Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@marillynka mame se celkem dobre, sice porad blinkame, ale jde to. Neblinkame pouze kdyz pred kojenim dam nutrinol-to je na zahusteni, jenze da praci to do nej nacpat. Nejlepsi reseni by bylo odstrikávat mlíko a míchat mu to do nej, takze resim koupe odsavacky.No des, daůlsi investice. Uz jdeme s vahou konecne nahoru mame 3170g a povirostli o 2cm ![]()
testy na cukrovku jéé tak to ti nezavidim, to je peknej humus.Nech si chutnat ti tedy prat nebudu, ale drzim palecky at dobre dopadnou.My ten sportak mame u tchyne tak az tam budu tak se mrknu.
Tak cukrovku mám za sebou naštěstí ji nemám tak jsem ráda..Aspon že tam už nemusím byl to teda hnus..snažila jsem se to vypít co nejdřív ale při posledním loku e mi to začlo vracet a málem jsem jim to tam hodila na zem ![]()
Ještě bych to musela s takovo upít znova mno jen to ne ![]()
To je naprd že furt tak blinká ale aspon že mu nevadí když mu dáváš i nutrilon i kojíš žes nemusela přestat kojit uplně..Tady u nás odsavačky půjčují ale chce to štěstí aby nějakou měli je o to dosti zájem.. Ale lepší než to kupovat ty ruční jsou prej uplně na nic a ty elektrický jsou taky dost drahý.. U vás to tam někde nepůjčují? To vám asi je pořád oblečení 56 ne? Jsem zvědava jak dlouho to budem nosit doufám že dýl jak 14 dní
To nejmenší máme nejhezčí ![]()
@marillynka supr
taky si to pamatuju, poslední lok byl hnus
Nechci to zakřiknout ale v noci ani jednou neblinkali a dneska taky ne a když tak jen slzička. Taky nám dneska píchali očičko, chudák malej, ale aspon bude mít klid a nebude porad slzet.Byl statečnejn a tak mu rodičové dneska koupili něco na sebe
Vím že půjčují, ale když to spočítám tak to výjde dost draho, zatím se daří kojit a neblinkat a když nejsem na blízku tak zaskočí táta s nutrilonem
není to tak často. Nechci přestat kojit a tak doufám že nebudeme blinkat a že to pár měsíců ještě zvládnem s nutritonem. je to ale anabáze než to šlověk připraví a nakrmí a pak ještě nakojí..56? to je nám veliké ![]()
@evca 28 píše:
@marillynka suprtaky si to pamatuju, poslední lok byl hnus
Nechci to zakřiknout ale v noci ani jednou neblinkali a dneska taky ne a když tak jen slzička. Taky nám dneska píchali očičko, chudák malej, ale aspon bude mít klid a nebude porad slzet.Byl statečnejn a tak mu rodičové dneska koupili něco na sebe
Vím že půjčují, ale když to spočítám tak to výjde dost draho, zatím se daří kojit a neblinkat a když nejsem na blízku tak zaskočí táta s nutrilonem
není to tak často. Nechci přestat kojit a tak doufám že nebudeme blinkat a že to pár měsíců ještě zvládnem s nutritonem. je to ale anabáze než to šlověk připraví a nakrmí a pak ještě nakojí..56? to je nám veliké
takže on je prodolka tak malinkatej jo že vám není ani 56
Tak apson to déle všechno vynosíte to bych taky chtěla..
Slzelo mu očičko tak snad to už bude dobrý sestřenka taky musela s malým na píchání tenkrát taky mu furt slzelo..
Tak uvidíš třeba je po blinkání konec
a bude to jenom lepší a lepší ![]()
Jak ted ukazujou v telce furt tu prasečí chřipku tak mám furt strach abych se někde nenachladila a zrovna se musí udělat takový hnusný počasí venku..
