Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kešuuu
25.1.12 13:29

Novinky

Ahoooj holky, tak už víme něco o novinkách na Espiro Enzo Evo? Jednak co se barev týče a vychytávek?? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6043
25.1.12 18:16

Já nic :( Ještě 2 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
26.1.12 08:47

Novinky

Ahoj Květinko, až v březnu přijdou na trh myslíš? A co když pak zjistíme, že novinky jsou horší, než ty starší verze, třeba je pak už mít /ty starší/ ani nebudou… grrr… to někde nemůžou informovat v čem bude nová kolekce jiná???

• Citovat
  • Upravit
6043
26.1.12 19:08

Dnes jsem se ptala a prý nic nevědí, prý se začne naskladňovat koncem února, ale může to trvat někde až do konce března, takže nic nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
27.1.12 08:09

To by mě teda zajímalo, jestli je to takhle vždycky po novém roce? Kolekce kočárků jsou vyprodané a nové zatím nejsou. Co mají dělat ti, jimž se třeba v březnu narodí mimčo a před koncem roku kočárek koupit nestihli??? Co to je za logiku.. Miminka se přece rodí pořád… Já zatím teda nemůžu najít ENZO EVO na žádné prodejně v Praze. Prostě jsou vyprodané… nechápu to… :roll:

• Citovat
  • Upravit
6043
27.1.12 13:50

Já byla v Hradci Králové. Tam už měli jen GTX. Ale na netech ho „údajně“ mají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MirkaTP
26.2.12 20:58

Používáme Espiro Enzo EVO od září 2010, takže rok a půl. Nemáme s ním žádný problém a jsme max.spokojení. Ovládání je snadné. Kolečka nám vůbec nevržou, protože promazáváme. Skoro denně skládám kočár do auta, je to velice snadné, v pohodě se složí i sporťák, ve kterém je fusak (emitex).
Jo a máme krátkou fábii, je tedy nutné sundat kolečka a podvozek se v poho vejde na ležato.
My tehdy volili zelenou barvu, i když máme holčičku. V létě nám občas přistálo pár mušek na boudičce, ale nebylo to nic strašného.
Korbička je opravdu prostorná, malá se tam i ve fusaku vešla v šesti měsících. Kamarádka ma x-lander a čtyřměsíční holčičku tam momentálne ve fusaku už skoro nenarve. A to je holčička drobná.
Za nás tento kočárek doporučuji!!!

• Citovat
  • Upravit
104
28.2.12 19:54

Tak přidávám zkušenost s tímto kočárkem, používáme ho od poloviny července a můžu říct, že jsme do teď neměli žádný problém. Kočárek nevrže, hluboká korba opravdu prostorná (měli jsme 7 měsíců a stále jezdíme i s fusakem a to nejsme žádný drobeček), ovládá se bez problému a odpružení je dle mě naprosto dostačující. Košíček je v porovnání s některými kočárky také krásně velký, takže za mě samé + ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
3.3.12 21:36

obchod

podle recenzí o něm docela uvažuji, líbí se mi,že je vysoký, trochu sem se bála hmotnosti,ale podle postřehů je asi ovladatelný pěkně…jen sem se chtěla zeptat, jestli byste poradili nějaký obchod vysočina ( Jihlava, Hradec Králové,Kolín, popř Praha…)prostě nějak v dosahu,kde by se na něj dalo kouknout na živo. díky

• Citovat
  • Upravit
6043
3.3.12 22:16

V Hradci Králové je u velkého tesca ale nevím název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
4.3.12 17:30

odkaz

http://www.youtube.com/watch?…
na tomhle odkazu super video…
asi už máme vybráno :) moc se mi líbí

• Citovat
  • Upravit
1890
8.3.12 19:17

Ahoj, měla bych dotaz - lze na Kočárek Espiro Enzo Evo přidat autosedačku-vajíčko maxi cosi?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.3.12 19:26

Nevím to na 100%, ale myslím, že autosedačka maxi cosi nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.12 18:13

dotaz

ahojky, měla bych dotaz. Objednávala ho některá z vás přes internet, a jestli ano, tak na jakých stránkách, děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.3.12 19:30

Ahoj, kočárek budu prodávat, kdyby měl někdo zájem :mavam: . Je v super stavu, záruka do 07/2013, červená barva. Mám doma ještě samostatný sporťák, který má otočnou sedačku, takže budu používat ten. Foto mohu zaslat na mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí