Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sevilla
2.10.13 17:17

Zdravím, ja si myslím že z nahradníma dílama na enzo evo bude problém leda koupit použitý celý ale jsou bych řekla i ty starší modely dost drahé oproti espiro atlantic.Je to zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
11
6.1.14 20:28

Holky prosím vás.. nevím u sporťáku na co jsou 2 přesky.. jedny jsou po stranách s takovým kovovým zakončením jako má taška na pověšení a dhuhá věc, pod nohama je pás se sponou taky dole jakoby schovaný.. nevíte na co to je? event kam se ty spony zestran zadělávají?? jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.1.14 09:23

Sevilla

Týden zpátky jsem předělala na sporták když nemrzne.Ty přesky jsem zahakla nad odpružením je tam stejný háček jak na tašku, nejspíš to je jen na přichytnutí. A když jde o spodek taky jsem dumala, odepla jsem to což jde fakt těžko a dala jsem to kolem čudlu co jsou na polohování, přichytne se to a jen tak nevyvleče jak se polohuje ale jak to vyřešili jiní to by mě taky zajímalo.
Sportáček je super jen mi příjde dost otevřený jak fouká, musím už pořídít clonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.1.14 20:41

Tak u stříšky sem taky zahákla spony jako by tašku - pod ty spony na tašku, ale pak je tam tohle… přidávám fotky… první a druhá je pod nohama, a třetí právě pod zadkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.1.14 21:15

Sevilla

Pod nohama jsem to zapnula takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.1.14 11:09

A kam jste fikla to pod tou prdelkou? to vůbec nechápu, kam mám zapojit :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.1.14 11:15

Tak už vííím :D sem to jelito :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.9.14 08:54

Moje konečná zkušenost s kočárkem model 2013 je taková že jsem byla moc spokojená, má skvělé jizdní vlastnosti.Za tu cenu pro mě dobrý kočár. Kromě malého vrzání rukojetě(od novoty tuhá) což byla drobnost, promazala se a bylo po vrzáni, jsem se nikdy nesetkala s ničím špatným, na to že jsem kočárek tahala po rampě nahoru a dolu k baráčku tak nikde v konstrukci nepolevil, což jsem ráda. Je fakt že jsem nikdy kočárek neskladala do auta, tudiž vkládanim do auta netrpěl a taky jsem nezatěžovala nákupy. Co pul roku preventivně jsem vždy promazala tak jak to ma být.
Jen pro někoho je kočárek otevřenější ale to lze řešit nějakým lemem.
U nás dobře sloužil.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.10.14 15:57

Také má konečná zkušenost:) je nám dva a půl a „malá“ když si vzpomene, že spát ven na sluníčko se v něm ještě bez problémů prochrupne…jsem maximálně spokojená, jiný kočár bych ani dnes nevybrala, zase bych skončila u tohohohle…náš je jezděný hodně moc a je to na něm znát, ale druhé snad ještě odvozit zvládne…ode mě nemůžu jinak než doporučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
28.11.14 17:53

Maminky, prosííím, jak mám rozebrat na vyprání, vše se mi podařilo, jen ne boudičky, ty jsem zatím nesundala, jde to vůbec sundat potah z boudiček jak hluboké, tak sporťáku? Děkuji D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí