Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@marillynka ještě jsem ji neprala, ale šla jsem se na to teď mrknout a teda taky jsem na to nepřišla ![]()
@janina2012 mno v tom návodu je psaný že to jde ale zajímalo by mě jak
Mě to teda nejde ![]()
Ahoj holky tak včera jsme zkoušeli autosedačku do auta aby jsme věděli jak ji tam dát.. A stala se nám taková blbá věc máme krátký pásy v autě!! Autosedačku teda zapneme ale dost naknop a bude se to dost blbě zapínat a navíc mám strach že jak se to tam dává přes ten vrch jak jsou nožičky aby ji to nějak netáhlo nebo něco… Jak to máte vy v autě nemáte s tím nákej problém? Nebo jsme tu sedačku dávali špatně nebo já nevím
tačilo by bylbých 5cm aby to bylo krapec volnější docela mě to dost naštvalo..
@Elda23 @janina2012 jenže ten emitex dělá spousty, chtěla ji obj. přes net a nevím kterou ![]()
@marillynka myslíš tu šedou vložku? krátký pás? to je divný, ale já s tím na zařčátku taky bojovala, ale pak si všimla že na boku je to nakreslené ![]()
@evca 28 to jo já jsem zjistila jak se to tam dává hlavně z tech papíru co k tomu byly než z toho obrázku naboku
Ale máme v autě krátký pásy a aby jsme to zaply tak to musíme táhat silou
Ale co jsem tu četla tak je to dost velkej problém u některých aut děs
nevím proč to nedělají tak aby to vyšlo na všechny sedačky..
Já jsem si objednala od emitexu na netu na sporťák Aluspacer I. a na hluboký Exclusive XXL a ještě jsem si tam objednala od nich i síťku na kočár.
Evi já koukala po tomhle
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…clusive-xxl/
@marillynka taky nám to dělalo ze začátku problémy, nechtěla jsem tomu věřit, že by jsme měli krátký pás. Ono někdy stačí tu sedačku o kousíček posunout, třeba blíž ke dveřím apod. Třeba na zadním sedadle ji zapnu úplně v pohodě, ale když ji chci mít na předním sedadle, tak musím to sedadlo dát do určité polohy, ve které jsem už vychytala, že ten pás taky jakžtakž v pohodě zapnu
Tož tak moje zkušenost ![]()
@evca 28 na hlubokou mám nějakou XXL tuším, bylo u ní přímo napsané, že se hodí na kočárky Espiro. Včera jsme zkoušeli přehodit už sporťák, ale zdešeně jsem zjistila, že musím koupit pláštěnku novou, prostě vyloženě na sporťák. Takže taky mám objednanou od emitexu, zase podle toho jejich popisu..na sportovní kočárky, které nemají přehazovací rukojeť. Zrovna u nás hlásí deště a příští týden ještě sněžení, tak by jsme toho bez pláštěnky moc nepojezdili.
@janina2012 mno asi to bude chtít cvyk s tím pásem
Ale hlavně že to nějak zapneme četla jsem tu že někteří vůbec.. to by mě kleplo asi i tak je to blbý když to musím na sílu táhat.. mno jak říkáš taky jsem koukala že na sporták zas novou pláštěnku
chtělo by to něco universál
myslím na tu tvou jsem koukala co jsem dávala ten odkaz tam je taky psaný espiro a sedí teda dobře jo?
@marillynka jj..to je ona. Jsem s ní spokojená, je krásně velká, zakryje komplet celou korbu, akorát teda tašku ne. Jo a ještě jsem si teda objednala i tu sluneční stříšku, jak jsem to tady kdysi zmiňovala..momentálně teda hlavně jako částečnou ochranu před větrem..ten sporťák je přece jen takový docela otevřený. No měla jsem z té první jízdy docela strach, jak se bude malý tvářit na to, že mě neuvidí, ale za celou cestu si na mě ani nevzpomněl a čučel po všem možném
Ale zatím to bylo bez spánku, tak uvidíme jak se mu pak bude usínat. Jo a za tu chvilku, co jsme tak přejížděli 3× vyhodil dudel na zem..to mi v korbě nedělá ani když je tam naseďačku
Tak to vypadá, že budu muset nakoupit zásobu dudlíků.
@janina2012 odkud to objednáváš? už jsi byla se spor´tákem venku teda jo? a dobrý? tou stříškou jsi myslela clonu? já ještě uvažuji o koupi kočárku Nuna - sporťáku kvůli skladnosti na cestách..
@evca 28 www.slune-cz.cz Ano, stříškou jsem myslela clonu. Kámošky si to chválily jak proti slunci, tak i proti tomu větru.
Jak sem psala, absolvovali jsme jen jednu krátkou cestu. Malý byl úplně v pohodě, za to já jsem to hrozně prožívala..doteď by mě nenapadlo, že s tím budu mít takový problém. Jsem si vždycky říkala, tak co no, tak na mě neuvidí, stejně se bude chtít dívat po okolí, jenže když jsem se na něho skoro 8 měsíců pořád dívala já a najednou na něho už tak nevidím, tak je to takový zvláštní pocit
Ale už je v korbě opravdu natěsno, takže nám nic jiného nezbývá. Počkám do příštího týdne než mi ty věci přijdou a přesedláme na stálo.
Ahoj holky prosím vás nemáte někdo espiro v modré nebo černé barvě? Ráda bych viděla fotečky jak vypadá ve skutečnosti jestli někdo máte. Děkuji
@j.kluckova ahoj v modré ho tu nikdo nemá ale já ho viděla v obchodě modrý a je moc hezký ![]()