Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@marillynka povlečení máme zelené s broučkama-to byl set s nebesama a pak béžové s medvídkama a takové cihlové - to zase ladí k našemu
No a to zelené už mám povlečené
Jj letí to slušně, měla jsem špatný monitor a abych nemusela ležet v nemocnici, každý den docházím na kontrolní monitor. Mám to jen přes podchod tak to není tak hrozné.. Přibrala jsem všecho všudy 9kg což je v pohodě, myslím si že mi po porodu moc nezůstane a rychle shodím..
Už aby to bylo venku ![]()
@evca 28 píše:
@marillynka povlečení máme zelené s broučkama-to byl set s nebesama a pak béžové s medvídkama a takové cihlové - to zase ladí k našemuNo a to zelené už mám povlečené
Jj letí to slušně, měla jsem špatný monitor a abych nemusela ležet v nemocnici, každý den docházím na kontrolní monitor. Mám to jen přes podchod tak to není tak hrozné.. Přibrala jsem všecho všudy 9kg což je v pohodě, myslím si že mi po porodu moc nezůstane a rychle shodím..
Už aby to bylo venku
tak když to máš hned kousek do nemocnice tak je to dobrý kdyby něco jsi tam hned a můžeš aspon být doma.. Mi máme jednou žlutý co šila mamka je s medvídkama a ted jsme koupili růžový s kravičkou a pak máme jen povlečení s mědvědama béžový ale to je jen na polštářek a peřinku.. Devět kilo to je krásný to jsem zvědava jak budu přibírat já doufám že se do těch 10 taky vejdu..
@evca 28 píše:
@marillynka povlečení máme zelené s broučkama-to byl set s nebesama a pak béžové s medvídkama a takové cihlové - to zase ladí k našemuNo a to zelené už mám povlečené
Už aby to bylo venku
tak když to máš hned kousek do nemocnice tak je to dobrý kdyby něco jsi tam hned a můžeš aspon být doma.. Mi máme jednou žlutý co šila mamka je s medvídkama a ted jsme koupili růžový s kravičkou a pak máme jen povlečení s mědvědama béžový ale to je jen na polštářek a peřinku.. Devět kilo to je krásný to jsem zvědava jak budu přibírat já doufám že se do těch 10 taky vejdu..
@marillynka ahoj tak už máme prcka na světě, je to kluk jako buk. Narodil se v sobotu a jmenuje Kubíček ![]()
@marillynka ahoj tak už máme prcka na světě, je to kluk jako buk. Narodil se v sobotu a jmenuje Kubíček ![]()
Mno já jsem si myslela že už se vám prcek narodil když se tak dlouho neozýváš
Tak to moc gratuluji at krásně roste
A co porod? Kolik vážil a tak? Mno já si už říkám že už 6 měsíc to to utíká ale už se těším až bude prdolka na světě a budeme to mít za sebou ![]()
@marillynka Porod byl císařem, jela jsemna kontrolní monitor a už tam zůstala. Už se těším až budu mít vytáhlé stehy. Vážil 2670g a měřil 45cm
.Je to trošku vyčůránek, dává zabrat jej uspat. Taky je malinký tak nám je i 56 veliká a není jej do čeho oblékat
Štve mě že je teď taková zima, tento týden mám samé obíhání po úřadech a jdeme na ušní.
Neboj dočkáš se taky ![]()
Teda to je dost malinkej to vám všechno musí být hodně veliký ale rychle doroste
Mno ted zrovna začne ta kosa a ty uřady děs.. sedačka v autě super jo to jsem ráda
Tak stehy vytahují za týden ne? nebo po císaři později? přece jenom je ta jizva větší než jsem měla po laparce ten cm
To jo dočká se ani nebudu vědět jak a bude tu březen hrozně ten čas letí.. špatně se uspává tedka bude ještě hodně spinkat ne? A kojíš? já se toho děsím skrz bolení bříška tak snad to nějak zvládneme..
@marillynka je malinkatej..spí skoro pořád, ale dokáže se taky přihlásit že tu je, kojím a jsem ráda protože ty příkrmy lezou strašně do peněz..dneska byla pro rodný list a hned že zajdu na pracák a tam černo a fronta jako blázen. vzdala to a zkusím vyřešit na dálku, ale pochybuji že na to přistoupí. je to hrozně těžké, Kubíčkovi je týden a mám ho tahat mezi taková individua tam? navíc je to na čekání celý den a kojit, přebalovat budu kde? to fakt nedomyšleno! JJ po laparce jsem měla také malinké a teď tuhle, no naštěstí to bude pod kalhotkama a nebude to tak vidět. Zítra jdu na stehy, tak snad to neucítím.
Bojíš se proč? že malej bude mít bolení?
Mno jo ale toho bolení se asi určitě nevyhneme ale snad to zvládneme budeme muset..Hlavně musím naštudovat co vlastně pak můžu jíst a co ne
A co na pracáku se zařizuje? Mno tak pokud tam bylo černo to bych taky šla to se ti nedivím je to děs.. ještě když začalo ted tak mrznout doufám že na tom konci března to počasí už bude lepší.. a jak se jezdí s kočárkem?
@marillynka třeba se ti to vyhne..jen ty očistky z tebe jdou celé šestinedělí..taky studuju co můžu a co ne..na pracáku mateřská, ale já chtěla dorovnávat, protože jsem byla podnikatel..s kočárkem ani nevím jak se jezdí, protože jsem s ním ještě nebyla venku..ve čtvrtek to ozkouším a dám vědět. Jinak kubíček je strašně hodnej, v noci se vzbudil jen jednou na papání a pak až ráno.
Tak to je krásný že ti tak krásně spinká
Tak ja si budu mateřskou vyřizovat před porodem ale nevím teda jak je to u živnostníků no.. tak to musíš dát vědět jak se jezdí aspon to odzkoušíš i v tom sněhu i když mi ho asi už moc mít nebudeme snad teda
Dnes jsme taky byla ve městě a zjistila jsem že si mi už začíná blbě chodit už nemůžu tak skoro běžet jako dřív
a to ještě tak velký břicho nemám a už se mi i blbě spí jsme zvyklá na boku a ted to je nic moc teda a malé se to taky nelíbí tak to usínání na zádech stojí za to vždycky..
@marillynka s tím spánkem to musíš přetrpět, taky jsem trpěla, ale co by člověk pro takového tvorečka neudělal..určitě ti dám vědět..u živnostníků je to na h---o, ale co nadělám..jsem bez svého pc, takže se nedostanu ani na mail abych se spojila s tou paní z pracáku a zeptala se jí na postup, chjo
. No mě dneska vytáhli stehy, a dr. mě moc nepotěšil protože mi sdělil že ty očistky budou ze mě odcházet celé šestinedělí..to je fakt humus..
A v čem si podnikala? Mno já jsem ráda že pujdu na mateřskou měsíc pul před termínem konečně žádný vycházky a už se to blíží to jsem jenom ráda že od nich budu mít klid.. Mno myslím že to spaní bude horší tak za měsíc dva ale přinde mi že mi to břicho roste každým dnem ![]()
Ale zatím nepozoruju že bych přibírala někde jinde tak jsem jenom ráda snad se to nezmění a neztloustne mi prdel
Už tak je velká
Mno to mi povídej že budeš celý šestinedělí krvácet ale prej je to nejhorší v porodnici těch pár dní?? Nebo je to takovej děs i ted?