Snad žádnou chřipku nedostaneme ani tu normální..Už se těším aspon na 35 tt to si budu moc oddechnout že kdyby něco tak můžu porodit..Tak jsme furt tak nervozní už se těším na další týden na kontrolu aspon zas budu v klidu chvilku když mi řeknou že je vše v pohodě už aby to bylo ![]()
Baby, ktore mate kocik Evo, mala by som jednu otazocku. Kupili sme si tento kocik, je paradny, avsak vsimla som si, madlo ktorým sa tlaci kocik ma dost velku volu, resp. sa dost kyve ak je zaseknute v urcitej polohe? Babatko cakame vo feb. takze este nebol ani pouzity…Manzel povedal, ze to nie je problem a vobec to neprekaza funkcnosti, no aj tak si myslim, ze novy kocik by to asi nemal mat. Prosim skuste pozriet ci nemate aj vy tento problem…Dakujem ![]()
Ahoj tak na to musíš počkat až se ozve Evča já ho mám v krabici u rodičů máme termín v březnu takže je schovanej tak e ti nemůžu kouknout :/ Ale když jsme s ním doma jezdili a kontrolovali tak se nic nevyklalo..
Hmm, no ja som si to tiez vsimla az po cca mesiaci, ale hadam to uz horsie nebude ![]()
Mno tak to snad ne.. Doufám že až ho vybalíme taky si něčeho nevšimnu ale Evča si na nic neztěžovala tak to asi má dobrý doufám že mi taky..Dyštak to můžete reklamovat když ještě máte chvilku čas než potom až ho budete potřebovat..
Ahojky, chtela bych se zeptat na kocarek Espiro Atlantik moc se mi zamlouva mam do nej jit? Mate nekdo zkusenost? dekuji
Neviem sice ake ma atlantik parametre, ale vsimla som si ze tu v meste ich ma dost mamiciek, takze asi to budu dobre kociky. Nam sa vsak nepacila konstrukcia kocika (Evo ju ma taku modernejsiu, mohotnu a posobi dojmom, ze kocik naozaj cosi vydrzi - ci je to vsak pravda, uvidime pri pouzivani…) Celkovo si myslim, ze Espira su dobre kociky kedze som na internete nenasla nejake negativne hodnotenia, tak si myslim, ze to bude platit aj o Atlantiku. Aj ked stale plati - kazdy kus je iny (t. j. aj na tom najdrahsom kociku sa moze najst nejaka vada) ![]()
Ahojky, děkuji a jak jste vy spokojený s Evo? Já mám ještě jeden v zaloze Tako Laret 2012,mám ještě čas do května ![]()
No kocik zatial oddychuje, lebo my cakame babo o mesiac, zatial vsak mozem povedat ze dizajnovo je velmi pekny, avsak praktickost je dolezitejsia, tak dufam, ze bude splnat vacsinu poziadaviek nasho krpceka
Nuz, uvidime…
@Lucie 135 píše:
Ahojky, děkuji a jak jste vy spokojený s Evo? Já mám ještě jeden v zaloze Tako Laret 2012,mám ještě čas do května
ahoj mno já mám kočárek pořád v krabici do března takže zatím uplně posoudit nemůžu, ale kočárek je lehký snadno ovladatelný hlavně sporták je hrozně lehoučkej přijde mi uplně stejně jako ty golfáče a já jiný kočár kupovat pak nechci tak jsem vybírala aby sporták byl dělaný jako ty golfáče.. Kočárek s hlubokou korbou je vysoký to se mi taky líbí žádný velký zohýbání navíc se mi ani ty nízký kočárky nelíbí..
Jediný co teda musím říct že mě dost zaskočilo je že záda na sportáku drží jen karabina není tam takový to železo co se pokládá jako u jiných.. Ale holky říkali že je to v pohodě já měla strach aby to malou udrželo to je podle mě jedno takový velký mínus který jsem zjistila až doma když jsme kočár vybalili..
A na další info odkazuji na Evču ![]()
@marillynka píše:
takže on je prodolka tak malinkatej jo že vám není ani 56Tak apson to déle všechno vynosíte to bych taky chtěla..
Slzelo mu očičko tak snad to už bude dobrý sestřenka taky musela s malým na píchání tenkrát taky mu furt slzelo..
Tak uvidíš třeba je po blinkání koneca bude to jenom lepší a lepší
Jak ted ukazujou v telce furt tu prasečí chřipku tak mám furt strach abych se někde nenachladila a zrovna se musí udělat takový hnusný počasí venku..Snad žádnou chřipku nedostaneme ani tu normální..Už se těším aspon na 35 tt to si budu moc oddechnout že kdyby něco tak můžu porodit..Tak jsme furt tak nervozní už se těším na další týden na kontrolu aspon zas budu v klidu chvilku když mi řeknou že je vše v pohodě už aby to bylo
![]()
Tak se hlasim zase na prijmu..blinkani pokracuje ale ne pokazde..po nedeli se chci spojit s nutricni poradkyni, chci testy mlika a asi koncim s kojenim.Mela pucenou odsavacku a je to slabota a ani mi netvrdne prso. Zamenila nutrilon s bebou a uz nekakame po ctyrech dnech ale kazdy den.Za tyden jsme probrali 400g, trosku moc, ale uz se zakulacujeme. Ocenko dobre, uz to vypadalo ze pujdeme aj s druhym ale je to dobre.
Cetla jsem tu o dotazech na Enzo Evo..kyvani madla - no neni to uplne pevne, ale neni to az tak hrozne..s kocarkem jsem spokojena, dokonce je vyzkousen i v lesnim terenu
jeste nejaká dotaz???
@evca 28 píše:@marillynka píše:
takže on je prodolka tak malinkatej jo že vám není ani 56Tak apson to déle všechno vynosíte to bych taky chtěla..
Tak uvidíš třeba je po blinkání koneca bude to jenom lepší a lepší
Jak ted ukazujou v telce furt tu prasečí chřipku tak mám furt strach abych se někde nenachladila a zrovna se musí udělat takový hnusný počasí venku..Snad žádnou chřipku nedostaneme ani tu normální..Už se těším aspon na 35 tt to si budu moc oddechnout že kdyby něco tak můžu porodit..Tak jsme furt tak nervozní už se těším na další týden na kontrolu aspon zas budu v klidu chvilku když mi řeknou že je vše v pohodě už aby to bylo
![]()
Tak se hlasim zase na prijmu..blinkani pokracuje ale ne pokazde..po nedeli se chci spojit s nutricni poradkyni, chci testy mlika a asi koncim s kojenim.Mela pucenou odsavacku a je to slabota a ani mi netvrdne prso. Zamenila nutrilon s bebou a uz nekakame po ctyrech dnech ale kazdy den.Za tyden jsme probrali 400g, trosku moc, ale uz se zakulacujeme. Ocenko dobre, uz to vypadalo ze pujdeme aj s druhym ale je to dobre.
Cetla jsem tu o dotazech na Enzo Evo..kyvani madla - no neni to uplne pevne, ale neni to az tak hrozne..s kocarkem jsem spokojena, dokonce je vyzkousen i v lesnim terenu
jeste nejaká dotaz???takže beba vám víc sedí než ten nutrilon že? Aspon přibírá to je jen dobře.. Mno kamoška taky odsávala a brzo toho nechala tak po měsíci tou elektrickou to ještě šlo, ale ta ruční to prej u toho seděli celej den aby něco odsáli:(
Já jsem četla co lidi tak dávají za mléko a tu bebu docela často tak jsem zvědavá co bude pak sedět nám..
Tak jsem po kontrole a malá už je hlavičkou dolů takže nemůžu moc sedět furt mám strčený nohy v žebrech. Na další návštěvě už budeme vypisovat mateřskou ale nechám si ji až od dalšího týdne at ji mám 6 týdnů před termínem a zbytečně si nezkracuji pak dobu.. Konečně mi doplnili termín podle pohybů a ten máme o tři týdny dřív než podle MS a ultrazvuku tak jsem zvědavá který budeme rodit.