Kakání do vany

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
1.4.18 18:54
@Peticlenka píše:
Děkuji :) To s vaším synem je hodně roztomilé :D

Není vůbec za co :) Jo jo, děti jsou občas roztomilé, hlavně když vymýšlejí nejrůznější nesmysly :mrgreen: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.4.18 18:57

Malej to občas děla když si napusti vaničku, asi je to tím že si nahreje bříško, ale je mladší (3roky) většinou ho radši sprchuju nebi mu vedle Vaničky dám nocnik a když to na něj přide tak si ten nočník vezme do ty vany :D ale má min vody aby se ten nočník nepotopil celej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
1.4.18 19:02

No tak každopádně by si to po sobě uklidila, protože já bych toho nebyla schopná :poblion:, ono by jí to přešlo. Jestli se ti u toho směje, dělá to schválně a to by měla teda smůlu, maximálně bych jí opláchla v umyvadle, do vany bych jí vůbec nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.18 19:05
@Monchichik píše:
No tak každopádně by si to po sobě uklidila, protože já bych toho nebyla schopná :poblion:, ono by jí to přešlo. Jestli se ti u toho směje, dělá to schválně a to by měla teda smůlu, maximálně bych jí opláchla v umyvadle, do vany bych jí vůbec nedala.

No já po malým když byl nemocný, tak kolikrát uklízela ho.no, zvratky.. Myslím že uklízet po svém dítěti je normální. Ale jinak máš pravdu, v tyhle situaci bych ji to taky nechala uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
1.4.18 19:11

Já jsem byla schopná to uklidit akorát po svým dítěti, ale malým. Jakmile byly větší, tak bohužel. Ještě že mají tatínka :lol:. Nebyla jsem schopná přebalit ani ségry děti :poblion:. A po pětiletý uklízet bobky z vany, to bych jí za ty naschvály dala na zadek, uklidila by si to a hotovo. Kolikrát tady žasnu nad dětma, jak pomalu v přeškolním věku nekakají jinak než do pleny, já bych mu jí prostě nedala a hotovo, protože jinak by se z ní musel sám vybalit a umejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
1.4.18 19:27

@tessa2323 u nas doma se taky stala takova nehoda. Nekdy kolem 3 let. To bylo place. Jak se to ditko snazilo to uklidit, tak to rozmatlalo uplne vsude. Jsem nevedela zda se smat/ blejt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
1.4.18 19:30

@Peticlenka neni zac. Snad to zabere. A pokud ne, tak bych byla drsna. Zazrhla bych koupani. Boji se sorchy. Ok. to sprchy bych ji oplachovala vodou z konve. Pevne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
1.4.18 19:32

@Monchichik taky jsem na exkrementy cicich deti hakliva. Jako, kdyz musim, tak to dam. Ale snazim se tomu vyhybat.

Jinak mam kamosku a ta vytira zadek i skoro osmiletakovi. Pokud jde na velkou ve skole, tak se neutre a ceka az dojde domu a maminka umyje a vytre :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.4.18 22:20

Mně tohle dělal starší asi v roce a půl, ve vaně byl jedině v podřepu, nahřálo se mu břicho a bylo to. Takhle velkou bych sprchovala. Kadíš do vany, budeš se sprchovat. Sprcha nebolí. Hotovo, tečka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101705
2.4.18 07:18

@Monchichik Ono kdyby ti dite melo blok a 10 dni neslo, tak rychle prehodnotis nejake kategoricke nedala a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.4.18 08:06
@j.a.n.i1 píše:
@Monchichik Ono kdyby ti dite melo blok a 10 dni neslo, tak rychle prehodnotis nejake kategoricke nedala a hotovo…

Přesně o samé mě napadlo taky. U nás s tím tedy problém není, ale celkem dobře si umím představit, co je to za psycho, řešit u děcka zácpu, hemoroidy apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24724
2.4.18 08:32
@Peticlenka píše:
Ahoj holky, moje už 5ti léta dcerka, neustále kaká to vany když se má jít koupat a nechce toho nechat, nic na ní nefunguje. Nikdy tohle nedělala, začala asi před dvěmi týdny, nenapadá vás někoho co s tím? :think:

Kandi do vany pokaždé když se koupe? Jak částo ji koupes? Chodi do školky? Docela určíte ji za to nepeskuj a už vůbec Nebij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
2.4.18 08:40
@ejhle píše:
@tessa2323 u nas doma se taky stala takova nehoda. Nekdy kolem 3 let. To bylo place. Jak se to ditko snazilo to uklidit, tak to rozmatlalo uplne vsude. Jsem nevedela zda se smat/ blejt :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
2.4.18 08:43

Sestřenky dcera si vydlabavála houna z nočníku a patlala to po sobě :lol: možná to i ochutnala, ale byla malinká, nevím kolik jí mohlo být :think: fakt drobek. Prostě šla brzo na nočník, do vany ale nekadila. Já bych ji taky nechala to uklidit asi, nebo ji nechala ať se v tom koupe a nevyndala ji. Když už, ať si to užije, léčba šokem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101705
2.4.18 09:22

@malá_holka Je otázkou, zda by ji to výrazně vadilo… ale asi bych ji v tom taky nechala koupat, spíš z toho důvodu, že pokud to dělá schválně, tak přestane, když zjistí, že to nemá onen kýžený efekt. A pokud je to protože ji to jinde bolí a stydí se to říct, tak ji alespoň nebudu zbytečně stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí