Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
31.3.13 20:00

@marillynka jejda holka, pár dní tu nebyla a ejhle..tak tuším že už to máš za sebou co??? no ono to krvácení je z čípku, já jej měla křehký a taky krvácela na konci tt. Už se těším na prdelku až se pochlubíš..a s tím datum to budeš mít asi tak tak..Já si letos ani velikonoce neužiji, v pátek v noci umřel super člověk, kamarád, spolužák, herec, muzikant.. Za týden jsme se měli vidět s prckama (zůstalo po něm 2leté dítě) a doladit svatbu (měla jsem jít za svědka)..Navíc to ted vypadá že ani pohřeb nestihnu :zed: lítám teď po očním :cert:

@janina2012 jani, tak konečně přišel balíček s pláštěnkama..hele mě se ta exlusiv xxl zdá hrozně velká, to tak má být? připadalo mi to jak na sporták a nebo že mám malý kočát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
31.3.13 21:00

@evca 28 tak to je mi moc líto :,( ještě to za sebou nemáme.. Pořád se jí nechce lenošce.. Tak snad to bude každým dnem.. Bolesti mám každý den tak snad to nějaký už bude. :) Ted zas řešíme jméno furt nevíme jestli ho změnit :lol: A hledáme jiný ale něco co se líbí oběma najít se snad nedá :mrgreen: :( Snad to už rozlousknem at pak na porodním sále nestresujeme že nevíme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.3.13 21:49

Holčiny nemáte některá reálné fotky espira 2013 fialové verze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
31.3.13 22:50

@evca 28 to se ti zdá, tak je taková volnější, ale aspoň zakryje hezky celý kočar. Tak my jsme dnes vyzkoušeli už i tu na sporťák, páč nám tady nachumelilo 25 čísel..a pláštěnka sedí perfektně (má okýnku a ještě i otvor na rukojeť, jinak je všechno včetně tašky až po košík zakryté). A pořídila jsem si teda i tu sluneční clonu, protože do toho kočárku fakt fouká, akorát ty jejich super erární spony jsou na dvě věci, tak jsem si na každý konec našila gumky a přichytla to za konce boudičky a teď je to teda luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
1.4.13 15:10

@marillynka ani nevíš jak mě to štve, to už je za poslední tři roky pátý člověk :cert: skoro si občas říkám že bych se měla vrátit do rodného města a třeba by se to nestalo :nevim: vím je to hloupý, ale aspoň bych se mohla s těma lidma vídat a v případě se s nimi rozloučit.
Teda té se vůbec na svět nechce, ta bude asi hodně moc hodňoučká :dance:

@janina2012 volnější je to dost..a schováváš tam i tašku? takže už jezdíte ve sportáku jo? Sluneční clona proti větru? jo ty vlastně myslíš ten přístřešek :mrgreen: jéé tak dej sem foto..
U nás napadlo taky, ale už to stihlo roztát a dneska jak byli venku tak sněžilo taky, ale to hned tálo. Jaro je za dveřmi, to sluníčko už je teplejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.4.13 21:19

@hospina o stránku dřív je reálná fotka fialové barvy espira, jen ten spodek -košík je u 2013 šedý. Byla sem se na to 2013 kouknout v sam baby a nelíbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.4.13 17:18

@evca 28 ahoj tak už jsem na světě prdolka se narodila 1.4 měla 2955g a 50cm :) je moc hodná ale trápí nás prdíky.. krásně prospívá dnes jsem byly na kontrole u doktorky tak ji hrozně chválila přibrala za tři dny 220g je to děsnej jedlík.. Taky jsme měli žloutenku tak jsem byly v porodnici týden na začatku moc nepřibírala tak jsme furt vážili jak trubky děs a pak jsme se tak rozkojily že jedla o dvacku víc než měla a to jí zůstalo do ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
13.4.13 13:51

@marillynka jéé mamino tak velká gratulace a těším se na fotečku.. jak se vlastně jmenu je prdolka malá? prdíky jsou zlo, nám zabrali kapičky baby calm - přírodní.. hodně doporučují bio gaia - ty jsou drahé, ale dají se sehnat levněji. Pediatr nám třeba doporučil Sab simplex - ty jsou na nic! A taky tyčinka do zadečku.

Holky moc se opatrujte, malá ať dělá jen radost a je stále hodňoučká jako na začátku a hlavně zdravíčko :hug: :hug: :hug: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
13.4.13 21:41

My tedka bereme esspumisan a laktobacilky tak uvidíme jestli se to upraví.. Zatím je to nic moc ale bereme to pár dní teprve.. Tyčinku jsme museli už dvakrát použít mala vubec nekadí dnes teda konečně sama tak jsem ráda.. Ty bio gaia prodává i muj doktor jak u mě byla sestřička tak mi říkala že je tam mají kolem 260 ale kolik stojí v lékárně netuším..
Jinak už jsme vyjeli na procházku a krásně se jezdí horší je to táhání do schodu přinde mi že je děsně těžkej..
Moc děkujeme fotečku ti pošlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.4.13 13:44

Holky, neprodáváte některá - nebo nevíte o někom- autosedačku s adaptery 0-13 kg v černošedé barvě k espiru 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.4.13 20:24

Ahojky, moc prosím o radu nemáte nějaký typ? potřebuju sehnat slunečník na espiro enzo evo 2012 fialový, nevíte který typ a barva sedí? děkuji…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.4.13 14:27

@Pilulkaaa jééé..tak to by mě taky zajímalo, ale zatím jsem se ještě nikam nedostala, abych ty slunečníky obhlídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.4.13 16:54
Tak to by mě taky zajímalo :mrgreen:
@Pilulkaaa píše:
Ahojky, moc prosím o radu nemáte nějaký typ? potřebuju sehnat slunečník na espiro enzo evo 2012 fialový, nevíte který typ a barva sedí? děkuji…:-)
@janina2012 píše:
@Pilulkaaa jééé..tak to by mě taky zajímalo, ale zatím jsem se ještě nikam nedostala, abych ty slunečníky obhlídla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.4.13 12:55

@evca 28 já jsem pořídila tohle…

http://www.detskydum.cz/…aker-903801/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.4.13 00:21