Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
3.1.13 18:01

Mno já vlastně zapomněla že jsi rodila císařem :( Mno na těch kostkách to bude zajímavý no ale i když jsme měla pujčený od kámošek jejich kočár tak to taky bylo naprd a to teprv kočárky co nejsou vůbec odpružený dto musí být děs.. Takže dvoje by mi mohli stačit asi že když mám ještě ty z dm ty bych si brala když budu mít ty dvoje špinavý a bude..Ještě musím zjistit po kolika je tu prodávají v lékárně. Chtěla jsem jít dnes ale pak se mi v obchodě skutálely dvě flašky kofoly na malíček tak jsem myslela že už nikam nedojdu nebo se počůrám bolestí.. Navíc jsem byla nakoupit sama takže ještě k tomu těžkej vozík s nákupem měla jsem chut ho tam na parkovišti nechat protože každej krok byl uděsnej.. mno a prst mám nateklej trochu modrej asi to bude obražený hrůza zrovna těch když potřebuju chodit :( Doufám že to nebude tak bolet za par dní ale zítra jedu pryč tak to budu muset zas nějak přetrpět tu bolest :( mno já jsem hrozně zvědava na ten sporták mám docela strach z toho že to polohování je tam jen na tu karabinku aby to malou udrželo :/ To mě dost zarazilo jak jsem to doma viděla tak doufám že to bude dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikina81
5.1.13 23:00

fialové espiro

Ahoj Marillinko, vidím tu v příspěvkách, že bydlíš kousek ode mne. A tak jsem se chtěla zeptat kde sis vyhlídla kočárek espiro enzo. Já si ho dneska zamluvila v Sam Baby v černé barvě, ale teď už vím, že bych šla i do té fialové. Našla jsem obchod KROKODÝLEK, kde by ho měli mít. Paní jsem psala teprve dneska, tak nevím odpověď..ty už ho máš doma, nebo jsi v čekací fázi..Děkuji předem za odpověď Kikina :P

• Citovat
  • Upravit
1488
6.1.13 12:22

Ahoj já ho mám už doma teda spíše u rodičů momentálně.. Já ho kupovala až u ostravy protože ho nikde neměli když jsme obvolala všechny možný obchody kde na netu měli psaný že je skladem tak ho stejně neměli jen ten jeden obchod zrovna ten den jim přišel v modré barvě.. Tak jsme se tam hned druhý den vyrazili kouknout a nakonec si tam objednali ten fialový.. A za kolik v tom Sam baby ho mají jestli se můžu zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikina81
6.1.13 13:30

Ahojky, v tom Olmiku je 9800 + adaptéry a autosedačka, tak se vším 12000.Paní v Trutnově mi ho nabízí asi do 11000.Ale ten trutnov je daleko. Dneska musím napsat zda ho mají v té Ostravě-Havířov na prodejně. Pořád se rozmýšlím nad černou a nebo fialkovou a jsem už bezradná…Prosím tě, je ta fialková hezká? a není tam té fialové moc???Musím se na něj jet podívat jinak se nerozhodnu. Líbil se ti hned na první pohled?? a můžu se zeptat kdy máš termí?,já budu rodit taky v Šumperku, ale už to mám 2.2.2013:-),no nějak dříve nebyl čas řešit kočárek a teďka už mi teče do bot :-))
 Kikina

• Citovat
  • Upravit
Kikina81
6.1.13 14:19

Zdravím ještě jednou…
chtěla bych poprosit a nebo požádat o jednu věc. Manžela teďka napadlo jestli bychom se nemohli na tu fialkovou barvičku zajet podívat k Vám. Manžel měl uraz na stavbě a do toho Trutnova je to 150 kilometrů. Bydlíme v Úsově a k Vám to máme 30km, tak jsem chtěla poprosit zda by to nebylo možné…moc by nám to pomohlo. Popřemýšlej prosím a pokud by to bylo jen trošičku možné určitě bych se na oplátku odvděčila…
Pokud to nepůjde pochopím, ale moc by jsi nám pomohla v rozhodnutí…
Děkuji za odpověď Katka

• Citovat
  • Upravit
2248
7.1.13 11:04

Kikino fialkový kočárek máme doma a s barvou jsem spokojená. jen nevýhoda je že nemá odpružená přední kola. Já jej mám z krokodýlku a řešila to poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.1.13 11:22
@Kikina81 píše:
Zdravím ještě jednou…
chtěla bych poprosit a nebo požádat o jednu věc. Manžela teďka napadlo jestli bychom se nemohli na tu fialkovou barvičku zajet podívat k Vám. Manžel měl uraz na stavbě a do toho Trutnova je to 150 kilometrů. Bydlíme v Úsově a k Vám to máme 30km, tak jsem chtěla poprosit zda by to nebylo možné…moc by nám to pomohlo. Popřemýšlej prosím a pokud by to bylo jen trošičku možné určitě bych se na oplátku odvděčila…
Pokud to nepůjde pochopím, ale moc by jsi nám pomohla v rozhodnutí…
Děkuji za odpověď Katka

Já kočárek právě doma nemám :( mám jen autosedačku, ale ta není moc fialová oni ji událi spíš skoro do černa..Ale můžu ti sem poslat pár foteček i když vím že je lepší ho vidět na živo já to chtěla taky i když teda nakonec jsme taky zvolila jen podle fotek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.1.13 11:28

Tak snad ti to aspon trošku pomůže pak se ozvy jak se ti líbí fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikina81
7.1.13 12:13

Ahojky, děkuji alespoň za fotečky. Na každé fotce je trošku jiná ta barvička, ale ono záleží na tom jak se to vyfotí :)…Tak nakonec to rozhodl manžel a jdeme do té fialkové varianty. Viděla jsem na straně 10 nějaké fotečky a tam mi celkove připadá, že ten kočárek je moc řvavý..,ale tady mi přijde akorát. Vím, že je to focené v bytě tak budou trošku tmavší. Ale teda ta autosedačka s tou barvou moc společného nemá, že? :lol: Já se chystám na objednávku taky z Krokodýlku. Jen se zeptám, byly nějaké komplikace?,nebo vše v pohodě jak s doručením, tak celkově. Ještě jedna otázka :D -ve sportovní verzi má Marillinka fiakovou vložku a já to viděla s tou šedou, Jakou máš prosímtě Evčo 28 vložku z krokodýlku ty?
Jinak Vám mockrát děkuji Kikina

• Citovat
  • Upravit
1488
7.1.13 12:47
@Kikina81 píše:
Ahojky, děkuji alespoň za fotečky. Na každé fotce je trošku jiná ta barvička, ale ono záleží na tom jak se to vyfotí :)…Tak nakonec to rozhodl manžel a jdeme do té fialkové varianty. Viděla jsem na straně 10 nějaké fotečky a tam mi celkove připadá, že ten kočárek je moc řvavý..,ale tady mi přijde akorát. Vím, že je to focené v bytě tak budou trošku tmavší. Ale teda ta autosedačka s tou barvou moc společného nemá, že? :lol: Já se chystám na objednávku taky z Krokodýlku. Jen se zeptám, byly nějaké komplikace?,nebo vše v pohodě jak s doručením, tak celkově. Ještě jedna otázka :D -ve sportovní verzi má Marillinka fiakovou vložku a já to viděla s tou šedou, Jakou máš prosímtě Evčo 28 vložku z krokodýlku ty?
Jinak Vám mockrát děkuji Kikina

mno ono je to trochu tmavší protože je to focený už k večeru mi než jsme to poskládali tak byla venku tma :( Ale je moc hezkej fakt určitě zklamaná nebudeš.. Přítel chtěl taky černou, ale já se bála léta nevím jak na tom kočárky jsou když na ně v létě paří sluníčko aby to nebylo horký a malou to nepálilo :( Proto jsem černou nakonec nezvolila.. Mno a ta autosedačka vážně s fialovou nic moc společnýho nemá no docela mě to zarazilo myslela jsem že bude hezčí asi bych si už vzala jinou barvu autosedačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.1.13 12:53

Vidíš to té vložky jsme si vůbec nevšimla že máme fialovou a tady ve předu je bílá..Evi ty máš jakou?? měli jsme kočárky zhruba stejně koupený tak by mě zajímalo jestli začali vyrábět fialový nebo si to dávají jak se jim zrovna chce.. Mno ta bílá vypadá líp čučavěji ale zase když to vezmu z druhé stránky na té fialové nepůjde všechno tolik vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikina81
7.1.13 13:03

Tak už vím jek je to s tou vložkou do sporťáku :lol:…je prý oboustraná :), tak nevím..Tak jsme objednali tu fialkovou verzi, takže se teď už mužu jen těšit. Tu autosedačku jsem nechala taky v té fialové barvě

• Citovat
  • Upravit
1488
7.1.13 13:34
@Kikina81 píše:
Tak už vím jek je to s tou vložkou do sporťáku :lol:…je prý oboustraná :), tak nevím..Tak jsme objednali tu fialkovou verzi, takže se teď už mužu jen těšit. Tu autosedačku jsem nechala taky v té fialové barvě

Aha vidiš to to ani nevím :D:D Já jsem to tam strčila jak to bylo v krabici tam šla vidět ta fialová tak jsem ji tam tou stranou dala :D Mi jsme ho právě složili aby jsme věděli že je všechno v pohodě trochu s ním pojezdili po bytě spíš přítel :D A zkoumali jak se to skládá ale šlo to všechno dost ztěžka asi než se to trochu vyběhá.. Konstrukce šla lehce složit ale plno takových maličkostí šlo dost těžko..akorád jsem nedávno koukala na netu jak mají složenou tu konstrukci protože nám tam furt zavazely ty přední kolečka aby to bylo uplně u sebe a oni tam mají ty přední kolečka daný jakoby uprostřed té konstrukce ale zajímalo by mě jestli se tam nějak dají stočit nebo se musí oddělat což bych se na to raději vyprdla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.1.13 18:22

Kiki, komplikace byli akorát s dodáním, ale to paní nemohla zaručitm protože si pro ně jezdí sama do Polska. My jsme měli předtím obj. kočárek v sambaby a po měsíci čekání jsme obj. zrušili, paní nemohla zaručit kdy budou a já nechtěla mít miminko doma abez kočárku a tak jej obj. právě v krokodýlku. Proč bylo zpoždění? protože součástky jezdí z číny a trajekt se někde zdržel, pak to jede do Polska, kde to smontují a prodává se. Jinak co se týká paní z Krokodýlku tak komunikovala i přes mail, jen mi místo rukávníku poslala rukávník na golfáč a protože jsem u ní brala i cestovní postýlku, chtěla po ní český návod, který mi poslala, ale nic mi poštou nepřišlo.
Sporťák jsem vůbec neviděla takže nemůžu říct. Kočárek pčišel když už jsem byla v porodnici.

@marillynka asi máš na mysli když strkáš konstrukci do auta vid? no tak to tě zklamu, jsou dvě možnosti. Kolečka nechat nebo odmontovat. Nám do auta vleze s kolečkama, ale už tam nedám nic jiného..to je trošku nedomyšlěné..Jo a my teda máme sedačku fialovou, od kočárku je trošku tmavší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.1.13 19:20
@evca 28 píše:
Kiki, komplikace byli akorát s dodáním, ale to paní nemohla zaručitm protože si pro ně jezdí sama do Polska. My jsme měli předtím obj. kočárek v sambaby a po měsíci čekání jsme obj. zrušili, paní nemohla zaručit kdy budou a já nechtěla mít miminko doma abez kočárku a tak jej obj. právě v krokodýlku. Proč bylo zpoždění? protože součástky jezdí z číny a trajekt se někde zdržel, pak to jede do Polska, kde to smontují a prodává se. Jinak co se týká paní z Krokodýlku tak komunikovala i přes mail, jen mi místo rukávníku poslala rukávník na golfáč a protože jsem u ní brala i cestovní postýlku, chtěla po ní český návod, který mi poslala, ale nic mi poštou nepřišlo.
Sporťák jsem vůbec neviděla takže nemůžu říct. Kočárek pčišel když už jsem byla v porodnici.@marillynka asi máš na mysli když strkáš konstrukci do auta vid? no tak to tě zklamu, jsou dvě možnosti. Kolečka nechat nebo odmontovat. Nám do auta vleze s kolečkama, ale už tam nedám nic jiného..to je trošku nedomyšlěné..Jo a my teda máme sedačku fialovou, od kočárku je trošku tmavší.

Tak nám naštěstí do auta taky vejde i s kolečkama máme combika takže místa ještě zbude.. Jen je to docela blbý myslím že by to měli mít vymyšlený když to má tolik kočárků.. Mno tak jestli je ta vložka jak říká Kiki oboustranná tak to budem mít všichni stejný já jme si toho asi nevšimla a kouknu na to až budem mít kočár doma po porodu nebo možná těsně před..Ještě uvidíme. a jak se máte s prckem? Já jdu zítra na cukrovku tak se těším aby to bylo už za mnou a příští týden na kontrolu to zas bude novej krevní obraz mno to mám radost samá krev v poslední době :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí