, takze to nemozem porovnat…
Nicicko u nás jej taky nemají, ale paní v obchodě říkala a ukázala, že to mají všechny kombinované.
@marillynka jéé ahoj, s prckem se máme dobře..jen počasí nám nepřeje a nemůžeme být venku..za chvíli nás čeká první očkování a příští týden jdeme na kontrolu kyčlí. Letí to strašně..
Co ty, jak se cítíš?
Mno jo to počasí jako by se zbláznilo že už to vypadalo skoro na jaro a ted tohle.. hrůza
Taky nikde moc nechodím a když musím tak autem..
Hrozně ten čas letí neuvěřitelný že jsou malému už dva měsíce.. Jinak já se mám dobře pořád se držíme tak to snad ještě těch pár týdnů bude v pohode.. Konečně budu nastupovat na mateřskou konečně bez vycházek ale v tomto počasí je to stejně fuk když jsem doma.. A od března přecházím do porodnice na kontroly a už se nám to bude blížit ale už se těším až to přinde at to máme už za sebou a mala je konečně u mě..
Dakujem za info o madle, tak na tu reklamaciu asi kasleme…mozno to tak aj musi byt, kedze ta rukovat je nastavitelna do viacerych poloh…tak vela zdravia a nech malemu dari