Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
30.12.11 22:12
Andrejkaa píše:
Suzzy13 píše:
Andrejkaa píše:
nevíte někdo jestli jsou adaptéry ke kočárku espiro enzo evo stejné u hluboké korby s těmi na autosedačku???
jsou jiné jak na kočár s hlubokou korbou, tak na sedačku.
dekuji

není vůbec zač, my když kupovali kočár tak nám to prodavačka pravděpodobně zapomněla říct, zrovna sedačku neměli v obchodě takže tu jsme si pak doobjednávaly a na adaptéry nějak zapomněli tak jsme na to příšli až po nějaké době. ALe než se malá narodila tak jsme stihli vše sehnat.. :-ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
1.1.12 15:19

Ahoj holky, taky chci jít do Espira Enzo Evo. Ale musím počkat do března, neb budou novinky a hlavně barvy. Teď mají jen červené a oranžové a to se mi nelíbí. Kdybychom měli kluka tak nevím, nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.12 21:06
KvetinkaL píše:
Ahoj holky, taky chci jít do Espira Enzo Evo. Ale musím počkat do března, neb budou novinky a hlavně barvy. Teď mají jen červené a oranžové a to se mi nelíbí. Kdybychom měli kluka tak nevím, nevím…

Je ještě zelená tu máme my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
1.1.12 21:11

A nechytají se na ní více berušky a jiné v létě? Té zelené se proto bojím, ale líbila by se kdyby byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.1.12 09:58
KvetinkaL píše:
A nechytají se na ní více berušky a jiné v létě? Té zelené se proto bojím, ale líbila by se kdyby byla

http://deti.bazos.cz/…enzo-evo.php
TAdy je ta zelená :) já nevím ještě jsem sním nejezdila v léte čekám miminko teďka v lednu ale už ho máme koupený má ho známa a je super a říkala že mušky na to neletají vubec ty černé malé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.1.12 10:35
KvetinkaL píše:
A nechytají se na ní více berušky a jiné v létě? Té zelené se proto bojím, ale líbila by se kdyby byla

my máme fialovej, a ještě je modrej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
2.1.12 10:49

To jo, já vím, ale na prodejně mají už jen ten červený a oranžový z těch pův. 5 barev a nejsou schopni jiný sehnat.
Holky a když mátetento kočárek, je nasazování sporťáků tak obtížné? Je to připínání na konstrukci… Nebo raději zvolit GTX který to má jinak?
A do jak velkého autí se Vám vejde? My máme totiž krátkou fabii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.1.12 11:15
KvetinkaL píše:
To jo, já vím, ale na prodejně mají už jen ten červený a oranžový z těch pův. 5 barev a nejsou schopni jiný sehnat.
Holky a když mátetento kočárek, je nasazování sporťáků tak obtížné? Je to připínání na konstrukci… Nebo raději zvolit GTX který to má jinak?
A do jak velkého autí se Vám vejde? My máme totiž krátkou fabii…

aha, tak to jo…
sporták nasadíš na konstrukci a už ho sundávat při skládání kočárku nemusíš, necháš to tam a složíš s tím.
my máme fabii sedan a do kufru musime oddělat přední kolečka a vleze to v pohodě, ale tak u vás bude asi problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
2.1.12 12:54

JO, ale jelikož jsme na vesnici, tak jsem si říkala že ho na podzim dám chrnět do kočárku se zimním fusakem ven. (TP je 22.6) A když by chtěl na sporťák tak tady je to mírně složitější… Nebo se s tím prodavačka víc prala.
Jinak máme alternativu starý kočár po muži na spaní venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.1.12 13:16

Mušky na zelenou neletí, malý se narodil v červenci, takže odzkoušeno :palec: Jsme s kočárem fakt spokojeni, i ve sněhu se s ním jezdí super (zatím teda jen s hlubokou korbou, sporťák vyzkoušíme později). Do krátké fabie asi bude nutno kolečka sundat, my máme octavku combi, vleze se bezproblémů celý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
2.1.12 13:45

V červenci a vleze se Ti tam i s fusakem? Supér :)
No s těma kolečkama počítám, to musím stejně u všech kočárků když chci hlubokou korbičku větší :)
Ty jo a že na ní nejdou mušky mám radost, neb tu barvu miluji :)
Ve sněhu? To jsi někde z hor, my jsme z podhůří a nemáme ani ň :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.1.12 13:55

Malý má teď 65cm, fusák mám emitex a vše se vleze a ještě je rezerva, takže myslím, že do jara v hluboké v pohodě vydrží. Co se týče vos či včel, tak jsem taky měla obavy, ale nijak je to nezaujalo ;) ale ven na spaní do zahrady jsem mu v létě dávala přes stříšku síťku. Byli jsme teď na týden na silvestra v Jeseníkách, bylo tam cca 30-40cm. Doma máme taky „jaro“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
2.1.12 13:59

Aha, tak to jo :) Moc děkuji za názor a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.1.12 17:33

my máme 60 cm , fusak taky emitex a vleze tam v pohodě, a jak píše kayda, ještě je tam rezerva…Jinak sporták si myslím, že není nijak složitej na dání na konstrukci, jen se to přicvakne pár cvokama a je to.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lokos6
10.1.12 14:26

Ahojky,taky vybíráme kočárek jeden z favoritů je Espiro Enzo Evo, TP máme v půlce května,takže 6 měsíců bude prckovi v listopadu,vypadá to na klučíka.koukala jsem že v 6 měsících by měl být cca 70 cm velkej myslíte že se pořád bezproblému vejde do korbičky i s fusakem?taky se nám líbí fusak od Emitex…předpokládám že v tom 6-8 měsící se nám to bude lámat už s tím že začne sedět a půjde do sportáku ale než bude pořádně sedět aby se nám vešel do korbičky i s fusakem…
Jinak jak tu někdo psal že v březnu budou novinky neví jaký rozdíl bude konkrétně u tohoto typu?
Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí