Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
24.10.11 13:09

Ahoj holky, mám taky dotaz ohledně Espiro Enzo Evo. S manželem jsme se prozatím taky rozhodli pro tento kočárek. Vzhledem k tomu, že čekáme chlapečka, tak bysme chtěli zelenou barvu. Naživo jsme ho ještě neviděli, ale podle obrázků je vrchní textil lesklý. Je to tak? A ještě mám dotaz ohledně madla. Je kožené ( koženkové ) nebo pěnové? A pokud je pěnové dá se objednat i kožené? moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.10.11 17:23
Effka84 píše:
Ahoj holky, mám taky dotaz ohledně Espiro Enzo Evo.

ahoj, my máme kočárek fialový, ano textil je lesklý a madlo je pěnové a jiné asi nejde, nevím nepátrala jsem po tom ale myslím že ne, že dělají jen tohle.

S manželem jsme se prozatím taky rozhodli pro tento kočárek. Vzhledem k tomu, že čekáme chlapečka, tak bysme chtěli zelenou barvu. Naživo jsme ho ještě neviděli, ale podle obrázků je vrchní textil lesklý. Je to tak? A ještě mám dotaz ohledně madla. Je kožené ( koženkové ) nebo pěnové? A pokud je pěnové dá se objednat i kožené? moc děkuji za odpovědi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.10.11 19:08

Ahoj, taky jsem okukovala dneska tento kočárek a podle prodavačky se prý od prosince začne dělat nová verze, tak třeba bude vylepšená a nebude tam ta středová tyč.. Tak si ještě počkám asi.. Jinak nevadí, že sporťák nejde do úplného lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
9.11.11 12:15

Ahoj holky!
Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si kočárek espiro enzo evo.Je moc pěkný,ale u hluboké korby nám nejde pořádně vypnout střecha a zacvaknout patent na nánožníku.Když jsem se ptala v int.obchodě,kde jsem ho kupovala,tak mi řekli,že to musí být suchými zipy,ať to pořádně srovnáme,ale efekt je stejný.Jak ko máte u kočárku vy?A měli jste v balení pumpičku na kola?A jak je to s pláštěnkou na sportovní verzi,to si asi musím koupit univerzální?A taky máte tak slabou boudu,neprofoukne v zimě?Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuska.te
11.11.11 21:30

Espiro Enzo

Ahojte, taky mam kocarek Espiro Enzo a jsem s nim hodne spokojena. Jezdime s nim 3 mesice a je to skvely kocarek do mesta a do lehkych terenu. Muzu ho jen doporucit. Elegantni, snadno se ovlada a je velmi lehky. Bohuzel s manzelem hodne sportujeme tak jsme se rozhodli si poridit sportovni trojkolku, takze tento kocarek budeme prodavat. Koupili jsme ho temer za 10000 a prodali bychom ho za 7500. Zaruka je do kvetna 2013. Kocarek je v perfektnim stavu. Na ramu zatim neni ani jeden skrabanec a na korbicce zadny flicek. Sportovni verze zatim nebyla ani jednou pouzita. K tomu jeste autosedacka Espiro Neo, ta byla jen parkrat pouzita a je taky bez jakychkoliv vad. Dale original taska, plastenka, pumpicka a adaptery na autosedacku. Malem bych zapomela, kocarek je fialove barvy. Kdyby jste nekdo mel zajem tak mi poslete email na katuska.te@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
54
11.11.11 23:24
markapone píše:
Ahoj holky!
Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si kočárek espiro enzo evo.Je moc pěkný,ale u hluboké korby nám nejde pořádně vypnout střecha a zacvaknout patent na nánožníku.Když jsem se ptala v int.obchodě,kde jsem ho kupovala,tak mi řekli,že to musí být suchými zipy,ať to pořádně srovnáme,ale efekt je stejný.Jak ko máte u kočárku vy?A měli jste v balení pumpičku na kola?A jak je to s pláštěnkou na sportovní verzi,to si asi musím koupit univerzální?A taky máte tak slabou boudu,neprofoukne v zimě?Díky za odpověď.

ahojky,

my jsme u kočárku pumpičku měly.
Střecha vypnout uplně hezky nejde a je to tím, že je to tam dole odepínací, ale stačí to vždy srovnat a je to. a s tím patentem to nevím? nám to zapínat jde, ale taky to musím víc natáhnout abych tam dostala.
Kočárek používáme 2 měsíce a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
18.11.11 16:08

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste museli přikupovat pláštěnku na sportovní verzi espiro enzo evo.. ta co je na korbičku mi na sporťák příjde malá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.11.11 21:33

Pumpička je v přední kapsičce košíku.
Stříška mi nepříjde nějaká nevypnutá… Cvočky nánožníku máme v pořádku. Vždycky si první zapnu cvočky na obou stranách a teprve potom natáhnu nánožník po celé délce.
Jak to bude s pláštěnkou u sportovní verze ještě nevím, nemám odzkoušeno, každopádně si myslím, že pokud by tam pláštěnka z hlubokého pasovala, tak bude kočár krýt nedostatečně, takže budu používat pláštěnku z jiného sporťáku co mám doma. Ta zakryje krásně celý kočár. A co se týče boudy, pravda je, že je fakt tenká. Na jiném kočárku, co jsem měla u dcerky, byla bouda vyteplená. No ale zase měla moc velký otvor… takže to si člověk asi nevybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.11.11 18:20

Všecny klady a zápory vystihla Luciferka, plně souhlasím. Ale mě zatím teda nepromokla (a to byl celkem liják).. Ale jsem jinak s kočárem moc spokojená (zatím teda odzkoušena jen hluboká korba). Hodně se líbí, sklízí úspěch (máme zelený). Taky zapínám nejprve cvočky u nánožníku a pak ho teprve natáhnu na korbu. Opačně se mi to teda nepovedlo :twisted: Používáme ho 4 měsíce, a zatím bez jakýkoliv problémů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.11.11 18:26

jo a pláštěnka je jen na hlubokou korbu, na sporťák si ji musí člověk dokoupit (ptala jsem se na to v prodejně, když jsem ho kupovala)..teda pokud tam nějak nenapasujete tu na hlubokou korbu (nezkoušela jsem, sporťák jsem ještě nepoužívala) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina2105
16.12.11 15:22

dotaz

holky prosim…tetka sem se docetla ze by mel enzo evo mit nataceci napravu bez moznosti aretace a ze nema otaceci predni kola-jen tu napravu,v obchode sem si toho nevsimla,jak to tedy je???dekuji

• Citovat
  • Upravit
5
30.12.11 14:03

nevíte někdo jestli jsou adaptéry ke kočárku espiro enzo evo stejné u hluboké korby s těmi na autosedačku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.12.11 21:45
Andrejkaa píše:
nevíte někdo jestli jsou adaptéry ke kočárku espiro enzo evo stejné u hluboké korby s těmi na autosedačku???

jsou jiné jak na kočár s hlubokou korbou, tak na sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.12.11 22:00

děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.12.11 22:01
Suzzy13 píše:
Andrejkaa píše:
jsou jiné jak na kočár s hlubokou korbou, tak na sedačku.

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4