Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
vím že o tomto kočárku je toho tady napsáno hodně, a dokonce jsem našla, že tento typ kočárku vrže, ale nikde jsem nenašla, jak to napravit. Máte prosím nějaký fígl na odstranění vrzání? Už jsem se snažila kočárek promazat, ale vesele si vrže dál ![]()
Kočárek je krásný a nerada bych to řešila nějakým razantním řešením. Děkuju moc Nika
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...nikita066 píše:
Ahoj holky,
vím že o tomto kočárku je toho tady napsáno hodně, a dokonce jsem našla, že tento typ kočárku vrže, ale nikde jsem nenašla, jak to napravit. Máte prosím nějaký fígl na odstranění vrzání? Už jsem se snažila kočárek promazat, ale vesele si vrže dál
Kočárek je krásný a nerada bych to řešila nějakým razantním řešením. Děkuju moc Nika
taky vrzu, tak si schvalne pockam
ale ja jezdim na vesnici a v lese, tak mi to moc nevadi ![]()
mně nevrže
A to proto,že když začal mít choutky,čapla jsem W5 spray a prostříkala úplně všechno,co se jen jevilo jako nýtek nebo šroub.Včetně pér. A tedˇmi navíc i úžasně péruje ![]()
berry4 píše:jé píšu bláboly
,je to tenhle:
http://www.mazivo.cz/
Jé ten jsem prodávala, zítra se ho pokusím sehnat a budu sprejovat jak o dušu, kuju.
Jo a rozebírala ´jsi i kolečka? Ty jsem promazala vazelínou, ale že bych to ještě sctříkla? Kuju
Nerozebírala,jen jsem taky prostříkala. Ono to nepřestane HNED,chvilku trvá,než se tam ten olej vpraví a promaže,při stříkání doporučuju být jinde než doma a kočárek naklánět,atˇto vteče všude.
A konstrukce pak mastná nebude,žádné strachy ![]()
nezapomeň namazat uchycení korby. My stříkali kolečka a všechny šrouby na podvozku a stále vrzal, nakonec jsme zjistili, že vrzal v tom uchycení korby - už nevrže
Stříkni i na ty „pacičky“ na korbě.
Taky nám vrzal, tak ho manža promazal tím techn.olejem, či něčím takovým a je klid! ![]()
děkuju moc,
lennel děkuju ![]()
na zítra už mám domluvenou wd40 a budeme mazat, stříkat a pak drndit ![]()
Ahojte a můžu se zeptat, jaký typ máte? Líbí se mi ten prestige butterfly 2012…