Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.4.12 13:32

No, jediný, co jsem psala na x obchodů, tak mě napsali, že mají v jednom už jen tu oranžovo-červenou.. což by šlo jak pro kluka, tak i pro holku.. ale ta kombinace s dalšíma barvama bude naprd..

Já jsem je naživo viděla všechny na veletrhu.. jenže debil v té době jsem to tolik neřešila, jen omrkla… no..

A to je obchod - to se přímo jmenuje Sam Baby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 13:35

Už jsem to našla, ale tam mají už tu novou kolekci.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 14:11

hojky holky, tak já mám z nové kolekce ten zelený-khaki, neviděla jsem ho taky na živo,přesto jsem do něho šla,je sice tmavý, ale ten proužek světle zelený na korbičce a u té boudičky to rozrazí, takže mě se líbí,působí elegantně aspoň na mě.Taky nevíme pohlaví, ale já si v něm dovedu přestavit i růžovou dečku, tak i modrou. Co má ta nová kolekce vychytanější je skutečně sporťák, mě třeba malinko vadilo to madélko dole, a tenhle už to nemá. Jak píšeš o tom Atlanticu, chtěli jsme kupovat starší, takže jsem si zkoušela rok a půl ježděný kočárek, a nevím, jestli je to u každého, záleží asi jak často ho skládáš atd., ale přišla mi ta konstrukce úplně rozrachocená, že vůbec nic nevydrží, takže pokud si ho skutečně neviděla naživo,tak nevím.Přesně jak píše Pajinka.S konstrukcí Espira Enza Evo se to nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 14:17

Teda jak píše Suzzy o tom Atlanticu, přehlédla jsem se, jdu mrknout do auta, jestli tam mám foťák, mám ale vyfocenou jen hlubokou korbičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 14:43

tak nevím,jestli ty fotky půjdou zvětšit, a jestli Vám ty fotky pomůžou, prostě fotograf na prd(fotila jsem to samozřejmě já), je to focené narychlo u babičky v tmavé místnosti, ještě k materiálu, vypadá leskle, ale lesklý není, ta barva je skutečně khaki, někdo tady psal, že to na těch fotkách vypadá jako šedo-zelená, ale není. Takže takhle holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 15:00
@salinka111 píše:
tak nevím,jestli ty fotky půjdou zvětšit, a jestli Vám ty fotky pomůžou, prostě fotograf na prd(fotila jsem to samozřejmě já), je to focené narychlo u babičky v tmavé místnosti, ještě k materiálu, vypadá leskle, ale lesklý není, ta barva je skutečně khaki, někdo tady psal, že to na těch fotkách vypadá jako šedo-zelená, ale není. Takže takhle holky.

Fotky zvětšit jdou, super. Vypadá hezky.
Prosim tě, chci se zeptat, jak to má ty větrací síťky - je to jen síťka nebo je přes to igelit? a prosim tě, taky jsem četla, že je boudička z takové slabší látky než kočárky bývají.. je to už u toho nového modelu jinak? a stále nelze dát sportáček proti i po směru? díky moc za info!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 12:55

teď nevím, konkrétně kde myslíš větrací síťky, ale v boudičce je větrání síťkované a přes to látka, tam jak je ten proužek jemně zelenej tak tam se to dá odepnout, jinak látka boudičky ani ne tak hořejšek , spíš ten spodek boudičky je míň polstrovaný, třeba Dorjani ty to mají víc jakoby látkou vyteplený to je pravda,ale myslím, že určitě neprofoukne. Mě teda malinko u boudičky zarazilo nahoře větrání u madla,jak se za to korba chytá, to jsem panikařila, jestli tam tudy nebude foukat, ale když jsem šla po městě a koukala po kočárkách, tak to má hodně kočárků.Sporťák nejde stále otočit.Ale zase je super, že to složíš i s konstrukcí, nemusíš ho sundavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 13:40
@salinka111 píše:
teď nevím, konkrétně kde myslíš větrací síťky, ale v boudičce je větrání síťkované a přes to látka, tam jak je ten proužek jemně zelenej tak tam se to dá odepnout, jinak látka boudičky ani ne tak hořejšek , spíš ten spodek boudičky je míň polstrovaný, třeba Dorjani ty to mají víc jakoby látkou vyteplený to je pravda,ale myslím, že určitě neprofoukne. Mě teda malinko u boudičky zarazilo nahoře větrání u madla,jak se za to korba chytá, to jsem panikařila, jestli tam tudy nebude foukat, ale když jsem šla po městě a koukala po kočárkách, tak to má hodně kočárků.Sporťák nejde stále otočit.Ale zase je super, že to složíš i s konstrukcí, nemusíš ho sundavat.

jo jo, tam dole je sítka, vid: ale třeba u nového GTX, když z toho odepneš tu látku - tak tam mají síťku a přes ní je jakoby igelit, takže to vlastně nevětrá :zed: , tak to mě zajímá.. jestli to tam nemají.. tak už se na 100% rozhodnu a půjdu do nového.. ale objednám až po porodu až budu vědět pohlaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 14:42

tak ten igelit tam určitě není. No uvidíš, já jsem vybírala taky strašně dlouho, ještě s ním nemám praxi, ale i když jsem si ho objednala přes net, zklamaná jsem vůbec nebyla, a to že já jsem hodně nespokojený :D člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 10:05
@salinka111 píše:
tak ten igelit tam určitě není. No uvidíš, já jsem vybírala taky strašně dlouho, ještě s ním nemám praxi, ale i když jsem si ho objednala přes net, zklamaná jsem vůbec nebyla, a to že já jsem hodně nespokojený :D člověk

Tak super, díky za info… to je pozitivní.. já pořád čumím na ty barvy.. nejradši bych ho měla už doma.. jenže fakt nevím jaký.. ten co máš ty je na mě dost tmavý.. tak nevím… líbí se mi ten vínový.. ale pro kluka to asi moc nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 14:40

To je pravda, že je tmavý, já chtěla z původní kolekce ten světle modrý, ale u nové kolekce se mi až tak ten modrý nelíbil,a zase ten sporťák u nové vyhrál,tak jsem zvolila tuhle barvu, škoda, že fakt nemají nějaký kombinace barviček. Pro kluka bych asi do vínový nešla zase já, ale nemusí vypadat určitě taky špatně, to fakt záleží na tobě, ještě ten fialový by nemusel taky vypadat špatně, kde jsem si ho objednávala, tak byla vyprodaná černá, asi je furt v kurzu. Je to ale dilema, ještě že už mám za sebou to vybírání, byla jsem z toho už pak docela hotová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 14:56

černej ten nechci.. ale ještě jsem koukala na kočárek Dada Paradiso Etno - bílá kombinace - barevně je fakt super, i tou výbavou, velká korba.. jen trošku ta konstukce se mi nelíbí… a ještě jsem pročítala o kočárku Bebe Beni 4 Runner…

Já už fakt nevím, proč není jeden druh kočáru a ty si vybereš jen barvu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 22:00

Koukala jsem na ty kočárky,co píšeš, tak ten Dada - má fakt divnou konstrukci, nevím, ale ten Bebe Beni 4 Runner, jsem viděla na vlastní oči, když jsem byla u doktora, tak ho tam měla jedna mamina,a ten musím říct, že je moc hezkej na vzhled, jinak jsem ho nezkoušela :D. Viděla jsem tu béžovou barvu,akorát mě u těhle kočárků zase vadí, že máš vytahovací- říká se tomu snad teleskopická rukojeť a ne naklápěcí, no ale to je zase, jak kdo si zvykne. Ale jinak byl fakt pěknej, musím říct, že i víc vypolstrovanej.No a ta cena je taky docela slušná. A koukala jsem,že to má i otáčecí sporťák. Taky jsme říkaly s kamarádkou, že to naše maminy měly daleko lehčí s výběrem :D Tak pak písni, do čeho si šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 09:31

Právě si beru papír a u pár kočárků vypíšu pro a proti a uvidíme.. :mrgreen:
No, ta rukojeť - ta mi asi nevadí.. ale spíš řešily holky na diskuzi, že je menší.. tak chci právě porovnat parametry…
Je hezkej a za dobrou cenu…
U toho dada se mi líbí ty funkce - má asi vše, co já chci - jen dvě „vady“ - ta konstrukce a autosedačka na tom vypadá divně.. takže trochu dilema.. tak nevím.. ale dneska mi říkala kámoška, že jestli nechci autosedačku přímo na kočár, že mi ji půjčí (tak zase by se ušetřila nějaká ta kačka) tak musím pořádně přemýšlet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 10:19
@salinka111 píše:
tak nevím,jestli ty fotky půjdou zvětšit, a jestli Vám ty fotky pomůžou, prostě fotograf na prd(fotila jsem to samozřejmě já), je to focené narychlo u babičky v tmavé místnosti, ještě k materiálu, vypadá leskle, ale lesklý není, ta barva je skutečně khaki, někdo tady psal, že to na těch fotkách vypadá jako šedo-zelená, ale není. Takže takhle holky.

Prosim tě a nezměřila bys mi ještě když je ten sporťáček, jakoby v lehu - jak je dlouhý? nikde to na netu takhle nemají? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí