Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
17.2.13 21:27

@marillynka už mu budou tři :mrgreen: my máme před sebou očkování..musím íct že dneska až na křik dopoledne byl fakt zlatý..vzala jsem ho ven a on mi od dvou hodin spal až do půl 8, pak se okoupal nabaštil a zase spinká..neuvěřitelné :dance: máš to za pár :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.2.13 07:34

Ahojky holky, našla jsem na netu evzo evo 2013 a píšou barvu grey? Neviděla jste ho některá jestli je barva opravdu šedá? Právě mi připadá černá jako u enza eva2012. Na ofiko stránkách jsem žádnou šedou nenašla http://espiro.pl/…alni-kocarky, enzo-evo,129. Díky Agáta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
18.2.13 10:03

@evca 28 teda tak to je hezký ten je ale hodnoučkej :) Mno už to mám za pár každou noc mě budí posličci ale naštěstí je to chvilka a zase to přejde a můžu spát dál..Ještě musíme vydržet nějaký ten týden tak doufám že se ty posličci nerozjednou v porod :mrgreen: Ale nejdůležitější že ten bod 35tt budeme mít už za sebou huráá aspon že ty plíce budou konečně vyvinutý a můžu si oddechnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
18.2.13 10:05

@agataps ahoj mno já byhc řekla že to taky bude uplně stejná barva černá a jen ty šedý doplnky co tam jsou uplně šedej podle mě nebude.. Oni ty barvy jsou ve skutečnosti trošku jiný než na těch jejich obrázkách třeba autosedačka je spíš do černa a šeda než fialová co mám já.. Jinak koukám na ten kočárek novej a na první pohled nevidím co je na něm za změnu :lol: Nějakou si našla? At se můžu kouknout co tam dali lepšího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.2.13 11:06

No.. právě se mi zdá taky barva úplně stejná :lol: Kočárky mi připadají naprosto stejné, takže jsem žádnou změnu nenašla. Chtěla jsem si ho právě na prodejně objednat a říkali, že kolekce 2013 uvádí barvu grey. Tak jsem pátrala na netu jak to s barvou a změnama je :mrgreen: V prodejně mi totiž moc neporadili. Jinak říkali, že objednací doba je až 3 měsíce, to mi připadá masakr :cert: Ty máš enzo evo ve fialové barve? Právě nemají moc barev na výběr :x Čekáme chlapečka, chtěla jsem neutrální barvu, takže ze škály barev asik nejvíc vyhovuje černá. A to jsem říkala, že černý kočárek nikdy :mrgreen: Chceme ke kočárku i sedačku Neo. Jak jsi s kočárkem spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
18.2.13 12:58

@agataps máme fialovej no já černej nechtěla kvůli létu a aby se třeba dal použít i pro dalšího kluka..tak určitě ne červená a modrá.. Mno já zatím mám kočárek v krabici protože budu za měsíc teprve rodit :) Ale Evča je spokojená určitě ti napíše až se sem dostane.. Mno tak žádná změna to je blbý dělají novou verzy ale nic viditelnýho se nezměnilo to ta 2011 je uplně jiná ale ta se mi vůbec nelíbí tam jde ta změna vidět hodně :) Evča na něj čekala taky hrozně dlouho byly problémy s dodáním takže objednávat co nejdřív mi jsme měli štěstí že jsme ho objednali v době kdy konečně začali chodit tak jsme ho měli doma do pár dnů ale na to se nedá spoléhat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.2.13 20:07

@marillynka oddechnout si můžeš, ale taky se zhluboka nadechni :mrgreen: neboj bude to dobré a když už ti začínají poslíčci tak to už máš za dveřmi a malý bude na světě..jéé jak já se těším na zprávičky :mrgreen:
Taky u vás tak sněžilo? Já byla dnes se štítkou a mám to výborné, ukázkové výsledky, ale prášky musím brát dál škoda :nevim:

@agataps ahoj, ano jak už tu tlumočila má mluvčí @marillynka :mrgreen: jsem s kočárkem spokojená. Dodání trvalo dlouho, ale z důvodů toho že se vyrábí v číně a v polsku se montuje a čekalo se na trajekt. Já jej měla od paní která si pro ně jezdí do polska sama, takže měla jistotu. Jinak kočárek mám ve fialkové barvě a se sedačkou neo jsem taky spokojená. Co se týče rozdílů kolekce tak žádný nevidím…pokud tě něco zajímá ptej se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.2.13 20:17

