Kakání do spací plíny

9265
31.1.12 14:13

Kakání do spací plíny

Tohle už je asi jen zoufalý čin :zed: , nějak nepředpokládám, že by mi někdo opravdu poradil konkrétní věc, kterou jsem ještě nevyzkoušela. Ale aspoň se z toho vypíšu…

Dcera kaká jedině do plíny. Přes den už je bez plen. Chodí na nočník sama, i se sama utře. Je moc šikovná, jen občas si cvrkne. Když už se stane velká nehoda, je to většinou při pláči (třeba se bouchne a přestane na to myslet). Prostě s čuráním není problém. Při spaní to ještě neřeším, na to je času dost… Ale to kakání :zed: . Po obědě si Markétka sedne na nočník, vyčurá se, tlačí, ale nic nevytlačí. Dám jí plínu, uložím do postýlky a jdu kojit syna. Po asi půl hodině na mě Markétka volá a já už vím, co bude. Musím odložit spícího Štěpána, který se hned probudí (ano, je to takový závislák) a jít přebalit Markétku (za řevu Štěpána). To, co najdu v plíně, je na zvracení. Markétka rozhodně zácpou netrpí :poblion: . A já už jsem tak vytočená, že mám chuť jí na ten zadek dát. Křičím na ni a nejradši bych mluvila sprostě. V noci je to to samý. Někdy se vykaká chvíli po uložení, někdy až v průběhu noci, takže je v tom několik hodin a já mám strach, aby se jí nezanesla nějaká infekce do pipulky.
Nevím, jak dlouho tohle mám vydržet. Tímto stylem kaká už přes rok. Za celou tu dobu se do nočníku vykakala asi tak 5×.

Uf, jsem už z toho fakt unavená… Vyzkoušela jsem všechno možný včetně úplatků, ale nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
31.1.12 14:18

Já bych teda prostě nedala plínku. Před spaním vyčůrat a šmitec. aspoň bych to takhle zkusila, ale problém může být i jinde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
31.1.12 14:27
sicilka píše:
Já bych teda prostě nedala plínku. Před spaním vyčůrat a šmitec. aspoň bych to takhle zkusila, ale problém může být i jinde. :mavam:

Ona teda v noci i po tom obědě ještě do plíny čurá. Myslím, že na tohle fakt ještě není zralá :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 14:28

Leni, já to asi už psala, tak se budu jen opakovat. To co popisuješ jsme měli jako ty. V podstatě do puntíku. Taky jsem už jeden čas šílela, pomohlo mi, že Matesa začal přebalovat aspoň večer-v noci-ráno muž, takže jsem ten obsah plíny neviděla tak často :twisted:

Zlomilo se to ve chvíli, kdy často odpoledne nespal, ale do noční plíny by to už nevydržel. Takže jednou odpoledne začal běhat, shánět se po „pínce“, tak jsem ho posadila, za strašlivýho řevu se vykadil. Další den též. Ještě se to trochu zašmodrchalo, protože jsem ho posazovala a nutila kadit zhruba v této době a on se šprajcnul, kadil jen v mé nepřítomnosti :? Takže jsem kadění přestala řešit a po pár dnech se samovolně vrátil k nočníku.
Taky na čas přestal pít mlíko - sám od sebe a měl konečně formovanou stolici, plus moc nejedl jogurt.

Je to na palici, hodně moc, já nejvíc zuřila, když se vykadil v noci a nic neřekl, byl pak do masa opruzený, řval bolestí… Ale nedá se dělat nic jinýho, než počkat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
31.1.12 14:30

dokuď se před spaním nevykakáš do nočníčku budeš na tom nočníčku sedět … a ono to půjde ,hlavně klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
31.1.12 14:30

Po obědě bych jí dala vyčůrat, pod prostěradlo igelit a děj se vůle boží, prostě buď to zkusíš, nebo budeš prát pokakané plínky. Třeba mám hloupý názor, ale já to tak udělala. Pokud si sama utře dupku tak už asi ví co dělá, tzn. že ví že se do plíny nekaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 14:33
tetma píše:
dokuď se před spaním nevykakáš do nočníčku budeš na tom nočníčku sedět … a ono to půjde ,hlavně klid ;)

Jo, tak tohle jsem zkoušela, výsledek byl dítě kadící jednou za 3dny, zácpa, bobky, bolest - náběh na psychogenní zácpu jak prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.1.12 14:35

Dodneška se za to stydím, ale zabralo to. Syn se taky takhle pokakával, tak jsem ho jednou ve vzteku vzala pod studenou sprchu a od té doby byl klid. Ale nevim, byl to afekt, už jsem fakt nevěděla co s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
31.1.12 14:40
tetma píše:
dokuď se před spaním nevykakáš do nočníčku budeš na tom nočníčku sedět … a ono to půjde ,hlavně klid ;)

Tak tohle zkoušet nechci :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
31.1.12 14:41
Paoloska píše:
Dodneška se za to stydím, ale zabralo to. Syn se taky takhle pokakával, tak jsem ho jednou ve vzteku vzala pod studenou sprchu a od té doby byl klid. Ale nevim, byl to afekt, už jsem fakt nevěděla co s ním…

Já se právě obávám, aby to tak jednou neskončilo :( . A to fakt nechci, i kdyby to mělo mít dobrý výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
31.1.12 14:42
Gladys píše:
Leni, já to asi už psala, tak se budu jen opakovat. To co popisuješ jsme měli jako ty. V podstatě do puntíku. Taky jsem už jeden čas šílela, pomohlo mi, že Matesa začal přebalovat aspoň večer-v noci-ráno muž, takže jsem ten obsah plíny neviděla tak často :twisted:

Zlomilo se to ve chvíli, kdy často odpoledne nespal, ale do noční plíny by to už nevydržel. Takže jednou odpoledne začal běhat, shánět se po „pínce“, tak jsem ho posadila, za strašlivýho řevu se vykadil. Další den též. Ještě se to trochu zašmodrchalo, protože jsem ho posazovala a nutila kadit zhruba v této době a on se šprajcnul, kadil jen v mé nepřítomnosti :? Takže jsem kadění přestala řešit a po pár dnech se samovolně vrátil k nočníku.
Taky na čas přestal pít mlíko - sám od sebe a měl konečně formovanou stolici, plus moc nejedl jogurt.

Je to na palici, hodně moc, já nejvíc zuřila, když se vykadil v noci a nic neřekl, byl pak do masa opruzený, řval bolestí… Ale nedá se dělat nic jinýho, než počkat. :(

Gladys, dík :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.1.12 14:42

Kolik má dcera roků? My to měli stejné, bez plín byla dcerka něco málo po 2.narozeninách a kakala vždy po obědě do plínky (naštěstí tuhé hovínka).
A pak to najednou šlo i do nočníku přes den.
Přešlo to samo.
už je to dýl,takže nevím, zda to byla otázka kolika měsíců (snad 2, rozhodně ne dny či týdny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 14:43

A muž přebaluje kadění? Mě to tenkrát fakt strašně moc pomohlo, že jsem měla na starost vlastně jen pokaděný dítě odpoledne. Někdy uplynuli celý dny, kdy jsem hovno neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.1.12 14:44
leňula2 píše:
Paoloska píše:
Já se právě obávám, aby to tak jednou neskončilo :( . A to fakt nechci, i kdyby to mělo mít dobrý výsledek.

Já vím…, já jsem taky nechtěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 14:48
Paoloska píše:
leňula2 píše:
Paoloska píše:
Já vím…, já jsem taky nechtěla :oops:

U nás by to asi dopadlo nějak špatně, jeden čas jsem měla fakt tak šílenej vztek :zed: Z té doby taky pochází to, že Matýsek vždycky přišel s plínou a už dopředu hlásil „Pasé, pasé“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze