Vrzání kočárku DorJan Sport Prestige

13335
25.2.11 19:47

vrzání kočárku DorJan prestige

Ahoj holky,
vím že o tomto kočárku je toho tady napsáno hodně, a dokonce jsem našla, že tento typ kočárku vrže, ale nikde jsem nenašla, jak to napravit. Máte prosím nějaký fígl na odstranění vrzání? Už jsem se snažila kočárek promazat, ale vesele si vrže dál :roll:
Kočárek je krásný a nerada bych to řešila nějakým razantním řešením. Děkuju moc Nika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
25.2.11 19:50
nikita066 píše:
Ahoj holky,
vím že o tomto kočárku je toho tady napsáno hodně, a dokonce jsem našla, že tento typ kočárku vrže, ale nikde jsem nenašla, jak to napravit. Máte prosím nějaký fígl na odstranění vrzání? Už jsem se snažila kočárek promazat, ale vesele si vrže dál :roll:
Kočárek je krásný a nerada bych to řešila nějakým razantním řešením. Děkuju moc Nika

taky vrzu, tak si schvalne pockam :-D ale ja jezdim na vesnici a v lese, tak mi to moc nevadi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.2.11 20:14

:-D mně nevrže :mrgreen: A to proto,že když začal mít choutky,čapla jsem W5 spray a prostříkala úplně všechno,co se jen jevilo jako nýtek nebo šroub.Včetně pér. A tedˇmi navíc i úžasně péruje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.2.11 20:18

:-D jé píšu bláboly :oops: ,je to tenhle:
http://www.mazivo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.2.11 20:21
berry4 píše: :-D jé píšu bláboly :oops: ,je to tenhle:
http://www.mazivo.cz/

Jé ten jsem prodávala, zítra se ho pokusím sehnat a budu sprejovat jak o dušu, kuju.
Jo a rozebírala ´jsi i kolečka? Ty jsem promazala vazelínou, ale že bych to ještě sctříkla? Kuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.2.11 20:24

Nerozebírala,jen jsem taky prostříkala. Ono to nepřestane HNED,chvilku trvá,než se tam ten olej vpraví a promaže,při stříkání doporučuju být jinde než doma a kočárek naklánět,atˇto vteče všude.
A konstrukce pak mastná nebude,žádné strachy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.2.11 20:31

Moc děkuju, to se bude drandit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
25.2.11 21:00

nezapomeň namazat uchycení korby. My stříkali kolečka a všechny šrouby na podvozku a stále vrzal, nakonec jsme zjistili, že vrzal v tom uchycení korby - už nevrže :potlesk: Stříkni i na ty „pacičky“ na korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
25.2.11 21:38

Taky nám vrzal, tak ho manža promazal tím techn.olejem, či něčím takovým a je klid! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.2.11 22:04

děkuju moc,
lennel děkuju :palec:
na zítra už mám domluvenou wd40 a budeme mazat, stříkat a pak drndit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.12.11 19:23

Ahojte a můžu se zeptat, jaký typ máte? Líbí se mi ten prestige butterfly 2012…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí