Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
6.8.13 21:02
@noelani píše:
Ahoj, rozhodujeme se mezi Enzem Evo 2012 a Laretem, tak se chci zeptat, zda jste stále spokojené s výběrem Enza :think: Trochu mi vadí, že se na něj musí extra přikupovat ty pláštěnky, clony, slunečník apod. Laret to má všechno v ceně a ty clony má asi větší… a jedna maminka mi psala, že jí vadí, že u Enza sporťák nejde dát úplně do sedu, jen jakoby do polosedu…kolik má ta sedačka poloh? A jak je to s těmi adaptéry, když chci vyměnit hluboký za vajíčko či za sporťák, tak na každý jsou jiné adaptéry? 8o A co nějaké poruchy či párání švů u sporťáku? (Vyčetla jsem, že u verze 2011 s tím byl problém) :nevim: Moc děkuji za Vaše zkušenosti a případné připomínky :mavam:

ahoj, já jezdím s Enzem už rok a zatím velká spokojenost, dokonce mi málo kdo věří, že je to polský kočar. Mě ani tak nevadilo všechno to dokupování, jako mi začala vadit nafukovací kola, za ten rok už jsme měli asi 6 defektů, ale je to nejspíš tím, že ten plášť od výrobce je takový tenčí, takže to pravděpodobně vyřešíme tím, že seženeme nějaká univerzální kola o stejné velikosti jako má Enzo. Jinak se nám nikde nic nepáře ani netrhá, kočárek je super bitelný. Je pravda, že do úplně vzpřímeného sedu nejde, ale třeba našemu malému to nevadí, chytne se madla a rozhlédá se, dělal to hned od začátku jakmile na sporťák přešel, což bylo v 8 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sevilla
7.8.13 14:43

Ahojky ja mam enzo jezdím sním 3 týdny a zdá se mi že hluboká korba se malinko zatřese při nájezdu na nerovný terén, sice to nevadí kočarek je super ale chtěla jsem se jen zeptat zda to dělá i vám, jestli to je tak dané. Jinak na sportovní verzi se už moc těšíme vypadá super a nejspiš pořidím clonu misto slunečníku, jen nevím jak s barvou jelikož mám světle hnědý. :nevim: Pláštěnku jsem taky dokupovala ale to byla maličkost je pravda že od espira pláštěnka je nedomyšlená.

• Citovat
  • Upravit
128
7.8.13 21:41
@Sevilla píše:
Ahojky ja mam enzo jezdím sním 3 týdny a zdá se mi že hluboká korba se malinko zatřese při nájezdu na nerovný terén, sice to nevadí kočarek je super ale chtěla jsem se jen zeptat zda to dělá i vám, jestli to je tak dané. Jinak na sportovní verzi se už moc těšíme vypadá super a nejspiš pořidím clonu misto slunečníku, jen nevím jak s barvou jelikož mám světle hnědý. :nevim: Pláštěnku jsem taky dokupovala ale to byla maličkost je pravda že od espira pláštěnka je nedomyšlená.

No už si to přesně nevybavuju, ale je možné, že se malinko zavyklala, ale rozhodně nic hrozného, podle mě to tak má víc kočárků, co jsem tak slyšela. Jinak já jsem ho kupovala hlavně kvůli tomu sporťáku a fakt super..akorát teď malý přišel na to, že si můžu k sobě přitáhnout tu podnožku..skvělá zábava pro NĚJ, protože přitáhne si ji snadno, jenže dolů už to jde jen tak, že musím z každé strany zmáčknout čudlíky a vrátit ji do původní polohy. Vyřešili jsme to tak, že mu ji dáváme až dolů, tam na ni nedosáhne, ale zase se mu nelíbí, že mu visí nožičky..no hold má smůlu :) Jinak já mám právě taky clonu. Koupila jsem tu univerzální od Emitexu, akorát ty jejich spony jsou naprosto k ničemu, nijak mi tam prostě nedrželi, tak jsem za každé strany ty clony přišila jen ručně gumičku a zahákla ji o takové háčky dole na boudičce a slouží perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
8.8.13 20:13

Ahoj já teda zatím používám jenom hlubokou korbu tak budu mluvit jen k ní.. Jak píšeš kočár má zvlášt adaptéry na vajíčko a zvlášt na hlubokou korbu to je trochu nepraktické ale nic hrozného pak mě trochu vadí ta tyčka na upevnění korby..Jinak jsem spokojená.. Pláštěnka na hlubokej je u kočárku ale já si koupila jiný kvůli díře na vzduch pláštěnka co je u kočáru nemá díru jen malé dírky na vzduch je teda dobrý že když fouká tak nefučí do kočáru.. Jinak clonu nemám a mám k tomu slunečník.. U toho sportáku nejsou polohy tam je taková přeska a tu si posouváš jak sama potřebuješ do jaké polohy není to sporták jako u větiny kočáru který se celý nasadí na konstrukci a má třeba dané tři polohy zad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicicka
11.8.13 21:51

Chcem sa spytat ohladom folie proti dazdu na sportovu cast, da sa pouzit aj ta ktora bola na vanicku alebo je potrebne dokupit uplne inu? vdaka za info

• Citovat
  • Upravit
noelani
11.8.13 22:34

@janina2012 @marillynka Moc děkuji, asi jsem už rozhodnutá :potlesk: Jen by mě ještě zajímalo, když koupím verzi enzo 2012 a vajíčko verzi 2013, jsou na to ty samé adaptéry? Bude mi to na tu starší verzi kočárku pasovat? 8o

• Citovat
  • Upravit
Sevilla
11.8.13 22:43

Děkuji, asi ta hluboká korba tak je :nevim:.Mrkla jsem se na Emitex a našla jsem od ních clonu v béžové barvě což je super, protože černa by se nám nehodila snad pujde nějak přidělat i na hl. korbu, protože to sluničko je šilený.
To je Váš malý šikovný hned ma zábavu v kočárku. :D

• Citovat
  • Upravit
Sevilla
11.8.13 22:55

Mam sice verzi 2013 ale myslím že jeto to samé jen šedá konstrukce a jednobarevný potah. S kočárkem se bezvadně jezdí a ten sporták je moc hezký jak tady psala paní taky jsem vybírala podle sportáčku. :D

• Citovat
  • Upravit
128
13.8.13 23:07
@nicicka píše:
Chcem sa spytat ohladom folie proti dazdu na sportovu cast, da sa pouzit aj ta ktora bola na vanicku alebo je potrebne dokupit uplne inu? vdaka za info

Bohužel, musí se koupit jiná. Alespoň já jsem to tak měla. Tu Espiro originál jsem použila asi jen 2×, protože je úplně k ničemu, a koupila jsem teda univerzální od Emitexu, ale nedomyslela jsem, že je jen na hlubokou. Potom jsem taktéž od Emitexu koupila i tu na sporťák. Možná, že existuje nějaká ještě víc univerzální, která by sedla na obě varianty, ale to mě tehdy jaksi nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicicka
15.8.13 20:27
@janina2012 píše:
Bohužel, musí se koupit jiná. Alespoň já jsem to tak měla. Tu Espiro originál jsem použila asi jen 2×, protože je úplně k ničemu, a koupila jsem teda univerzální od Emitexu, ale nedomyslela jsem, že je jen na hlubokou. Potom jsem taktéž od Emitexu koupila i tu na sporťák. Možná, že existuje nějaká ještě víc univerzální, která by sedla na obě varianty, ale to mě tehdy jaksi nenapadlo :nevim:

My sme predvcerom menili na sportovy kocik a dost vonku fukalo tak som si vsimla, ze v tom priestore medzi kocikom a tou vrchnou strieskou, ktora sa pripevnuje osobitne, dost fuka. Mala sedela v kociku a ked som sa k nej naklonila do vnutra, tak som citila, ze to tam dost prefukuje. Bolo to citit hlavne z bokov, tam kde sa obidve casti (kocikova a vrchna strieska) spajaju resp. prekryvaju. Nebude jej v zime chladno? Nevadi Vam to? Vsimli ste si to aj vy? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
128
15.8.13 22:48

Všimla a ze začátku jsem z toho byla taky pěkně rozlobená. Přecházeli jsme na sporťák někdy v březnu, takže jsem tu zimu ještě zažili. Foukat tam sice fouká, ale myslím, že malému zima nebyla. Měl vždycky čepici a ještě kapuci od bundy, jinak byl ve fusaku a navrch ještě deku (někde tlustou, někde tenší) a nikdy jsem ho nevytáhla studeného. Myslím, že to nebude jediný kočárek, do kterého fouká.

@nicicka píše:
My sme edvcerom menili na sporty kocik a dost vonku fukalo tak som si vsimla, ze v tom priestore medzi kocikom a tou vrchnou strieskou, ktora sa pripevnuje osobitne, dost fuka. Mala sedela v kociku a ked som sa k nej naklonila do vnutra, tak som citila, ze to tam dost prefukuje. Bolo to citit hlavne z bokov, tam kde sa obidve casti (kocikova a vrchna strieska) spajaju resp. prekryvaju. Nebude jej v zime chladno? Nevadi Vam to? Vsimli ste si to aj vy? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sevilla
17.8.13 13:50

Tak jsem se zatoulala do prodejny s kočárky tak mi to nedalo a vyzkoušela jsem sáhnout na 4 korby jiných kočárku a také se vyklou a některé strašně hodně, zlaté Espiro.Tak to tak bude. Všimla jsem si fotečky se clonou, kočárku ta černá jde vypadá to hezky. Clonu si koupím do dešníku se mi moc nechce.

• Citovat
  • Upravit
nicicka
21.8.13 22:30
@janina2012 píše:
Všimla a ze začátku jsem z toho byla taky pěkně rozlobená. Přecházeli jsme na sporťák někdy v březnu, takže jsem tu zimu ještě zažili. Foukat tam sice fouká, ale myslím, že malému zima nebyla. Měl vždycky čepici a ještě kapuci od bundy, jinak byl ve fusaku a navrch ještě deku (někde tlustou, někde tenší) a nikdy jsem ho nevytáhla studeného. Myslím, že to nebude jediný kočárek, do kterého fouká.

Hmm, no to mi nejak uslo pri vybere kocika, resp. som sa o tom nikde nedocitala…No co uz, nebudem kvoli tomu kupovat novy kocik. Z malej bude aspon otuzilec :P

• Citovat
  • Upravit
1488
24.8.13 21:03

Teda holky a to mi pujdeme nejspíš na zimu do sportáku ted budeme mít za pár dní 5 měsícu takže nějakou část zimy určitě už ve sportáku budeme :( Tak jsme zvědavá jak to bude produkovat jak říkáte mno ale taky když bude mít čepku kapuce a fusak s dekou tak ji snad zima nebude.. Holky v kolika měsících jste přecházely na sporták? Já bych teda nejraději aspon do prosince vydržela v hluboké nebo co nejdéle to pujde ale malá je tak zvědavá že nevím no už ted mi furt zvedá hlavičku a chce koukat ven a zas když jí zvednu za hlavou to opěrátko tak se tak zkulý zase dolu a je to taky naprd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.8.13 22:32

@marillynka Já jsem malého dávala do sporťáku v 8 měsících. Byl zrovna březen a už se začínalo dělat hezky, ale pořád byl ještě ve fusaku..no a pak přišly ty zmrzlé Velikonoce, takže jsme si užili i toho sněhu. Jako fakt to není taková hrůza, jak to na první pohled vypadá..jak jsem psala, nestalo se mi, že bych malého vytáhla zmrzlého. Jediné co měl studené, byl nos a ruky (nechce rukavice), ale to je normální.
Jinak by se teda do hlubokého ještě možná ten měsíc vešel i na to jaký je dlouhán, ale vyloženě se mu tam už nelíbilo, nepomáhalo ani když jsem mu zvedla tu zádovou opěrku..jakmile jsme přešli na sporťák, tak úplně super, neplakal, krásně v něm spal, usínal bez problémů.
Akorát se mi už teď začíná trochu hůř ovládat, ale to je prostě tím, že už něco váží i malý (teď mu je rok, 10 kg). No zimu v něm chci ještě přečkat a na jaro hurá do nějakých golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí