Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
15.7.11 12:51

fíha, já jsem ale blbá :lol: Díky za info. Hned jsem to šla znovu zkusit a je to teda přes celou korbu - z vrchu. Ale stejně ta pláštěnka mohla být větší, ať pokryje i boční část korby…
A ještě mi na pláštěnce chybí průřez pro dítko na větrání vzduchu, to jsem doufám nikde nepřehlédla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
15.7.11 19:34
AnciK píše:
fíha, já jsem ale blbá :lol: Díky za info. Hned jsem to šla znovu zkusit a je to teda přes celou korbu - z vrchu. Ale stejně ta pláštěnka mohla být větší, ať pokryje i boční část korby…
A ještě mi na pláštěnce chybí průřez pro dítko na větrání vzduchu, to jsem doufám nikde nepřehlédla :jazyk:

Ne,nepřehlédla..s tím jsem měla taky problém..bála jsem se,že se mi udusí:) Ale né..větrá to tím otvíracím vrškem pro svůj dobrý pocit jsem si to tam vždycky ohla tak,aby tam byly velké fuky z boku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.7.11 15:07

Ahoj, taky jsme nakonec vybrali tenhle kočárek. Naše pláštěnka má asi 0,5cm dírky v místě stříšky u korbičky. Pak s vyndaváním korbičky - nejdříve se vyhákne vzpruha, pak se stiskne červená pojistka a nakonec za stálého držení bílého knoflíku na druhé straně se sundá korba. Jde to snadno. My jsme spíše řešili, že se zpět špatně nacvakávala. Tak jsme reklamovali. Doufám, že už to bude chodit tak jak má. Ale já se chci, zeptat, jestli při rozkládání kočárku vždy má být slyšet takové cvaknutí. Při prvním nám bylo řečeno, že ano a ten náš nový „vyreklamovaný“ už to nedělá. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rijeka
25.7.11 12:13

Dobrý den, můžu se zeptat ohledně té zelené světlé barvy? u nás není nikde vystavený, tak si ho neumím představit…jak vypadá? nebo nemůžu poprosit o nějakou fotku? díky

• Citovat
  • Upravit
20
25.7.11 15:21

Kočárek nemáme doma, takže fotku nepošlu, ale barva odpovídá barvě na těchto stránkách: http://abckocarky.cz/…spiro-zeleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rijeka
25.7.11 21:00

i tak moc děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
215
28.7.11 08:06

no nejde tu moc vidět,ale alespoň pro představu. Kouknu se jestli nemám lepší fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.7.11 08:16

jo našla jsem jednu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.7.11 10:20

Pro všechny, co zvažuji koupi tohoto kočárku je tu můj názor a zkušenosti.:
Celkově jsem s kočárkem spokojená. Má i nějaké mínusy, ale pro nás více +

• je vysoký
  • je lehký
  • má nafukovací kola a výměna duše je jednoduchá
  • velice dobře se ovládá
  • zvládne chodníky,polní cestu i lesní pěšinky
  • pro ty co jezdí v mhd, tak nezabere moc místa
  • vleze se i do malého výtahu
  • má prostorný košík
  • velice jednoduchá aretace předních kol
  • při používání korby mi vadí tyč, která ji podpíra.Brání vkládání velkých věcí do košíku, co se dá strakáme bokem a nákup rozdělujeme do malých tašek
  • pláštěnka pokryje pouze vrch korby, bez tašky, takže veškerá voda stéka na přebalovací tašku a ta promokne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.7.11 10:58

A mohla byste mi některá napsat, jak je to s tím rozkládáním konstrukce? Jestli to má cvaknout nebo ne? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.7.11 20:02

nám to při rozkládání cvakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.7.11 14:55

A ještě bych chtěla dodat, že fotky na netu se liší od reálu… Já můj modrý vybírala jen podle fotky a myslela jsem si, že bude víc do modrošedý… Ve skutečnosti je víc do modra. Ale i tak se nám moc líbi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
31.7.11 16:21

jj, to máš pravdu na netu jsou ty fotky hodně zkreslený. My máme fialovej. Přemýšleli jsme nad modrým a fialovým, ale jelikož budmee mít holčičku tak vyhrál fialovej. :lol: :lol: Už se moc těším až budu vozit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.7.11 20:16

Mně se celkově kočárky od Espira líbí :potlesk: Takže už mám zálusk na golfky Espiro Magic 4 :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
20.10.11 10:27

Ahoj, taky jezdím s Enzo Evo a jsem spokojená. Malá má 7 měsíců a pořád jezdíme v hluboké korbě. Zatím teda jen s podzimním fusakem, ale tím, že se opěrka dá zvednout, tak je tam pořád dost místa :palec:
Trošku nechápu, jak někdo píše, že příští zimu už se jim dítě do hluboké korby nevleze. No nevleze, protože tam ani nebude chtít být, proto se korby nedělají metrové :roll:
Jediným mínusem je opravdu ta středová tyč, která podpírá korbu, ale při sporťáku, už se košík dá využít i na objemnou tašku, takže bude kočár bez chybičky.

Jo a nám teda trošku vrže, ale za to si můžu sama, protože jsem na té tyčy s brzdou vozila starší dceru místo na přídavném stupínku a zřejmě jsem to místo přetížila. :nevim:

Mimochodem polský kočár je třeba i X-lander, který je předražená verze Espira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí