Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
6.12.12 18:39

@marillynka ahoj, náplň mojí práce byla víceméně administrativa, daňové příznání, návrhy k osobnímu bankrotu atd..hele já jsem přibrala cca 10kg a 6 mám dole :mrgreen: v porodnici ty očistky ze mě odcházeli jak kdy, někdy hodně, někdy málo, někdy vůbec nic, ale doporučuju pokud v porodnici dostaneš vložky tak si je vezmi domů když ti zůstanou, fakt je upotřebíš, já sdělala takhle dva balíky i ty co si koupila v lékárně. Jinak na ušním dnes dobré, slyšíme a kočárek je vyzkoušený. Spokojenost :palec:. Dopoledne byla ještě kupovat kombinézku, protože jak jsme malincí tak ve všem plaveme, no a zítra se jdeme vážit k dr. tak jsem zvědavá kolik jsme po týdnu přibrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.12.12 10:38

Mno u nás v nemocnici mají ty vložky přímo na záchodech takže si je každej bere jak potřebuje..Říkala mi kámoška že svoje ani neupotřebila.. Mno tak já koukala na ty kombinezky co mám tak jsou 0-3 měsíce a zdají se mi taky veliký tak jedna je kousíček menší tak vezmeme tu do porodnice..já si první říkala že by jsme měli jen slabší kombinezku a do autosedačky dali fusak a v autě jsme za 5 minut doma, ale pak jsme si uvědomila že asi ten fusak do té autosedačky nedáme když tam je ta novorozenecká vložka. budu se na to muset kouknout.. Ale koupila jsme si v kaufu ted deku co měli v akci fialkovou tak budeme mít dyštak kombinezku a deku a v autě bude teploučko. Akorád nevím jestli nepojedeme z porodnice rovnou na nějakej uřad at to máme z krku aspon na tu matriku pokud tam přítel nezajde jak budeme v porodnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.12.12 12:26

@marillynka tak kočárek si dnes vyzkoušel i tatínek a jak byl spokojenej :mrgreen: u dr. kontrola dopadla dobře, přibíráme, už máme 2,70 kg takže jsem klidná..no ty vložky upotřebíš pak doma, já kupovala další. No uvidíš jak bude prcek velký/velká, třebas kombinézka padne, tahle naše je dobrá, že to ohrneš a máš z toho jak rukavice tak i na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.12.12 18:04

Tak mi máme jen takovou teplejší fleesovou normální kombinezku nemáme protože si myslím že v tom dubnu nám bude ta fleesová s fusakem stačit.. Tak to jsem ráda že se vám dobře jezdí..přítel s ním jezdil po bytě furt když jsme ho měli složenej a furt jak se těší jak s ním pojede ven a bude machrovat :D Mno já doufám že se vejdeme do třech kil nebo neco přes ale snad větší nebudeme asi by nebylo po kom když jsem měli oba sotva dvě kila :D
A co prcek jinak je hodnej? jak často vztáváte v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
8.12.12 14:29

Prosimtě přišla si na to jak se na ten kočárek dává ta taška? Já na to nemohla za boha přijít.. Poslala bys mi nějakou fotečku jak to tam máš přidělaný? Podle tech jejich obrázků jsem to taky nepochopila..myslela jsem že tam budou takový ty druky jako mají skoro všichni a ono nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.12.12 20:01

@marillynka no já taky nemám úplně typickou zimní kombinézku, teď chodíme ve fleesové a ta druhá je ve vnitř flees a z venku medvěd, ale ta je nám veliká..špatně se mi vyndává sedačka z konstrukce, ale to snad časem bude dobré až se to opotřebí. Přišla, ale moc to nepoužívám, vyfotím jak to bude možné, jinak ve vnitř tašky máš na bocích sponky a ty sponky dáš jako by ven z tašky a na kočárku máš na každé straně pod madlem šroubky a za ty to zahákneš, Chápeš? Jinak já to nosím jen že mám zkrácenou tašku na maximum a jen tak danou přes madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
11.12.12 16:19

Já mám pocit že jsem tam ty hačky viděla ale nenašla jsem kam je dát :D Původně jsem je dala na nějaký šroubky ale pak jsem zjistila že na ně se cosi dává myslím u sportáku asi ted i nejsem jistá.. Tak když budeš mít fotečku budu ráda.. Tak nám ta sedačka šla dobře vytáhnout ale plno věcí šlo dost z těžka snad se to taky povolí časem. Tu jednu kombinezku máme taky z venku jakoby medvídkovou má i ouška nahoře tak je jak medvídek ale obě jsou velký tak do nich mala asi pěkně zapadne přitom je to 0-3 měsíce mno ale ono když je to do těch 3 měsíců tak jsou všechny asi tak velký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
13.12.12 11:23

@marillynka a nemáš ji náhodou z kik? tam jsme ji totiž kupovali my :mrgreen: Ty šroubky jsou hned pod madlem, já jak bude prostor nafotím, ale teď to nedávám. Kubík má bolení bříška, takže pokud zrovna nespí tak pláče až mě to děsí. Včera s ním byla i u dr. Zítra jdeme na kyčle tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
13.12.12 18:01

Nene nemám ji z kik já ji kupovala od jedné maminy ale je to myslím značka baby něco.. A co doktorka poradila na ty boleti bříška? Tak at vám zítra kyčličky dopadnou dobře :) Já jsem se konečně dala do pečení cukroví tak celý dny peču a peču jsme zvědava jak to stihnu snad jo..příští týden jdu na kontrolu a pak mame sraz s holkama z práce a ještě musím péct dortu tak nevím nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.12.12 16:40

@marillynka já jsem dneska zapo vyfotit ti tu tašku na kočárku :cert: na bolest bříška máme kapičky. A dneska byli zase u dr. malej mi po každém kojení blinká, a za týden jsme nic nepřibrali, takže dostal další kapičky - jen ty budou až zítra, tak snad to ještě dneska zvládneme bez nich. Kyčle dopadli dobře. Hele já mám jen vanilkové rohlíčky, na víc nebyl čas a stejně mi nic moc nepojíme. Navíc něco dodá tchýně, takže jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
17.12.12 19:04

To nevadí jak budeš mít čas a vzpomeneš si tak mi to vyfot :) A pomáhají ty kapky na ty bolesti? Mno tak snad začne přibírat po těch dalších a nebude zvracet.. A jak často kojíš? Mno tak ono s tím malým prdolkou se toho moc ztihat nedá co, ale zatím asi dost spinká ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
22.12.12 20:58

Evi přeji ti krásné a pohodové vánoce hodně dárečků a at malinkej krásně roste a dělá vám jenom radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.1.13 11:13

@marillynka děkuji, dodatečně vše nej do nového roku. Jinak malej momentálně přes den nespí a večer občas dává zabrat jej uspat. Kapičky na prdíky jsme vyměnili za jiné a občas se mi zdá že ani ty už nezabírají..blinkáme pořád a to máme sirupek proti tomu a stejně blinkáme. Přesto jsme konečně přibrali a máme 3kg. Příští týden nás čeká očkování, to budeme hulákat přes celou ordinaci a čekárnu..

Konečně slíbené foto. U kočárku jsem zjistila už jednu nedomyšlenost a to, neodpružená přední kola. Kdyby byla, nedělalo by to v terénu takový rachot, ale co bych chtěla za takové peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
2.1.13 13:04

Evi moc děkuji za fotečku tak jak kočárek vybalíme tak to snad najdu :)
Neboj malej to očkování zvládne..já si taky říkala to bude až půjdem na píchání oušek ale prej si je většinou berou a pak ti je donesou tak to snad zvládneme hlavně já :mrgreen:
prosimtě kolik tak spotřebujete denně plenek? A jak často převlékáte? abych měla aspon trošku přehled i když je to u každého prcka trochu jiný..
už se nám to pomalu blíží tak jsem dnes tady četla co do porodnice.. Měla jsi nějakou tu dubovou kůru na hojení hráze? A kolik si využila poporodních kalhotek? Já sice dostala od kámošky z DM že jí zůstali, ale tady jsem se většinou dočetla i jedna kámoška mi říkala že jsou naprd že jsou lepší s nohavičkou tak asi koupím ještě ty..
přes den moc nespinkáte jo teda tak to taky moc neodpočíváš že? Tak hlavně aby v noci spinkal i když je uspávání horší..
Já ted vstávám v noci přesně po 3 hodinách jako bych měla v hlavě budík nebo co a musím letět na záchod..tak se asi už dopředu cvičím a nebude to dyštak taková hrůza když bude mala v noci stávat :mrgreen: Jak na to budu zvyklá :)
Takže kočárek je v terenu hlučnější jo to je blbý mno ale asi to bude víc kočárků.. Když vezmu že některý nejsou odpružený vůbec tak je to taky naprd.. Ale mi moc po terenu jezdit nebudeme spíš jen po městě a normálních cestách tak snad to bude dobrý i když máme tady ve městě na pěší zoně takový ty blbý kostky takže se všemi kočárky je to tam děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.1.13 13:22

@marillynka já jsem ti to vyfotila schválně takhle, abys viděla na čem to je přidělané. Kolik? cca 8plinek/den a převlékáme jak kdy, na noc má overalek a přes den dupajdy. A vzhledem k tomu že blinkáme, takpřevlékám i několikrát denně. Kůru na hrázi jsem nepotřebovala, přece jen jsem šla císařem :mrgreen: A ty kalhotky, měla jsem dvoje s nohavičkou a pak ty z dm a ty si i přepírala v porodnici. No neodpočinu si, teď se zase pro změnu budíme co dvě hodiny na kojení, ale občas se stane že kojím ve 23h a pak až kolem třetí a ráno..To je podle toho jak se budí a má hlad.
Kočárek má kolečka odpružená jen vzadu a ty přední co se dají zaaretuješ tak mohla být také. No na těch kostkách to uslyšíš tuplem, ale stačí jít i po lesnícestě, po listí..Jsem zvědavá pak na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí