Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoAhoj holky, tak ještě sem přihodím svoji zkušenost s jejich originální pláštěnkou. Jakou rovnou si kupte novou, protože kdo ji vymýšlel, musel být asi fakt padlý na hlavu. Je v podstatě jen na střechu s slídu, nezakrývá vanu kočárku, ale hlavně nemá okýnko, což je samozřejmě dost nepraktické a hlavně podle mě i nebezpečné. Jela jsme s ní 1× celou dobu sem se třepala, aby se mi tam malý neudusil. Normálně se už zevnitř rosila. Takže rozhodně pořídit erární, třeba od emitexu, tuším za nějakých 200, zakryje celý kočár a je s okýnkem. Takže tak ![]()
Ahoj Janino2012. Vidím, že už delší dobu s kočárkem jezdíš. Prosím Tě, neměla jsi problém s tím otvorem na hluboké korbičce nad úchytem viz. můj dotaz na předchozí stránce? Řešila jsi to nějak? Díky moc za odpověď.
@balickak píše:
Ahoj Janino2012. Vidím, že už delší dobu s kočárkem jezdíš. Prosím Tě, neměla jsi problém s tím otvorem na hluboké korbičce nad úchytem viz. můj dotaz na předchozí stránce? Řešila jsi to nějak? Díky moc za odpověď.
Ahoj, neměla..ani jsem to nějak neřešila..když nás chytla nějaká přeháňka, tak jsme rychle přeletěli, jinak dávám pláštěnku.
Akorát teda ještě je fakt, že mi ta korbička někdy přišla docela otevřená. Jelikož jezdíme opravdu za každého počasí, tak jsem si říkala, že sem měla pořídit takovou tu zábranu proti větru (jak se to navleče na stříšku, aby tam nefoukalo). Každopádně se chystám, že ji opravdu koupím, jelikož budu dávat za chvíli malého do sporťáku, tak se určitě bude hodit.
Díky moc. Tak uvidím, snad to bude O. K.Třeba řeším zbytečný blbosti ![]()
@janina2012 teda tak s tou pláštěnkou si mě teda dot vyrazila dech
Tosi snad dělají randu tohle to děs a hrůza.. Já tu pláštěnku právě nevybalovala takže ani nevím jaká je.. Tak to se někde kouknu po nové teda ještě že jsi nás na to upozornila pak bych se divila až byhc někde šla a čučela na to jak z jara.. zkusím se tu zeptat někde jeslti tady vůbec od emitexu prodávají stejně musím koupit i sítku na léto ta tam myslím vůbec není u toho že?
Ahojky holky, pláštěnku a síťku jsem taky dokupovala. Pláštěnku musel fakt vymýšlet nějaký inteligent
Jinak jak jsem psala, tak máme kočárek v černé barvě, ale nemáme jej doma, takže fotky nemám. Ale barva odpovídá obrázkům na netu ![]()
Mno už se po nějaké té pláštěnce koukám přece jenom se máme narodit brzo a venku pořád prší nebo sněží tak at pak nelítám a nesháním něco.. Akorád je blbý že na sporták se musí koupit zase jiná pláštěnka že to není nějak univerzální ![]()
Ahoj holky, tak pláštěnka je opravdu taková jak tu píšete, ale mám problém sehnat jinou. s tím napínáním je to taky tak, nepovolilo to ani náhodou, ale jde to líp..
jinak já mám pocit že kočárek dostal pěkně zabrat přes tu zimu.. ![]()
@janina2012 nám jsou teda tři měsíce, ale do sedmého v korbičce určitě nebudeme.. je to živel a šikula dohromady ![]()
@marillynka už to máš za pár co?
@evca 28 takže říkáš mám nějakou koupit až budem venku s kočárkem jo? jenže všude to mají zabalený asi mi nikdo nedovolí to vyzkoušet :/ Já jen tak koukala v rossmanu a v DM ale nevím jeslti budou sedět..Ještě se chci kouknout do obchodu s dětským ale tam jsem se ještě nedostala.. Mno Evi už to máme za pár no dnes začínáme 37tt
Včera na kontrole jsem měli 2800g a 40cm tak snad nebude moc veliká
Ale tu váhu beru s rezervou přece jenom to není přesný a může být velká odchilka jen snad ne do větší váhy
Ale podle doktora by mohla mít kolem 3200g u porodu tak jsem zvědavá podle toho taky kdy budeme rodit že.. Zatím to prej na porod nevypadá tak je to dobrý když ukončíme aspon 38tt tak to bdue super pak to může co nejdřív přijít at to máme za sebou konečně ![]()
Holky tak jestli můžu doporučit, tak já jsem kupovala pláštěnku emitex.
Ještě jsem se chtěla zeptat za kolik mají ty pláštěnky v rossmanu? dík
@Elda23 já mslím že to tam bylo kolem 100 já se ted koukala v DM ale vím že v rossmanu jsem se na to taky koukala nedávno ale přesně si cenu už nepamatuju ![]()
@janina2012 já se na ten emitex muím taky zeptat u nás v obchodě jeslti ho tam mají a když ne tak to bude naprd ![]()
Holky přišli jste některá na to jak se dá z autosedačky sundat ta celá vložka?? Mě jde sundat všechno ale jak je to mezi nožkama to mi nejde vytáhnout přes to kulatý
Chtěla jsem to aspon v rukách přemáchnout a nemůžu to sundat ![]()