Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
21.2.13 11:22

@agataps ahoj tak to je super že ho máte už doma mi ho právě kvůli tomu taky kupovali takhle brzo aby jsme pak někde nelítali po obchdech a museli vzít co bude.. Raději at je doma než vůbec..Ale to tak rychle uteče že ani nebudeš vědět jak mi homáme od listopadu a za měsíc už rodíme :) A jaký je ten černej? Máš nějaký fotečky? mno doufám že spokojeni budeme všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.2.13 12:58

Taky jsem ráda, že ho máme doma.. Ano, kočárek máme černý, sedačkou šedou :-) fotečky bohužel nemám, hned jsme ho odvezli k tchánům :lol: Kočárek se mi moc libí, sporták ale asik nejvíc :-) jen škoda, že nejde otočit i proti směru jízdy :? tak snad se nám bude dobře jezdit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
21.2.13 17:40

@agataps nebyla jsem tu a nemohla odpovědět na dotaz, ale co se týče velikosti, malému jsou skoro tři měsícem a vleze se mi tam krásně i s fusakem a to ten fusak u nožiček zabírá dost protože korbička je lehce zůžená. Navíc jak ti prcek začne sedět tak stejně budeš mít sporťák. že ta ručka není přehazovací? to nevadí stejně prcka zahímá to kolem a né ty :mrgreen: je to zkušrnost od synovce, takže mě to vůbec nevadí. Co se týče ježdění v zimě, záleží co máš za povrch silnice, někdy je potřeba zaaretovat kolečka. sedačka jde nasazovat lehce, ale musíš mít adaptéry.
A co ručka? hýbe se ti? jinak jsi měla štěstí s kočárkem.

@marillynka @agataps jinak mě se líbí to, že můžu korbičku odepnout a vzít domů..už se to konečně naučila a nepotřebuji k tomu chlapa :mrgreen: a syn mi aspoň spinká déle, takhle když jsem jej brala z kočárku tak se mi budil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kača 0110
21.2.13 20:30

těhule

Holky nemáte prosím někdo možnost vyfotit barvu tohoto kočárku v černé? :-)

• Citovat
  • Upravit
128
21.2.13 23:23

@agataps Ahojky, přidávám svou zkušenost s hluboukou korbou. Tak našemu Matymu už je 7 měsíců a ještě se vozí v korbě a to je pozor pěkný dlouhán..v půl roce měřil 72 cm. Fusak máme Emitexový. Jako extra pohodlí už tam samozřejmě nemá, ale na spaní stejně vždycky pokrčí nožky, takže v poho a v bdělém stavu ho musím posazovat, jinak řve, že nevidí. Počkám ještě max. měsíc a dávám ho do sporťáku. Taky jsem tento kočárek kupovala hlavně kvůli sporťáku, přišel mi takový bytelný..tak uvidím..pak sem zase hodím info :D Jinak ve sněhu žádný velký problém nemám, akorát teda když bylo hodně sněhu, tak jsme pro jistotu zaaretovala kolečka, ať se neničí. Jinak jediné co mu musím vytknout, že to není panelákový kočárek :( Bohužel ho hodně nemáhám každodenním ježděním po rampě a konstrukce už je takový rozhrkanější..tak snad vydrží, jinak mě asi picne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
22.2.13 16:59

@janina2012 tak to jsem ráda že tu máme další info od někoho kdo s nímuž jezdí delší dobu :) To v té hluboké korbě je dlouho to je uper že vám vydřží tak dlouho hlavně přes tu zimu..jem zvědavá jak nám vydrží.. potom prosimtě napiš jak s tím sportákem já mám hroznej strach toho upevnování těxh zad jak tam je jenom na tu karabinku.. Doufám že se nám nestale že by to malou nějak neudrželo nebo něco :( Protože jsme v obchodě kočár viděla jen s hlubokou korbou tohohle jsme si všimla až doma a docela mě to šokovalo tak doufám žr to bude v pohodě..
@evca 28 to je uper s tím že malýho můžeš vzít i s korbičkou dom a nemusíš ho vyndávat to taky vidím jako velké plus :) Máš najaký fotečky jak jste s kočárkem venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
balickak
23.2.13 16:01

Ahoj holky, my jsme pořídili taky espiro enzo evo 2012, ale v té zelené barvě. Vypadá moc hezky, kdyby někdo chtěl můžu se pokusit přihodit fotečky. Jinak mi tahle diskuze moc pomohla. Díky tomu jsem kočárek objednávala přes Krokodýlek a do týdne jsem ho měla doma. Mám malý dotaz na ty kdo už s ním jezdí. U korbičky jak je nahoře ten úchyt pro přenášení je přímo pod úchytem docela velký nekrytý otvor. Mám obavy aby na mimčo třeba nepršelo nebo nesněžilo(když to nebude přímo na pláštěnku) nebo tam na něj nějak nesvítilo sluníčko. Přemýšlím jestli tam něco nepřidělat. Máte s tím nějaké zkušenosti, řešily jste to nějak??? Díky

• Citovat
  • Upravit
1488
23.2.13 16:04
@balickak píše:
Ahoj holky, my jsme pořídili taky espiro enzo evo 2012, ale v té zelené barvě. Vypadá moc hezky, kdyby někdo chtěl můžu se pokusit přihodit fotečky. Jinak mi tahle diskuze moc pomohla. Díky tomu jsem kočárek objednávala přes Krokodýlek a do týdne jsem ho měla doma. Mám malý dotaz na ty kdo už s ním jezdí. U korbičky jak je nahoře ten úchyt pro přenášení je přímo pod úchytem docela velký nekrytý otvor. Mám obavy aby na mimčo třeba nepršelo nebo nesněžilo(když to nebude přímo na pláštěnku) nebo tam na něj nějak nesvítilo sluníčko. Přemýšlím jestli tam něco nepřidělat. Máte s tím nějaké zkušenosti, řešily jste to nějak??? Díky

určitě fotečky prosím dej mě by hrozně zajímalo jak ten zelený vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
balickak
23.2.13 16:47

espiro enzo evo - zelená

Tak tady přikládám pár foteček, akorát to trošku zkresluje. Některý jsou s bleskem, jiný bez blesku. Jinak to bohužel vyfotit nešlo. Ty s bleskem vypadají jako by ten kočár byl lesklý, ale není a ani ta světle zelená není tak moc ostrá jak na některých těch fotkách. Pro představu to snad ale bude stačit. Vypadá moc pěkně, tak doufám, že pak v reálu bude i dobře sloužit :D

• Citovat
  • Upravit
1488
23.2.13 17:02

Ale ta světle zelená je tam moc hezká takový by se mi líbil kdyby byl celý v takové barvě ale jinak taky vypdaá dobře na netu jsem si ho představovala jinak..Vypadá mnohem lépe než jsme čekala :think: My taky máme fotky některý s bleskem některý bez tak to trochu zkresluje no :( nejlepší budou venku až vyjedeme :)
Docela by mě zajámalo jestli tam tu zakrývací slídu (nevím jak se to přesně jmenuje)na hlubokým máte taky tak naknop jako mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
23.2.13 17:02
@Kača 0110 píše:
Holky nemáte prosím někdo možnost vyfotit barvu tohoto kočárku v černé? :-)

někdo tu černý má ale psala že ho už nemají doma a nemá fotečky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
balickak
23.2.13 17:32

Tou zakrývací slídou myslíš pláštěnku??? Tu jsem nezkoušela, takže nevím :(

• Citovat
  • Upravit
1488
24.2.13 09:44

Nene myslím jak je zakrytá ta korbička jako je na sportáku ten nánožník tak na hluboké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
balickak
24.2.13 11:48

Jo aha, no je to docela na těsno. Docela jsem s tím bojovala než se mi to podařilo připnout. Pak jsem zjistila, že musím nejdřív zapnout oba ty cvoky a pak to teprve přetahovat. Ony všechny ty cvoky a karabinky jdou docela ztěžka. Když jsem si zkušela odstrojit sporťák tak jsem u toho docela nadávala :)Ale zase si říkám, že je to lepší když to drží pořádně, než aby to někde lítalo.

• Citovat
  • Upravit
1488
25.2.13 09:52

Jo to máš pravdu mě to taky dalo dost zabrat všechno je tam děsně napevno a natěsno tak doufám že to bude trošku lepší protože štvát se s každým připínákem by mě teda moc nebavilo :D taky mě z toho dost bolely prsty.. U té korbičky teda je lepší to zapnout a pak to přetáhnout jo tak až budem mít kočárek doma tak to vyzkouším :) Včera přítel dodělal postýlku tak ji máme už hezky doma složenou :mrgreen: A dnes se chystám ji nachystat celou už se těším až tu malá bude..jsme si říkali to to uteklo před chvilkou jsme zjistila že jsme těhotná a už stavíme postýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí