Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoAhoj holky, mám taky dotaz ohledně Espiro Enzo Evo. S manželem jsme se prozatím taky rozhodli pro tento kočárek. Vzhledem k tomu, že čekáme chlapečka, tak bysme chtěli zelenou barvu. Naživo jsme ho ještě neviděli, ale podle obrázků je vrchní textil lesklý. Je to tak? A ještě mám dotaz ohledně madla. Je kožené ( koženkové ) nebo pěnové? A pokud je pěnové dá se objednat i kožené? moc děkuji za odpovědi.
Effka84 píše:
Ahoj holky, mám taky dotaz ohledně Espiro Enzo Evo.ahoj, my máme kočárek fialový, ano textil je lesklý a madlo je pěnové a jiné asi nejde, nevím nepátrala jsem po tom ale myslím že ne, že dělají jen tohle.
S manželem jsme se prozatím taky rozhodli pro tento kočárek. Vzhledem k tomu, že čekáme chlapečka, tak bysme chtěli zelenou barvu. Naživo jsme ho ještě neviděli, ale podle obrázků je vrchní textil lesklý. Je to tak? A ještě mám dotaz ohledně madla. Je kožené ( koženkové ) nebo pěnové? A pokud je pěnové dá se objednat i kožené? moc děkuji za odpovědi.
Ahoj, taky jsem okukovala dneska tento kočárek a podle prodavačky se prý od prosince začne dělat nová verze, tak třeba bude vylepšená a nebude tam ta středová tyč.. Tak si ještě počkám asi.. Jinak nevadí, že sporťák nejde do úplného lehu?
Ahoj holky!
Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si kočárek espiro enzo evo.Je moc pěkný,ale u hluboké korby nám nejde pořádně vypnout střecha a zacvaknout patent na nánožníku.Když jsem se ptala v int.obchodě,kde jsem ho kupovala,tak mi řekli,že to musí být suchými zipy,ať to pořádně srovnáme,ale efekt je stejný.Jak ko máte u kočárku vy?A měli jste v balení pumpičku na kola?A jak je to s pláštěnkou na sportovní verzi,to si asi musím koupit univerzální?A taky máte tak slabou boudu,neprofoukne v zimě?Díky za odpověď.
Ahojte, taky mam kocarek Espiro Enzo a jsem s nim hodne spokojena. Jezdime s nim 3 mesice a je to skvely kocarek do mesta a do lehkych terenu. Muzu ho jen doporucit. Elegantni, snadno se ovlada a je velmi lehky. Bohuzel s manzelem hodne sportujeme tak jsme se rozhodli si poridit sportovni trojkolku, takze tento kocarek budeme prodavat. Koupili jsme ho temer za 10000 a prodali bychom ho za 7500. Zaruka je do kvetna 2013. Kocarek je v perfektnim stavu. Na ramu zatim neni ani jeden skrabanec a na korbicce zadny flicek. Sportovni verze zatim nebyla ani jednou pouzita. K tomu jeste autosedacka Espiro Neo, ta byla jen parkrat pouzita a je taky bez jakychkoliv vad. Dale original taska, plastenka, pumpicka a adaptery na autosedacku. Malem bych zapomela, kocarek je fialove barvy. Kdyby jste nekdo mel zajem tak mi poslete email na katuska.te@centrum.cz
markapone píše:
Ahoj holky!
Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si kočárek espiro enzo evo.Je moc pěkný,ale u hluboké korby nám nejde pořádně vypnout střecha a zacvaknout patent na nánožníku.Když jsem se ptala v int.obchodě,kde jsem ho kupovala,tak mi řekli,že to musí být suchými zipy,ať to pořádně srovnáme,ale efekt je stejný.Jak ko máte u kočárku vy?A měli jste v balení pumpičku na kola?A jak je to s pláštěnkou na sportovní verzi,to si asi musím koupit univerzální?A taky máte tak slabou boudu,neprofoukne v zimě?Díky za odpověď.
ahojky,
my jsme u kočárku pumpičku měly.
Střecha vypnout uplně hezky nejde a je to tím, že je to tam dole odepínací, ale stačí to vždy srovnat a je to. a s tím patentem to nevím? nám to zapínat jde, ale taky to musím víc natáhnout abych tam dostala.
Kočárek používáme 2 měsíce a jsem moc spokojená.
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste museli přikupovat pláštěnku na sportovní verzi espiro enzo evo.. ta co je na korbičku mi na sporťák příjde malá.. ![]()
Pumpička je v přední kapsičce košíku.
Stříška mi nepříjde nějaká nevypnutá… Cvočky nánožníku máme v pořádku. Vždycky si první zapnu cvočky na obou stranách a teprve potom natáhnu nánožník po celé délce.
Jak to bude s pláštěnkou u sportovní verze ještě nevím, nemám odzkoušeno, každopádně si myslím, že pokud by tam pláštěnka z hlubokého pasovala, tak bude kočár krýt nedostatečně, takže budu používat pláštěnku z jiného sporťáku co mám doma. Ta zakryje krásně celý kočár. A co se týče boudy, pravda je, že je fakt tenká. Na jiném kočárku, co jsem měla u dcerky, byla bouda vyteplená. No ale zase měla moc velký otvor… takže to si člověk asi nevybere…
Všecny klady a zápory vystihla Luciferka, plně souhlasím. Ale mě zatím teda nepromokla (a to byl celkem liják).. Ale jsem jinak s kočárem moc spokojená (zatím teda odzkoušena jen hluboká korba). Hodně se líbí, sklízí úspěch (máme zelený). Taky zapínám nejprve cvočky u nánožníku a pak ho teprve natáhnu na korbu. Opačně se mi to teda nepovedlo
Používáme ho 4 měsíce, a zatím bez jakýkoliv problémů..
jo a pláštěnka je jen na hlubokou korbu, na sporťák si ji musí člověk dokoupit (ptala jsem se na to v prodejně, když jsem ho kupovala)..teda pokud tam nějak nenapasujete tu na hlubokou korbu (nezkoušela jsem, sporťák jsem ještě nepoužívala) ![]()
holky prosim…tetka sem se docetla ze by mel enzo evo mit nataceci napravu bez moznosti aretace a ze nema otaceci predni kola-jen tu napravu,v obchode sem si toho nevsimla,jak to tedy je???dekuji
nevíte někdo jestli jsou adaptéry ke kočárku espiro enzo evo stejné u hluboké korby s těmi na autosedačku???
Andrejkaa píše:
nevíte někdo jestli jsou adaptéry ke kočárku espiro enzo evo stejné u hluboké korby s těmi na autosedačku???
jsou jiné jak na kočár s hlubokou korbou, tak na sedačku.
Suzzy13 píše:Andrejkaa píše:jsou jiné jak na kočár s hlubokou korbou, tak na sedačku.
dekuji