Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo@evca 28 píše:
@marillynka ahoj, já mám obj. fialový a skutečnost? na desáté stránce jej máš vyfocený
jé moc děkuji toho jsem si nevšimla..je moc nádhernej přítel by chtěl černej ale mě se víc líbí tento fialovej.. A jste s ním spokojeni? Mi právě máme jednu prodejnu docela daleko ale chcem se tam jet na něj podívat ale zatím ho prej mají měsíc objednaný a ještě nepřišel..Ale našlei jsme ho levněji na internetu tak přemýšlíme že by jsme ho objednali tam, ale mám strach kvůli třeba reklamaci tak by mě zajímalo jestli se vám někdy stalo že by se něco rozbilo nebo tak?
@marillynka já jej ještě nemám, čekáme na něj od léta
. Viděla jsem ve skutečnosti modrý (v Sam baby), ale chtěli taky filajkovej, takže se objednával. Byla porucha na straně dodavatele, respektive distributora pro ČR. Tam tu obj. jsem zrušila-do Brna se už nedostanu, ale obj. jej přes internet, tak uvidím, paní přislíbila že mě bude informovat. Sama si pro ně jezdí tak do 14dní čekám nějaké info-nejlépe že už je. Co se týče reklamací, slyšela jsem jen chválu, pokud budeš obj. přes net, volila bych nejlépe prodejny (i třeba přes půl republiky) kvůli reklamaci, aby jsi pak kdyby náhodou se něco stalo nebyla úplně bez kočárku..
@evca 28 píše:
@marillynka já jej ještě nemám, čekáme na něj od léta. Viděla jsem ve skutečnosti modrý (v Sam baby), ale chtěli taky filajkovej, takže se objednával. Byla porucha na straně dodavatele, respektive distributora pro ČR. Tam tu obj. jsem zrušila-do Brna se už nedostanu, ale obj. jej přes internet, tak uvidím, paní přislíbila že mě bude informovat. Sama si pro ně jezdí tak do 14dní čekám nějaké info-nejlépe že už je. Co se týče reklamací, slyšela jsem jen chválu, pokud budeš obj. přes net, volila bych nejlépe prodejny (i třeba přes půl republiky) kvůli reklamaci, aby jsi pak kdyby náhodou se něco stalo nebyla úplně bez kočárku..
cože vy na něj čekáte tak dlouho???
A kdy jste ho objednávali v jakém jsi byla měsíci? To aby jsme si ho objednali brzo co? Mno chci ho objednávat z obchodu kterej od nás je vzdálen asi 147 km takže to v nejhorším není až tak hrozný kdyby jsme tam museli kvůli něčemu jet..určitě bych nechtěla přes pul republiky
Ale na to že ten kočárek nabízí tolik obchodů na internetu a stejně to trvá šílenou dobu než ho dodají je divny.. to jsme ho chtěli objednávat dva měsíce před porodem takže to asi urychlíme at pak nejsme bez kočáru..
@marillynka bohužel ano, ale stále doufám..byla jsem v 6m..naštěstí ještě nerodíme jako jedna paní..my to měli cca 200km, ale mám to po cestě za rodinou.. oni v tom obchodě nebyli informovaní a tak nemohli sdělovat informace o stavu..a ta paní co ji našla na webu měla info přímo z Polska. Trvá to dlouho max dva měsíce když chceš jinou barvu, tentokrát nedorazil trajekt tak se nevyrábělo..každopádně na netu máš někdy psáno skladem, ale když tam zavoláš tak nejsou, pozor na to! Když budu vědět nějaké info, napíšu ![]()
@evca 28 píše:
@marillynka bohužel ano, ale stále doufám..byla jsem v 6m..naštěstí ještě nerodíme jako jedna paní..my to měli cca 200km, ale mám to po cestě za rodinou.. oni v tom obchodě nebyli informovaní a tak nemohli sdělovat informace o stavu..a ta paní co ji našla na webu měla info přímo z Polska. Trvá to dlouho max dva měsíce když chceš jinou barvu, tentokrát nedorazil trajekt tak se nevyrábělo..každopádně na netu máš někdy psáno skladem, ale když tam zavoláš tak nejsou, pozor na to! Když budu vědět nějaké info, napíšu
aha ale to budeš už pomalu rodit teda ne? Já jsem zrovna v 17tt a chtěli jsme ho koupit do konce roku kdyby se náhodu zas všechno zdražilo tak at ho máme už doma, ale jak tak vidím tak aby jsme ho pak objednali co nejdřív, aby jsem ho do konce toho roku vůbec měli
chceme jet pro oblečky další měsíc do Polska tak třeba ho budem moct tam někde obhlídnout aspon..
@marillynka jsem v 33tt
takže se dá říci že pomalu ano..Do konce měsíce už jej snad budou mít i u nás na prodejnách. Paní ještě nepsala, ale taky ještě není 20., ale je fakt suprovej. Espiro dělá více druhů, ale tenhle je nej a hlavně nepoplést s loňskou sérii
. Nevím jestli máš facebook, pokud ano tak je tam bazárek maminek - oblečení za pár kaček a pěkné..najdeš to pod malý čáryfuk.
@evca 28 píše:
@marillynka jsem v 33tttakže se dá říci že pomalu ano..Do konce měsíce už jej snad budou mít i u nás na prodejnách. Paní ještě nepsala, ale taky ještě není 20., ale je fakt suprovej. Espiro dělá více druhů, ale tenhle je nej a hlavně nepoplést s loňskou sérii
![]()
. Nevím jestli máš facebook, pokud ano tak je tam bazárek maminek - oblečení za pár kaček a pěkné..najdeš to pod malý čáryfuk.
jé děkuji určitě tam kouknu
tak to jestli mají nějaký dojít do čr kolem toho 20 tak snad dojde už i do toho našeho obchodu tam mi psali že na něj čekají už měsíc a že se mám ozvat za tři týdny že snad už bude..
Já jsem měla vybraný abc design viper nebo condor, ale pak jsme hledala něco trochu levnějšího aspon tak po dlouhým hledání jsem našla tenhle mě se nic jinýho nelíbí a to jsem snad prolezla všechny stránky na netu
takže tenhle vítezí, ale přítel se bojí těch koleček ve předu jak tam je to tak zvláštně připevněný, ale zas já si myslím že pro nás když budeme jezdit jen po městě se nemůže nic stát a zatím jsme teda nečetla že by si na to někdo ztěžoval že by se to nějak urvalo nebo něco..
@marillynka no u nás to vyhrála cena x rozměry. Já co vím od té holčiny co ho má, tak je fakt spokojená a když jsem se tenkrát (v prodejně) vyptávala na reklamace, bylo mi sděleno že nemají s tím problém a že si jej zákaznice pochvalují. Koleček se nebojím, my jsme chtěli kočárek i do terénu, protože rádi cestujeme a do krosny budeme zatím malý..Já doufám že koncem týdne budu mít nějaké info, kdyžtak paní zase zavolám..
Ono záleží kde jsi byla v obchodě, většinou ty prodavačky nemají žádné zprávy a tak odpovídají že budou, zkuste zavolat za týden atd..Já ti určitě napíšu jen co něci zjistím..
Ahoj holky, to jsem já, s tím fialovým Espirem z 10. str
Tak my už 3 měsíce jezdíme a zatím super, s předníma kolečkama problém není akorát nám teda trochu začala vrzat rukojeť jakoby ve spoji, ale to je tím jak kočar 2× za den tahám do dvou velkých schodů a ten plast se hold prostě namáhá. Asi by to tak dopadlo i u jiného kočaru. Jinak s ním sklízím opravdu úspěch, všichni mi ho chválí a Matyáškav něm samozřejmě taky ![]()
@janina2012 jj já vím
no tak my stále na něj čekáme a doufám že bude
tak vrzání se namaže a jede se dál ne
co by taky člověk chtěl od číňanů ![]()
@janina2012 píše:
Ahoj holky, to jsem já, s tím fialovým Espirem z 10. strTak my už 3 měsíce jezdíme a zatím super, s předníma kolečkama problém není akorát nám teda trochu začala vrzat rukojeť jakoby ve spoji, ale to je tím jak kočar 2× za den tahám do dvou velkých schodů a ten plast se hold prostě namáhá. Asi by to tak dopadlo i u jiného kočaru. Jinak s ním sklízím opravdu úspěch, všichni mi ho chválí a Matyáškav něm samozřejmě taky
fotečky jsou moc krásný a jsem ráda že jste spokojeni..A je ten kočárek nák těžký nebo zdá se težší nebo je to v pohodě dobře ovladatelnej lehkej kočárek? Já mám právě ráda takový výraznější barvy a ta fialová je krásná už teda dřív jsem si říkala že bych chtěla do fialova ale ono jich moc není pak jsem měla vybraný abc design viper černo-fialový ale ten se ted přestal v této barvě vyrábět a pak jsme stejně hledala něco levnějšího a tenhle mi hrozně padl do oka a ta barva je užasná i když jsme si říkali jak ty kolečka ve předu ale když říkáte že je to v pohodě tak to jsem ráda..
@evca 28 píše:
@janina2012 jj já vímno tak my stále na něj čekáme a doufám že bude
tak vrzání se namaže a jede se dál ne
co by taky člověk chtěl od číňanů
tak až vám konečně dojde tak musíš dát vědět zkusím pak napsat i do toho našeho obchodu jestli jim už přišel konečně..
Tady ho chceme kupovat
http://www.krokodylektu.cz/…purple-2012/
mají tu psaný dodání 20.10. ale kouknout se na něj pojedeme jinde ale tam kde to máme blíž ho mají zase o dva tisíce dražší ![]()
@marillynka píše:
fotečky jsou moc krásný a jsem ráda že jste spokojeni..A je ten kočárek nák těžký nebo zdá se težší nebo je to v pohodě dobře ovladatelnej lehkej kočárek? Já mám právě ráda takový výraznější barvy a ta fialová je krásná už teda dřív jsem si říkala že bych chtěla do fialova ale ono jich moc není pak jsem měla vybraný abc design viper černo-fialový ale ten se ted přestal v této barvě vyrábět a pak jsme stejně hledala něco levnějšího a tenhle mi hrozně padl do oka a ta barva je užasná i když jsme si říkali jak ty kolečka ve předu ale když říkáte že je to v pohodě tak to jsem ráda..
Těžký mi nepřijde, jako do nějakého kopce hold zabrat musím, ale nepřijde mi to nějaká šílená námaha. Ovladatelný je úplně super, především díky těm předním kolečkům, otočím se s ním na metru jednou rukou ![]()
@marillynka nemůžu se na ty stránky dostat, nemáš tam chybu? psaný termín mít můžou, otázka jestli je to pravdivé..