Podvozky V-travel, V-cross, V-max

24.2.11 14:47

podvozky v-travel,v-cross,v-max

Milé maminky,
měla bych prozbu.V hodně diskuzích se často spojuje podvozek s v-max a v-travel.Byla na ně velká stížnost,protože se jakoby „kroutí“.U V-max bych to celkem pochopila,jsou to nízkoprofilovky,ale u V-travel?Tam je taky tento problém nebo to byl omyl (záměna slova V-travel a V-max)?
Také by mně zajímalo,který podvozek by byl nejlepší na město s naprosto šílenými chodníky(samá velká nerovná kostka-špatně se po tom chodí natož jezdí). :cry:
Někde jsem také četla,že pokud dítko sedí ve sporťáku směrem po směru jízdy(zády k Vám) a Vy ho položíte(opěru do lehu),kočárek se převažuje,je to tak?
Díky.V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
24.2.11 14:54

ahoj, mám ten s nafukovacíma kolečkama - čtyřkolku. Na nerovný cesty je docela fajn, je hodně odpružený, jen jsem už párkrát měla píchlé kolo a pak cesta domů byla peklo. Ale to je dan za nafukovací kola. S tím převažováním mě to taky dělá, hlavně pokud mám malýho čelem od sebe a na rukojeti pověšenou těžší tašku tak má tendence se převažovat. Věci musím dávat dolů do košíku

• Citovat
  • Upravit
25324
24.2.11 16:46

Ahoj,já mám V-Cross,a nemůžu si stěžovat!Jezdili jsme v hlubokém sněhu,po dost nerovných polních cestách.Jinak se mi nestalo,když malého položím ve sporťáku,že by se jakkoli převažoval,zrovna dneska jsem ho tak měla,spal před plaváním,a nic.A má už cca 11kg a víc.Myslím,že zrovna ten V-Cross by byl vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexkar
19.8.11 12:44

nedoporučuji!!!!

Já jezdím s V-crossem čtyřkolkou a vše co se píše je pravda. Hodně jezdíme v přírodě - to je supr, ale jinak je peklo od samýho začátku. do hluboké korby se mi už nevešel půlroční synek, bo začala zima a bylo potřeba přidat fusak, chudák musel mít pokrčený nožky, tak jsme pak raději předělali na sporťák, aby se vyspal. Ve sněhu jsme pak ulomili přední kolečko, tedy jen ten plastový úchyt, na kterým kolečko drží, hold silný mráz a zátěž udělalo svoje. Po výměně úchytu jsem najezdili několik kilometrů než praskl svár, který drží trubku s předními koly na konstrukci kočáru. Šikovný děda spravil.Myslela jsem, že po tomto už nás nic nepřekvapí, ale mýlila jsem se. na podvozku jsou totiž ještě další dva sváry (rozpěra a zároveň trubka držící košík). ty taky praskly. prostě kočár DODO (dodělej doma). opravili jsme a čekáme co bude dál. syn má 13. měsíců a za tu dobu už jsme píchli asi 7×, z toho 2× bylo potřeba vyměnit duši. gumy jsou asi hodně měkký, protože nikdy jsme nepichli v přírodě, ale ve městě na rovných chodnících. další velkej mínus je přístup k ventilkům,nafoukat kolo je horor. Dalším mínusem je malý košík se špatným přístupem, igelitka s menším nákupem tam vleze, ale nic víc. barvu kočárku máme černou a tak je jasný, že černá už dávno není černá, ale jakási nepěkně šedivá. to je ale zřejmě problém u všech kočárku tmavých barev. No a to že se kočár převrací tak jak je psáno níže je bohužel taky pravda, což z hlediska bezpečnosti je ten největší mínus. Když to jednoduše zhrnu, tak kočár bych už nikdy nekoupila a ani nikomu nedoporučila.

• Citovat
  • Upravit
23033
19.8.11 12:54

A ja mela v-cross do 17 mesicu Gitky, ted jsem ho paradne prodala. Za me v-cross podvozek. Jezdi se dobre :)
Alexkar: tak to cumim,me se Gita vlezla jeste v 7mesicich paradne.S nafukovacimi koly nikdy problem nebyl.

A mame barvu cerno-bilou a porad vypada dobre.Nikdy jsem si nevsimla ze by se kocar prevazoval, co to je za bludy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexkar
19.8.11 13:37

opravdu to tak je, nemám důvod si vymýšlet bludy. ještě jedna věc k tomu sporťáku-na lůžku po stranách „trčí“ pod potahem část konstrukce, takže když se malej přetočí z boku na záda, tak si na to akorát lehne a tlačí ho to a okamžitě se vzbudí. Jezdíme hodně, ale také provádímě řádně údržbu (dofukujeme, mažeme atd.) a nemyslím si, že sváry praskají naší vinou. syn má teď 11kg a těžké věci v košíku nevozíme, jelikož se tam ani pořádně nevlezou. Třebas máte štěstí na dobrý kus, ale já mámopravdu jen špatné zkušenosti. Kočár by měl sloužit nám a ne aby jsme s ním zacházeli opatrněji než s dítětem. Ještě v jedné diskuzi o tomto kočáru je tu psáno, ýže paní prodavačka nedoporučila vzhledem kporuchovosti, že většina co prodala, tak sejí zase vrátila…

• Citovat
  • Upravit
4780
19.8.11 13:40
Monjie píše:
A ja mela v-cross do 17 mesicu Gitky, ted jsem ho paradne prodala. Za me v-cross podvozek. Jezdi se dobre :)
Alexkar: tak to cumim,me se Gita vlezla jeste v 7mesicich paradne.S nafukovacimi koly nikdy problem nebyl.A mame barvu cerno-bilou a porad vypada dobre.Nikdy jsem si nevsimla ze by se kocar prevazoval, co to je za bludy?

Nejsou to bludy. Zkus si to. Když dáš sporťák po směru jízdy, a na rukojeť u sebe si pověsíš tašku na kočárek, která je průměrně plná (běžné věci - plíny, pití nějaká hračka, ubrousky) tak se ten kočár převažuje dozadu. Já to mám taky tak. Když je sporťák otočený ke mě tak to nedělá. Ale mě zrovna malej rád jezdí právě po směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.8.11 14:10

taky máme v-cross a kočár se nám převrací když je sporták po směru a na rukojeti taška. Ale jinak jsme v něm jezdili víc než rok a budu ho mít i na druhé dítko

• Citovat
  • Upravit
23033
19.8.11 14:12

merett ja uz ho prodala. Btw. a s jakou kontrukci? my meli V-cross zdvojene kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.8.11 14:20

v-cross čtyřkolka, ty dvě vepředu menší otočný…

• Citovat
  • Upravit
2131
20.2.12 18:19

Zdravím chtěla jsem se zeptat zda li existuje nějaka www stranka kde mohu nakoupit nahrádni dily k tomuto kočárku přesněji sháním košík pod kočárek moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fiolenka
6.8.12 17:27

Holky, když píšete, že jste píchly, kde jste sehnaly náhradní duše? potřebovala bych ale nikde nemůžu sehnat, prosím poraďte

• Citovat
  • Upravit
Lenka.reskova
14.3.13 15:41

Otočná kola

Ahoj, prosím o radu. Mám espiro atlantic v-travel, ale má píchlou duši u toho otočného kola. Musím koupit nové celé kolo nebo můžu vyměnit jen duši (jde to kolo sundat a duše nějak vyměnit)? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
5
20.7.14 23:37

Dobrý den, minulýtýden jsem zakoupila v - travel, ted doma brečím :'( nějaký tip jak vyměnit přední kolo u čtyřkolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.7.14 23:38

Právě řeším to samý. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie