Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@marillynka no prave ze termin byl stanoven na 12.12. Jsem v 34tydnu a dle dr.by bylo dobre vydrzet do 36.ja doufam ze me v pondeli pusti domu. Jinak jsem psala pani, tak jsem zvedava co odpovi.ozvu se
@evca 28 píše:
@marillynka no prave ze termin byl stanoven na 12.12. Jsem v 34tydnu a dle dr.by bylo dobre vydrzet do 36.ja doufam ze me v pondeli pusti domu. Jinak jsem psala pani, tak jsem zvedava co odpovi.ozvu se
takže jsi v porodnici jo tak aspon vás tam pohlídají.. Mno to máte ještě chvilku čas, ale já jsem se narodila o měsíc dřív tak bych se nedivila kdybych taky rodila dřív raděj budu mít vše připravený dopředu
Tak snad se paní v pondělí ozve a uvidíš třeba vám ho v týdnu snad už pošlou stejně když mají na netu psaný že ho 25.10 budou dodávat domů tak snad..
Jj jsem, ale raději bych ležela doma..no dneska byla na monitoringu a začali mi prý kontrakce takž jsem dostala na 8h kapat magnesko a zitra se snad na mě podívá doktor a řekne co dál..ani nevíš jak lituju toho že jsem nestihla vyprat kombinézku a vyžehlit prádlo..psala mi paní Jandourková, zítra by se měl kočárek odesílat, jsem zvědavá..
Mno tak vyprat zvládne manžel nebo rodiče jestli je máš někde poblíž ne? A vyžehlit aspon to v čem půjdete domů zbytek už si pak uděláš sama
Mno tak hlavně at vám to dobře dopadne a vydržíte ještě nějaký ten den navíc.. třeba se prcek rozhodne ještě chvilku počkat jestli říkal doktor, že by jste měli ještě vydržet.. Ono se dá taky ležet doma, ale tam nikdy nikdo nevydrží ležet furt a hned by se do něcěho pustil tak aspon vás tam budou hlídat.. A kočárek už bude taky doma tak to krásně vyšlo to je super..
Marill no nevím jestli by to zvládnul a moje rodiče mám 250km daleko..tchýně bydlí kousek ale už přes měsíc mi chodí umývat okna, tak si to asi dokážeš představit a navíc ona není ten typ co by pomohl..dneska byla na KO, sice dostala další kapačku magneska, ale je to lepší než brát prášky, protože to dostávám rovnou do žíly..břicho už mi netvrdne, jen dostáváme svoji oblíbenou polohu a to na pravý bok - jakože se mi půlka břicha vypoulí..do pátku to snad vydržím akdyž vše bude v pohodě tak by mě možná pustili..na kočárek jsem zvědavá, tak uvidím kdy bude volat PPL, hlavně zatím nevím kam to budu koordinovat..A co ty, jak se daří?
Aha tak to s tou tchýní máme podobný
mno mi se máme dobře hrozně se těším an zítra snad ani nebudu spát už to vidím
tak doufám že konečně se to dozvím a prcek nebude dělat tajnůtkáře
Jinak se mám dobře pořád hezky kope tak aspon vím že je v pořádku a nejsem tak nervozní jako předtím když jsme nic necítila..
mno já jsem psala do toho obchodu tady u nás a tam ho ještě nemají tak nevím nakonec to dopadne tak že pojedem do toho krokodýlka zas tak daleko to nemáme tak už by to bylo jedno pokud by ho tam měli na prodejně popřípadě na skladě tak by jsme jeli tam pokud tady ho mít pořád nebudou..
Mno tak pokud vám ho už poslali tak to by mělo přijít do druhýho dne ne?
tak hlavně že jste v pořádku a pořád se držíte třeba vás půstí domů ale asi vás budou víc hlídat ne?
Držím palečky ať vše dobře dopadne..třeba ho u Vás na krámku budou mít taky, jen to potrvá, otázka je jak jsou dodavatelem zásobováni..ta paní z krokodýlka si proto jezdí, takže to má dřív no..no psala že posílá a včera volala pošta, tak by teoreticky měl dneska dotazit, jsem tedy zvědavá, nejraději bych se sbalila a šla domů, ani né kvůli tomu kočárku, ale té stravě tady a taky posteli, díky které se mi přes noc zablokovala záda..se nemůžu ani pohnout..děsný..ráno tu byla dr. tak jsem se jí ptala jestli mě pustí a ona že i když už nemám bolesti tak tu zůstanu aspoň ještě týden..no to už se vážně nedoplatím a navíc to tu ani po psychické stránce nezvládnu..vím že to dělám pro prcka, ale ležet opravdu můžu i doma a je to daleko pohodlnější..No počkám do zítra na vizitu a kdyžtak je tu možnost Revers..teda aspoň doufám že to ještě existuje..
Mno tak pokud ti už nic není ale zas chtějí mít jistotu že se nic nestane a bude prcek v pořádku to je zas z jedné stránky dobrý že mají starost někteří by člověka odbyli a bylo by.. Mno s těma penezma je to už horší to chápu jako ono se to nezdá ale stovku denně ono se to dost rychle načítá hrůza
já jsem zvědava jestli pak budem platit v porodnici za dva nebo jen za mě.. dnes jsem se byla ptát u nás tady kde prodávají kočárky tak mi paní říkala že si mám donést vytisklou stránku toho obchodu a kočárku přesně co chceme a ten majitel prej pak shání ten kočárek podle toho papíru a asi i z toho obchodu kde to mají za tu cenu tak uvidím prej nám pak zavolá co sehnal a za kolik by to sehnal tak až se nám podaří se na něj jet kouknout tak pak tam zajdu a domluvím se za kolik by nám ho sehnali tady bylo by to mnohem lepší..
Jinak dnes na kontrole dobrý prcek roste jako z vody už ej tak velkej teda píše velká
Čekám asi holčičku měla sice kolínka kousek u sebe ale říkal že pinda tam není a já ho neviděla nikdy na kontrole tak jsem si to myslela..tak snad nám to za dva týdny na genetice potvrdí a nevyloupne se z toho kluk..
Maryll, důlezite at je to zdrave..i kdyby to byl kluk tak ho budete mit stejne radi..tak at rostete a dari ce vam..no ja tu dneska mela show, krom toho ze jsem se pohadala s mojim, tak me prestehovali na druhou stranu chodby do takoveho krcalku, muj pokoj potrebovali protoze se neco stalo a bylo potreba nadstandart s dvouma postelema, byla tu policie..sestricka rikala ze se tu od rana fakt nenudi..krom toho ze je tu zima a mam naplno zaple topeni, na me neco leze, jeste tu zacnu marodit..
ke kocarku-no my uz jej mame doma, jen pani neposlala adapter, ktery jsem si zaplatila, takze ji musela volat a udajne ho zasle, tak jsem zvedava kdy..pani se teda omlouvala, ze pry toho ma moc a nestiha, a ze je nastvana protoze si z polska privezla jen půlku obj. kocarku a nevi kdy budou dalsi, takze doporucuju objednavat co nejdrive..kocarek je pry nadhernej a sedacka jeste vic..jen jsem to nevidela..
@evca 28 píše:
Maryll, důlezite at je to zdrave..i kdyby to byl kluk tak ho budete mit stejne radi..tak at rostete a dari ce vam..no ja tu dneska mela show, krom toho ze jsem se pohadala s mojim, tak me prestehovali na druhou stranu chodby do takoveho krcalku, muj pokoj potrebovali protoze se neco stalo a bylo potreba nadstandart s dvouma postelema, byla tu policie..sestricka rikala ze se tu od rana fakt nenudi..krom toho ze je tu zima a mam naplno zaple topeni, na me neco leze, jeste tu zacnu marodit..
ke kocarku-no my uz jej mame doma, jen pani neposlala adapter, ktery jsem si zaplatila, takze ji musela volat a udajne ho zasle, tak jsem zvedava kdy..pani se teda omlouvala, ze pry toho ma moc a nestiha, a ze je nastvana protoze si z polska privezla jen půlku obj. kocarku a nevi kdy budou dalsi, takze doporucuju objednavat co nejdrive..kocarek je pry nadhernej a sedacka jeste vic..jen jsem to nevidela..
mno jasny hlavně že je zdravá to je nejdůležitější.. Mno tak tě teda nepustili domů jo? A v nemocnici a ještě tam onemocnět mno to je děs teda třeba tě brzo zas dají zpátky.. Mno já bych ho chtěla objednat co nejřív, ale chtěla bych ho první vidět tady ve městě jsme ho u nikoho neviděla že bych ho aspon tak na dálku okoukla.. Doufám že si kvůli tomu nebudu muset hledat jinej kočárek to bych vážně nechtěla teda..a bůh ví kdy se podaří ho sehnat těm tady od nás.. v dnešní době kdy je tolik kočárků nejsou schopni nasytit trh jedným kočárkem by mě zajímalo co tam dělaj v té výrobně tak kdesi v číně.. A to jsme si říkali že ho v prosinci chceme mít doma a je začátek listopadua mi jsme ho ještě ani neviděli
ale pojedeme do polska po genetice tak třeba ho tam někde uvidíme i když o tom pochybuju když ta paní nedovezla celou objednávku co měla.. ![]()
@marillynka no nepustili, dneska jsem mela zase monitor
a ze zacatku mi to tam pekne litalo, ale taky jsmepekne kopali jak se nam to nelibilo..sestricka mi rikala ze to muze delat to neustale lezeni na zadech, tak jsem lehla na bok a bylo to v pohode..no zitra me to ceka znovu, ale ja budu bojovat za propusteni domu..navic uz jsem vycerpala fin. prostredky..
S tim kocarkem to je pech, nam chybi adapter, pr ho posle ale zatim nic nedorazilo, tak jsem zvedava..no v polsku mozna pochodis, ale doporucuju co nejdriv, aby jsi pak neshanela kocarek na posledni chvili..me se ulevilo ze uz tohle je za nama a mame jej doma..
@evca 28 píše:
@marillynka no nepustili, dneska jsem mela zase monitor
a ze zacatku mi to tam pekne litalo, ale taky jsmepekne kopali jak se nam to nelibilo..sestricka mi rikala ze to muze delat to neustale lezeni na zadech, tak jsem lehla na bok a bylo to v pohode..no zitra me to ceka znovu, ale ja budu bojovat za propusteni domu..navic uz jsem vycerpala fin. prostredky..
S tim kocarkem to je pech, nam chybi adapter, pr ho posle ale zatim nic nedorazilo, tak jsem zvedava..no v polsku mozna pochodis, ale doporucuju co nejdriv, aby jsi pak neshanela kocarek na posledni chvili..me se ulevilo ze uz tohle je za nama a mame jej doma..
tak jsem v pátek obvolávala všechny možný obchody kolem kde by ho mohli mít že ho mají na netu a nikde ho nemají až na jeden obchod tam jim zrovna přišel pro nákýho pána takže jsem se v sobotu sbalili s jeli na výlet až od Ostravu se na něj kouknout.. A je kráásnej měli tam sice modrej ale to co jsem potřebovala jsem viděla a nakonec jsme ho tam i objednali sice dráž ale co už výrobce ho prej zdražil všimla jsem že už i na krokodylku je zdraženej hlavně aby nám přišel.. zítra mají volat jestli jim dojde a že ve středu by jsme ho mohli mít doma tak jsem zvědava..
Mno tak to je blbý že t nechtějí pustit domů asi to není uplně v pohodě ale ty peníze to chápu člověk aby byl dnes pomalu milionář fakt
Kolikrát nikdo nepotřebuje doktora co je rok dlouhej a pak jednou něco potřebuješ a platíš jak mourovatej
Tak snad zítra to bude lepší a půjdeš konečně dom..
@marillynka jéé tak aspoň že výlet stál za to a budete mít kočárek..raději ho schovej doma, na půdu, k rodičům, no prostě kamkoliv, než se pak obávat že nebude a vymýšlet náhradní..jj zdražili i na krokodýlku taky jsem koukala, my teda ještě čekáme na ten adaptér, zatím nic a to už jsem paní psala..jinak já jsem od včera doma-konečně, i když budoucí otec mě nenechá ani umýt nádobí, jsem ráda že se o mě a prcka stará, ale nemůžu přece jen ležet, dojít do koupelny či ke stolu a zase jít ležet. Zítra jdu na kontrolní monitor do nemocnice, tak snad to bude dobré a nenechají si mě tam
Po 14dnech jsem se vyspala ve svém, i když budila jsem se úplně stejně jako v nemocnici, tak snad brzo naběhne starý dobrý režim..
Ahooj tak to je super že tě konečně pustili domů není jak být doma..Když jsem byla na té laparoskopii tak jsem tam v pondělí přišla a uterý šla dom a nedokážu si představit že bych tam byla dýl hrůza..Tak snad monitor bude v pořádku a odpočívej i když je to asi dost nuda
jinak kočárek máme už doma
Je krásnej hlavně se mi líbí jak je vysokej skvěle se s ním manipuluji. přítel tu s ním lítal po byt a furt jak se těší jak vyjede
Ale jak říkáš odvezeme ho k rodičum už je zase pěkně v krabici..jen teda autosedačku si necháme doma by to neměli kam dát všechno v bytě ![]()
@marillynka monitor dopadl dobře, za týden utz a poradna v porodnici..Jinak já už včera viděla náš kočárek s celou objednávkou
spokojenost a jak říkáš na manipulování supr, dokonce se lehce vymění korba
Jen malý defekt - teda krom toho adaptéru, mi poslali rukávník né na madlo ale rukávníky na golfáč
hrací dečku jsem ani neviděla, tchýně ji sbalila že ji dá na Vánoce, ale už mi ji nezaplatila
a vůbec si nevšimla toho rukávníku že je blbě, hlavně že tam pořád smejčí
Říkala jsem že si cca za týden odvezeme od nich postýlku a ona hned že to ne, že se to nesmí - trošku si to plete s kočárkem
že pak příjde a nachystá-no už vidím jak skládá postýlku a navíc je mi jasné že to chce jen u nás prošmejdit ![]()
Jéé takže výlet za kočárkem se vyplatil a hned jste jej koupili? a co barvička?