Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoAndrejkaa píše:Suzzy13 píše:dekujiAndrejkaa píše:jsou jiné jak na kočár s hlubokou korbou, tak na sedačku.
nevíte někdo jestli jsou adaptéry ke kočárku espiro enzo evo stejné u hluboké korby s těmi na autosedačku???
není vůbec zač, my když kupovali kočár tak nám to prodavačka pravděpodobně zapomněla říct, zrovna sedačku neměli v obchodě takže tu jsme si pak doobjednávaly a na adaptéry nějak zapomněli tak jsme na to příšli až po nějaké době. ALe než se malá narodila tak jsme stihli vše sehnat.. :-ú
Ahoj holky, taky chci jít do Espira Enzo Evo. Ale musím počkat do března, neb budou novinky a hlavně barvy. Teď mají jen červené a oranžové a to se mi nelíbí. Kdybychom měli kluka tak nevím, nevím…
KvetinkaL píše:
Ahoj holky, taky chci jít do Espira Enzo Evo. Ale musím počkat do března, neb budou novinky a hlavně barvy. Teď mají jen červené a oranžové a to se mi nelíbí. Kdybychom měli kluka tak nevím, nevím…
Je ještě zelená tu máme my ![]()
A nechytají se na ní více berušky a jiné v létě? Té zelené se proto bojím, ale líbila by se kdyby byla
KvetinkaL píše:
A nechytají se na ní více berušky a jiné v létě? Té zelené se proto bojím, ale líbila by se kdyby byla
http://deti.bazos.cz/…enzo-evo.php
TAdy je ta zelená
já nevím ještě jsem sním nejezdila v léte čekám miminko teďka v lednu ale už ho máme koupený má ho známa a je super a říkala že mušky na to neletají vubec ty černé malé ![]()
KvetinkaL píše:
my máme fialovej, a ještě je modrej…
To jo, já vím, ale na prodejně mají už jen ten červený a oranžový z těch pův. 5 barev a nejsou schopni jiný sehnat.
Holky a když mátetento kočárek, je nasazování sporťáků tak obtížné? Je to připínání na konstrukci… Nebo raději zvolit GTX který to má jinak?
A do jak velkého autí se Vám vejde? My máme totiž krátkou fabii…
KvetinkaL píše:
To jo, já vím, ale na prodejně mají už jen ten červený a oranžový z těch pův. 5 barev a nejsou schopni jiný sehnat.
Holky a když mátetento kočárek, je nasazování sporťáků tak obtížné? Je to připínání na konstrukci… Nebo raději zvolit GTX který to má jinak?
A do jak velkého autí se Vám vejde? My máme totiž krátkou fabii…
aha, tak to jo…
sporták nasadíš na konstrukci a už ho sundávat při skládání kočárku nemusíš, necháš to tam a složíš s tím.
my máme fabii sedan a do kufru musime oddělat přední kolečka a vleze to v pohodě, ale tak u vás bude asi problém.
JO, ale jelikož jsme na vesnici, tak jsem si říkala že ho na podzim dám chrnět do kočárku se zimním fusakem ven. (TP je 22.6) A když by chtěl na sporťák tak tady je to mírně složitější… Nebo se s tím prodavačka víc prala.
Jinak máme alternativu starý kočár po muži na spaní venku ![]()
Mušky na zelenou neletí, malý se narodil v červenci, takže odzkoušeno
Jsme s kočárem fakt spokojeni, i ve sněhu se s ním jezdí super (zatím teda jen s hlubokou korbou, sporťák vyzkoušíme později). Do krátké fabie asi bude nutno kolečka sundat, my máme octavku combi, vleze se bezproblémů celý ![]()
V červenci a vleze se Ti tam i s fusakem? Supér ![]()
No s těma kolečkama počítám, to musím stejně u všech kočárků když chci hlubokou korbičku větší ![]()
Ty jo a že na ní nejdou mušky mám radost, neb tu barvu miluji ![]()
Ve sněhu? To jsi někde z hor, my jsme z podhůří a nemáme ani ň ![]()
Malý má teď 65cm, fusák mám emitex a vše se vleze a ještě je rezerva, takže myslím, že do jara v hluboké v pohodě vydrží. Co se týče vos či včel, tak jsem taky měla obavy, ale nijak je to nezaujalo
ale ven na spaní do zahrady jsem mu v létě dávala přes stříšku síťku. Byli jsme teď na týden na silvestra v Jeseníkách, bylo tam cca 30-40cm. Doma máme taky „jaro“ ![]()
my máme 60 cm , fusak taky emitex a vleze tam v pohodě, a jak píše kayda, ještě je tam rezerva…Jinak sporták si myslím, že není nijak složitej na dání na konstrukci, jen se to přicvakne pár cvokama a je to.. ![]()
Ahojky,taky vybíráme kočárek jeden z favoritů je Espiro Enzo Evo, TP máme v půlce května,takže 6 měsíců bude prckovi v listopadu,vypadá to na klučíka.koukala jsem že v 6 měsících by měl být cca 70 cm velkej myslíte že se pořád bezproblému vejde do korbičky i s fusakem?taky se nám líbí fusak od Emitex…předpokládám že v tom 6-8 měsící se nám to bude lámat už s tím že začne sedět a půjde do sportáku ale než bude pořádně sedět aby se nám vešel do korbičky i s fusakem…
Jinak jak tu někdo psal že v březnu budou novinky neví jaký rozdíl bude konkrétně u tohoto typu?
Díky moc