@evca 28 mno u nás taky děsně snežilo ráno sice jen takový trochu malý vločky pak jakoby začlos koro pršet a o půl čtvrté takový vločky obovský a za hodinu a něco bylo sněhu jak.. A to kolikrát vypadalo že už bude skoro jaro :D:D A ono to spíš vypadá jako by měla být zima dlouho když do ted toho moc nebylo.. To mám radost teda fakt :mrgreen: Mno posličci pokračují dál a ted se k tomu přidala děsná bodava bolest uplně dole tak sjem z toho akorád na nervy snad to nic nebude jestli to bude ještě zase zítra tak napíšu raději doktorovi co to je jeslti je to v pohodě něbo mám šílet :D tak aspon že máš výsledky dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.2.13 07:10

Ahojky, já pořád zvažuju :-) chci jít nakonec do černého. Každý mě odrádí, že má hluboký kočárek malou korbičku. Mimi čekáme v červnu, tak se bojím, že maloška v zimě budu muset vozit ve sporťáku. Jak máš velké mimčo? Jinak jsem se chtěla zeptat, jak se jezdí s kočárkem v zimě a jak je kočárek přizpůsobený do terénu :-)Nadchl mě sporťák, ten je naprosto úžasný :-) zdá se mi velký a prostorný (viděla jsem hlubokou korbu a sporták na vlastní bulvy :mrgreen: ) jen se bojím, že jak je u té černé kombinace u sportáku světle šedý vnitřek, tak ze se bude špinit, ale zase se mi líbí, že není celý černý :) Sedačku Neo jsem neviděla, ale chtěla bych taky šedou kombinaci. Jde sedačka jednoduše nasadit na konstrukci? Má mimčo v sedačce „pohodlí“ myslím, jestli není třeba úzká atd. :) Díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis.adlabka
20.2.13 14:17

Ahoj holky, dnes jsem si koupila použitý kočárek espiro enzo evo 2011 zelený, je skoro jako nový a chtěla jsem se zeptat zda nevíte jestli ty nové kolekce jsou jiné, popřípadě v čem? díky

• Citovat
  • Upravit
1488
20.2.13 15:57
@elis.adlabka píše:
Ahoj holky, dnes jsem si koupila použitý kočárek espiro enzo evo 2011 zelený, je skoro jako nový a chtěla jsem se zeptat zda nevíte jestli ty nové kolekce jsou jiné, popřípadě v čem? díky

ahoj mno já myslím že ta 2012 co máme mi je uplně jiná už jen vzhledově..Ale co je tam jinak moc nevím protože jsem nikdy neštudovala co ta 2011 vlastně má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
20.2.13 16:01

@agataps mno tak mě se zdá že ta korbička je docela velká oproti jiným kočárkům dokonce jsme koukali s kámoškou co má Tako a ta její korbička je menší než ta naše.. A s tou vložkou do toho sportáku jsme tady taky už řešily a zjistili jme že ona je šedá a z druhé strany bude černá.. Protože když se podíváš na fotky co tu máme někde na jiných stránkách tak jsem tu dávala fotky sportáku kde mám vyfocenou tu vložku fialovou.. A pak jsme zjisitli že mají všichni šedou vložku ale mě to nák doma nedošlo a protože kočár nemám doma tak jsem se nemohla kouknout a nakonec jsme přišli na to že je oboustranná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis.adlabka
20.2.13 17:57

No já bych právě řekla, že se liší pouze vzhledově, jinak je úplně stejná :)

• Citovat
  • Upravit
1488
20.2.13 19:01

Je to možný ale až budu mít čas tak kouknu na net na tu starou verzy co tam píšou a trošku to srovnám s tím naším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.2.13 07:20

Ahojky:-) tak včera mi volala paní z obchůdku, že jim na prodejnu dorazil v černé barvě + sedačka Neo šedá :lol: Takže jsme tam hned fičeli a kočárek máme doma :dance: Už se teším, jak budeme v kočárku vozit mimíska :srdce: Termín mám sice až v červu, ale prodavačka říkala, že se na tyto kočárky neskutečně dlouho čeká :| Někdy i 3 měsíce. Žeprej jedna maminka se do porodu kočárku ani nedočkala, takže hned z porodnice musela jet kupovat kočárek a toho bych se fakt dočkat nechtěla. Tak uvidíme, jak s kočárkem budeme spokojeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí