Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoAhoj Květinko, až v březnu přijdou na trh myslíš? A co když pak zjistíme, že novinky jsou horší, než ty starší verze, třeba je pak už mít /ty starší/ ani nebudou… grrr… to někde nemůžou informovat v čem bude nová kolekce jiná???
Dnes jsem se ptala a prý nic nevědí, prý se začne naskladňovat koncem února, ale může to trvat někde až do konce března, takže nic nového…
To by mě teda zajímalo, jestli je to takhle vždycky po novém roce? Kolekce kočárků jsou vyprodané a nové zatím nejsou. Co mají dělat ti, jimž se třeba v březnu narodí mimčo a před koncem roku kočárek koupit nestihli??? Co to je za logiku.. Miminka se přece rodí pořád… Já zatím teda nemůžu najít ENZO EVO na žádné prodejně v Praze. Prostě jsou vyprodané… nechápu to… ![]()
Já byla v Hradci Králové. Tam už měli jen GTX. Ale na netech ho „údajně“ mají ![]()
Používáme Espiro Enzo EVO od září 2010, takže rok a půl. Nemáme s ním žádný problém a jsme max.spokojení. Ovládání je snadné. Kolečka nám vůbec nevržou, protože promazáváme. Skoro denně skládám kočár do auta, je to velice snadné, v pohodě se složí i sporťák, ve kterém je fusak (emitex).
Jo a máme krátkou fábii, je tedy nutné sundat kolečka a podvozek se v poho vejde na ležato.
My tehdy volili zelenou barvu, i když máme holčičku. V létě nám občas přistálo pár mušek na boudičce, ale nebylo to nic strašného.
Korbička je opravdu prostorná, malá se tam i ve fusaku vešla v šesti měsících. Kamarádka ma x-lander a čtyřměsíční holčičku tam momentálne ve fusaku už skoro nenarve. A to je holčička drobná.
Za nás tento kočárek doporučuji!!!
Tak přidávám zkušenost s tímto kočárkem, používáme ho od poloviny července a můžu říct, že jsme do teď neměli žádný problém. Kočárek nevrže, hluboká korba opravdu prostorná (měli jsme 7 měsíců a stále jezdíme i s fusakem a to nejsme žádný drobeček), ovládá se bez problému a odpružení je dle mě naprosto dostačující. Košíček je v porovnání s některými kočárky také krásně velký, takže za mě samé + ![]()
podle recenzí o něm docela uvažuji, líbí se mi,že je vysoký, trochu sem se bála hmotnosti,ale podle postřehů je asi ovladatelný pěkně…jen sem se chtěla zeptat, jestli byste poradili nějaký obchod vysočina ( Jihlava, Hradec Králové,Kolín, popř Praha…)prostě nějak v dosahu,kde by se na něj dalo kouknout na živo. díky
http://www.youtube.com/watch?…
na tomhle odkazu super video…
asi už máme vybráno
moc se mi líbí
Ahoj, měla bych dotaz - lze na Kočárek Espiro Enzo Evo přidat autosedačku-vajíčko maxi cosi?
Díky
ahojky, měla bych dotaz. Objednávala ho některá z vás přes internet, a jestli ano, tak na jakých stránkách, děkuji za odpověď.
Ahoj, kočárek budu prodávat, kdyby měl někdo zájem
. Je v super stavu, záruka do 07/2013, červená barva. Mám doma ještě samostatný sporťák, který má otočnou sedačku, takže budu používat ten. Foto mohu zaslat na mail.
Ahoooj holky, tak už víme něco o novinkách na Espiro Enzo Evo? Jednak co se barev týče a vychytávek??