Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoAhoj holky, nekdo se ptal na Espiro Enzo v modre barve, ja ho mam, kdybyste chteli videt fotky, tak je muzu pridat.
Kocarku jsem se nakonec do porodu nedockala, ale do prvni prochazky byl doma.
Jsme s nim moc spokojeni. Malej ma 7 mesicu a jezdi porad v hluboke korbe. Vsichni obdivuji, jak je kocarek velkej.
Plastenka je fakt na nic, sice se pres korbicku pretahnout v pohode da, ale to okynko hodne chybi. Nechapu, kdo to vymyslel.
Taky by me zajimalo, jaky se na tenhle kocarek hodi slunecnik, tak kdybyste nekdo kupoval, dejte vedet.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat a asi i varovat espiro naprosto zbožňuju jenže!!! dnes malá ve sporťáku patlala matlala a zapatlala vložku, takovou tu oboustranou…:-) hodila jsem do pračky a totalně se mi sloupaly všechny pogumovaný písmenka a vše co je pogumovaný vlastně, máme kočár půl roku tak sem to obrečela… ![]()
Tak to je děs to to raději nebudu prát v pračce
Ale v nejhorším jsem viděla ž se dají koupit vložky do sportáku..
Holky nemá někdo doma hnědý a černý espiro enzo evo 2013. Pořád se nemůžu rozhodnout na barvu a bohužel, nikde není k vidění na živo tady u nás. Tak jestli některá nemáte fotku, jak asi barvy vypadají, tady na netu mají všichbi prodejci stejnou fotku, tak se jde blbě pořídit. Díky moc za odpovědi
My jsme se rozhodovali mezy černou a světle hnědou nakonec máme světle hnědou je pěkný nám se moc libí. Všechny 3 barvy jsem viděla v Ostravě. Kdysi jsem se zatoulala na allergo.pl,tam bylo nafoceno 6 kočárku vedle sebe na sluníčku. Ta tm. hnědá mi v obchodě připadala jak černá z toho osvětlení ale nevim jak na denním světle.
Ahoj holky, taky se rozhoduju, že enzo pořídim, zajímalo by mě, jestli vám hodně vadí, že sporťák nejde otočit proti směru jízdy, třeba aspoň ze začátku, když je mimi ještě menší bych na něj asi chtěla vidět.. ![]()
Zdravím u prvního jsem měla kočárek u kterého šel sporták otočit ale vubec jsem to nevyužila tak pořád dcera vytáčela hlavičku aby přes mě viděla. Byla spokojená jak viděla před sebe. Jinak u sportáčku je přes celou stříšku pruhledný proužek, stačí oddělat vršek a pěkně jde do něj vidět což je super až v plném sedu už vidět nejde ale to už děti pěkně sedí. Sice ještě nevozím ale přesně to mi bude vyhovovat že mužu přes pruh mrknout co a jak.
@stříbřenka malej je už ve sporťáku a to že nejde otočit nevadí, jediné mínus vidím v tom, že se špatně leze do košíku
Jinak jsme spokojeni
@marillynka koupila tenhle http://www.kocarkykarlov.cz/…lov.tpl.html foto dodám později
@evca 28 já jsem koupila včera od jedné paní černej fialovej tu u nás ani v obchodě neměli tak jsem si říkala že černej taky pujde
a jak se máte? My dobře akorád zlobíme s jídlem už aby jsem začaly přikrmovat..
@marillynka taky máme černej
jaktože zlobí, nechce mlíčko? tak my teda pakáme celkem dobře, občas se kroutí u oběda, ale nakonec to sní..jen to od babičky nechce
poeli nějakou fotečku ![]()
@evca 28 ahoj mno občas se jí nehce jíst má hlad ale ne a ne se najest a jen u toho řve..Dnes jsem byly na očkování tak to byla hysterie celou cestu domu řvala jak neurvala až se zalykala a všichni na nás čuměli jak jeblí jako by nikdy neviděli řvát mimino nebo co.. Od zítra začneme se zeleninkou tak uvidíme jak jí bude chutnat.. Fotku ti pošlu taky mi nějakou pošli ještě jsme toho tvého prcka neviděla.. Ted jsem se byly fotit tak ti jednu pošlu..
Ahoj, rozhodujeme se mezi Enzem Evo 2012 a Laretem, tak se chci zeptat, zda jste stále spokojené s výběrem Enza
Trochu mi vadí, že se na něj musí extra přikupovat ty pláštěnky, clony, slunečník apod. Laret to má všechno v ceně a ty clony má asi větší… a jedna maminka mi psala, že jí vadí, že u Enza sporťák nejde dát úplně do sedu, jen jakoby do polosedu…kolik má ta sedačka poloh? A jak je to s těmi adaptéry, když chci vyměnit hluboký za vajíčko či za sporťák, tak na každý jsou jiné adaptéry?
A co nějaké poruchy či párání švů u sporťáku? (Vyčetla jsem, že u verze 2011 s tím byl problém)
Moc děkuji za Vaše zkušenosti a případné připomínky ![]()