Kakání do spací plíny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
danik píše:
Kolik má dcera roků? My to měli stejné, bez plín byla dcerka něco málo po 2.narozeninách a kakala vždy po obědě do plínky (naštěstí tuhé hovínka).
A pak to najednou šlo i do nočníku přes den.
Přešlo to samo.
už je to dýl,takže nevím, zda to byla otázka kolika měsíců (snad 2, rozhodně ne dny či týdny)
2 roky a 4 měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenul u nas uplne,ale uplne ten samy problem… ![]()
On se teda po obede kolikrat do plinky nevycura pri spani,ale pro jistotu mu ji jeste davam a obavam se,ze kdybych mu ji nedala,ze se stejne pokadi do trenek ![]()
Na nocnik se teda tak 2× do mesice vykadi,ale to je spis nahoda,kdyz mu reknu,ze tam bude sedet,dokud se nevykadi,tak tlaci jak silenej,ale stejne nic nevykadi a pak akorat rve,ze uz tam sedet nechce.Zacpou ale netrpi.
Moje znama mi taky rikala,ze se to u nich zmenilo ve chvili,kdy se synacek pokadil do kalhot a vzala ho pod ledovou sprchu,od te doby pak kadil jedine na nocnik.
Jenze tezko ho nekdy v noci budu davat pod ledovou sprchu
to by pak z toho mel akorat tak sok.
Dame ho vecer spat do loznice a kdyz tam pak jdeme spat i my,tak je to jak v plynove komore
Obcas sice prijde,nebo vola,ze ma bobek,ale vetsinou mu to vubec nevadi a v klidku si v tom spi dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajule Jo, jak v plynové komoře, to je přesný
. Ach jo…
Gladys Jo, manžel přebaluje, když může. Jenže je to často tak, že odejde ráno do práce a pak to „překvapení“ v plíně čeká stejně na mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, plynová komora, to bylo vždycky smradu, brr ![]()
Leňule, nech muže přebalovat kadění aspoň večer, v noci, ať to vidíš a cítiš co nejmíň. A fakt nejde nic jinýho dělat než čekat. Ona na to přijde. Bohužel kdy, to ti nikdo neřekne, ale až bude mít formované bobky, tak to taky bude trochu o něčem jiném. A halvně mi přijde, že na tom pak závisí, kdy se to naučí, že děti neumějí odhadnout, kdy kadit, když je to kaše, v posteli se uvolní. Jeden čas už i měl po laktobacilu formovanou, ale pak i přes podávání to bylo zase stejný.
Nejhorší je, když se vykadí, pak se v tom chvíli válí a pak se na to vyčurá, pak i kdyby to bylo aspoň trochu pevnější, tak se to stejně rozmočí. Tak leda číhat, když jde spát a pak jít zkontrolovat, aby v tý plíně byl fakt jen bobek a byl co nejmíň rozpatlaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit