Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
12.3.13 11:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.3.13 22:28

@marillynka nee..kupovala jsem si tu Emitexovou http://www.slune-cz.cz/…-na-kocarek/ ale vypadají dost podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
13.3.13 09:20

@marillynka ty ještě nerodíš?

@janina2012 jani a ty jsi tu clonu k fial. kočárku kupovala černou? a měla jsi ji už připevněnou na sporťáku? K té pláštěnce-oni na hlubokou dělají Emitex exclusive xxl a Emitex xxl, ale ty jsi měla určitě na mysli tu Exclusive xxl..?Já už jsem se na to ptala, ale musím znovu, ta na sporták je jaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.3.13 17:41

@evca 28 jj..černou, nějak sem ty barvy neřešila :-)
Na hluboký jsem měla přesně jak píšeš tu Excklusive XXL a na sporťák mám Tracking Maxi. Zatím jsem ji teda nezkoušela, tak snad bude sedět. http://www.emitex.cz/…-maxi-cerna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.3.13 10:36

@janina2012 na tu tracking jsem se dívala, ale nepsali nikde že je na espiro, tak jsem jí trochu bála.. Teď mě tak napadá, byla vůbec nějaká pláštěnka u kočárku i na sporťák? Já jsem to nevybalovala takže ani nevím..S tou clonou váhám, ani tak nejde o ty barvy, ale říkám si zda je to nutnost :nevim:. Na druhou stranu si říkám kdo ví kdy budeme sedět a za chvíli tu máme léto..
Taky se chci jani zeptat, uvažovala jsem o oddělání té šedé vložky s vajíčka, zdá se mi že už jsme tam na těsno, ale zase se bojím aby bez ní tam neklimbal, přece jen jsou nám 4měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
15.3.13 11:31

Ahoj holky tak jsem byla od středy v nemocnici na podezření aby se mi nevyvynula preeklampsie tak naštěstí dobrý všechyn testy pak yvšly dobře..tak mě dnes pustili domu a půl hodky po tom jdu na záchod a zjistila jsem že mi odchází hlenová zátka :D Takže to asi bude brzo aby jsem se neotočili a nejeli zpět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.3.13 21:06

@marillynka tak coooooo, jsem napnutá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.3.13 00:05

@evca 28 ohledně té vložky do vajíčka..už si přesně nepamatuji, kdy jsme ji vydělávali my, ale určitě jsem nejdřív vydělala ještě takový podsedák, co je pod tou vložkou. Ono se tam tím udělá ještě trochu víc místa na sezení, takže je to pro mimi pohodlnější a při tom má hlavičku pořád chráněnou tou vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
18.3.13 10:59

@janina2012 já myslela uplně celý ten potah právě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
18.3.13 11:01

@evca 28 mno pořád nic :( zátka pryč a nic se neděje hrůza :( Tak jsme furt takoá napnutá už aby to přišlo takový čekání je hrozný.. večer mala vždycky tak děsně vyvádí že si říkám že mi praskne z toho brzo voda a nic včera jsem měla mí bolesti nepravidelný a nakonec z toho nic stejně nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.3.13 18:08

@janina2012 díky za radu :pankac: Pláštěnky obj.jsem zvědavá až to příjde..

@marillynka holka, já jsem napnutá za tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
20.3.13 09:12

@evca 28 mno to já taky každej večer blesti a stejně nic tak zas jen čekat hruza za chvilku jdu na kontrolu tak uvidím co mi řeknou jak to vypadá.. Doufám že tam zase nezůstanu to by mě už kleplo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.3.13 19:42

@marillynka hele a neměli by ti to vyvolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ahoji
20.3.13 21:41

Holky, jakou verzi kocarku enzo evo mate..? Cetla jsem, ze u verze roku 2012 ma kocarek maly kos na nakup a kvuli nejaky tyci i spatny pristup do kosiku.. Libi se mi ta verze 2013 a tam mi ten kosik neprijde nejak maly.. A ta tyc tam je taky..? Z tech ofiko obrazku jde prd videt.. Diky!!

• Citovat
  • Upravit
1488
21.3.13 10:03

@evca 28 já mám ještě týden do termínu :) Takže ještě je čas ale i tak je to děs to čekání ale včera na kontrole doktor říkal že mi ta zátka odešla a že jsem otevřená skoro an dva prsty ale že ted to ještě nebude tak snad do termínu to bude.. Hlavička je prej taky hezky nachystaná tak uvidíme.. A co u vás jak prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí