Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoFotky sem určitě pak dodám. Pán v obchodě nám říkal, že je po nich celkem dost velká sháňka, tak to bude trvat tak cca měsíc, takže asi do poloviny června. Jinak s černým je to prý dost těžké, je bezkonkurenčně vyprodaný, ale tak ten jsme stejně nechtěli. My jsme se rozhodovali mezi fialovým a zeleným, nakonec to rozsekl přítel
A ještě říkal i něco o tom, že pro polský trh jsou k dispozici ještě nějaké další 2 barevné varianty, ale i když jsem se dívala na oficiální stránky Espira, tak jsem tam stejně žádné jiné nenašla, tak nevím. Každopádně jsem ráda, že už mám to martirium kolem výběru kočárku za sebou ![]()
máme také objednáno, zatím žádná zpráva,že by neměl dorazit
čekáme začátkem července holku a zvolili jsme zelený
ve Vysočanech jsme viděli naživo a líbí se mi i po zkouknutí
také sem řešila,když pak bude do růžova,ale zatím sem vybírala hadříky,kde se ta zelená objeví a dobrý
budem ladit ![]()
No, právě.. prý jsou vyprodaný barvičky a vyrábí se..
Tak přemýšlím o tom fial.. no uvidím.. počkám si i na fotečky tady.. ![]()
Jsem vážně zvědavá…
Tak my jsme v březnu a už v říjnu jsme přesedlali na sporťák, jelikož korbička byla malá. A to máme štíhlého chlapečka s normální výškou.Ale on už stejně chtěl sedět, takže to nevadilo.
Jinak tady někdo psal, že je špatný přístup ke košíku u sporťáku, tak to bych upřesnila, že jen v ležící poloze. ![]()
Tak nám už kočárek dorazil. Je krásný, zatím jsem z něho nadšená
Korbička a sedačka se nasazují na adaptery a sportovní sedačka se na konstrukci upevňuje různými úchyty, cvočky a přeskamy. Jde to trochu ztěžka, asi jak je to ještě neochozené, ale za to to zase pořádně drží. Jinak my jsme kočárek vezli v normální Felicii a podvozek jsme do kufru narvaly jen, když jsme sundaly všechny kola. Tady je pár foteček.
@janina2012 píše:
Tak nám už kočárek dorazil. Je krásný, zatím jsem z něho nadšenáKorbička a sedačka se nasazují na adaptery a sportovní sedačka se na konstrukci upevňuje různými úchyty, cvočky a přeskamy. Jde to trochu ztěžka, asi jak je to ještě neochozené, ale za to to zase pořádně drží. Jinak my jsme kočárek vezli v normální Felicii a podvozek jsme do kufru narvaly jen, když jsme sundaly všechny kola. Tady je pár foteček.
Kočárek je krásný
velká gratulace.. já jsem nakonec koupila X-lander
a jsem z něj taky nadšená, tak snad jsem neprohloupila.. tak ať se vám dobře jezdí ![]()
My jdeme taky do Espira enza eva 2012 . Ma dobre vlastnosti a diky za tipy holky
Ahoj. Dnes jsme se dívali na eee 2012 v obchodě, kamarádka do nej položila 9-ti měsíční holčičku a ještě se tam vešla - to mě mile překvapilo. My čekáme mimčo v lednu, takže myslím, že by mi tam dlouho vydrželo a nevadilo by, že kočár nemá otočný sporťák. Prijde mi zvláštní uchycení předních kol (má to i verze 2011) - četla jsem, že je kočárek dobrý i do terénu, ale říkám si, jestli to nedělá nějakou neplechu… Co mě napadlo, samozřejmě na cestě domů z obchodu: má kočárek rychloupínací kolečka? Taky uvádějí rozměry složeného kočárku délka: 97cm - to se mi zdá dost - máme malý kufr - takže bych chtěla poprosit, jestli byste mi některá nenapsala, jestli to nejde ještě nějak zkrátit ev. kolik kočár měří bez kol. Děkuji mockrát
Chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte reálné fotky enza eva v té khaki barvě, pry fotky na netu nemají reálnou barvu. Děkuji
Jéééé tak to by bylo superrr. Jak je to s korbičkou? Nějak mi ho všichni rozmlouvají, že mají malou hlubokou korbu
. Moc děkuji za vyfocení a vložení pár fotek ![]()
Ahoj holky,
my čekáme přírůstek do rodiny na podzim. Espiro Enzo 2012 se nám moc líbí. Jste sním spokojeni?
Janino ty máš Enzo 2012? ta filajková je fakt pěkná.. My nevíme co čekáme, takže s barvou trošku tápeme (jestli filajka či modrá)
Jsi s ním spokojená?
Mě se teda korba zdá docela velká oproti některým jiným kočárkům…autosedačka má výbornou tu vložku pro prcky
já jsem s ním spokojená, zatím sem se nepotkala s nikým, komu by se nelíbil a ta zelená je ve skutečnosti hezčí
bála sem se toho, ale je fajn…odpo vyfotim komplet korbu…
Doplňuji nějaká ta fota…ono na reál je to na reál
já přímo na tenhle kočárek byla kouknout v http://www.detskyraj.cz/…ha/index.htm v Praze a láska na první pohled ![]()
snad ty fotky něco řeknou, ale není to ono, ta tmavá zelená je hodně tmavá a ta limetková k ní sedí ![]()