Kakání do vany

17
1.4.18 18:06

Kakání do vany

Ahoj holky, moje už 5ti léta dcerka, neustále kaká to vany když se má jít koupat a nechce toho nechat, nic na ní nefunguje. Nikdy tohle nedělala, začala asi před dvěmi týdny, nenapadá vás někoho co s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
1.4.18 18:07

Sprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.18 18:09

@Helileli zkoušeli jsme, dopadlo to stejně a ještě k tomu se pořád vzpírala a neskutečně nahlas ječela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.4.18 18:10

Zkus studenou vodu :) na uklidnění, u kamarádky to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.18 18:13
@Peticlenka píše:
Ahoj holky, moje už 5ti léta dcerka, neustále kaká to vany když se má jít koupat a nechce toho nechat, nic na ní nefunguje. Nikdy tohle nedělala, začala asi před dvěmi týdny, nenapadá vás někoho co s tím? :think:

No a nestalo se něco před těmi dvěma týdny? Ptala ses jí, proč to dělá? Třeba jí kakání bolí, tak si našla tenhle systém…? Nebo prostě jenom něco zkusila, vidí, že na to nějak reaguješ, tak v tom pokračuje…pokud jí zdravotně nic není, tak bych chvíli vyčkala, jestli jí to nepřejde samo, stejně jako to přišlo…

Mně takhle kaká syn, bude mu 6, ale ten to tak má ze zdravotních důvodů. I když si myslím, že už by mohl zkusit klasické WC, tak na něj netlačím, on se bojí…ale jak říkám, u nás je to ze zdravotních důvodů, proto i anonym, nepíšu o sobě a je to trochu intimní…

• Citovat
  • Upravit
3145
1.4.18 18:13

@Peticlenka chceš tím říct, že pětileté dítě není zvyklé se sprchovat? A to to stihne, i když ji jen namocis, namydlis, opláchnes, tak ze sebe honem tlačí bobek? Počkala bych ještě tak týden dva, mytí bych zredukovala na nejkratší možnou dobu a pokud by se nic nezměnilo, šla bych k doktorce, aby se vyloučily zdravotní důvody. Hemeroidy, fisury, roupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.18 18:17

@Helileli Prý jí svrchování bolí, i když to má malinký tlak, nenutíme jí do toho, jak jsem říkala pořád hrozně křičí a bulí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.18 18:18
@Anonymní píše:
No a nestalo se něco před těmi dvěma týdny? Ptala ses jí, proč to dělá? Třeba jí kakání bolí, tak si našla tenhle systém…? Nebo prostě jenom něco zkusila, vidí, že na to nějak reaguješ, tak v tom pokračuje…pokud jí zdravotně nic není, tak bych chvíli vyčkala, jestli jí to nepřejde samo, stejně jako to přišlo…Mně takhle kaká syn, bude mu 6, ale ten to tak má ze zdravotních důvodů. I když si myslím, že už by mohl zkusit klasické WC, tak na něj netlačím, on se bojí…ale jak říkám, u nás je to ze zdravotních důvodů, proto i anonym, nepíšu o sobě a je to trochu intimní…

Ptala, vždycky se jen směje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.18 18:18
@Anonymní píše:
No a nestalo se něco před těmi dvěma týdny? Ptala ses jí, proč to dělá? Třeba jí kakání bolí, tak si našla tenhle systém…? Nebo prostě jenom něco zkusila, vidí, že na to nějak reaguješ, tak v tom pokračuje…pokud jí zdravotně nic není, tak bych chvíli vyčkala, jestli jí to nepřejde samo, stejně jako to přišlo…Mně takhle kaká syn, bude mu 6, ale ten to tak má ze zdravotních důvodů. I když si myslím, že už by mohl zkusit klasické WC, tak na něj netlačím, on se bojí…ale jak říkám, u nás je to ze zdravotních důvodů, proto i anonym, nepíšu o sobě a je to trochu intimní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.18 18:24
@Peticlenka píše:

Tak ji musíš vysvětlit že do vany se nekadí a to dost důrazně. A říct jí, jestli jí něco vadí, bolí, tak to musí říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
1.4.18 18:31

Z toho, ze se smeje usuzuju, ze dela naschvaly. Nechala bych ji vanu vzdy uklidit. Vypustit vodu, vyndat houno, vyhodit do zachodu a pak bych ji dala do 4ukou houbu, cistidlo ( treba jar- ten neni tak agresivni) a musela by drhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.18 18:42
@ejhle píše:
Z toho, ze se smeje usuzuju, ze dela naschvaly. Nechala bych ji vanu vzdy uklidit. Vypustit vodu, vyndat houno, vyhodit do zachodu a pak bych ji dala do 4ukou houbu, cistidlo ( treba jar- ten neni tak agresivni) a musela by drhnout.

Taky tak. Pokud se směje, tak to zřejmě dělá schválně a potřebovala by trochu vytrestat. Mám pětiletého syna a jednou to omylem pustil do vany. Styděl se a bál se, tak se to pokoušel sám uklidit a nakonec přišel s tím ať mu dám houbu, že jde umýt vanu, protože mu tam priplavalo hovínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
1.4.18 18:48

Moje tam obcas kakala, protoze ji to v teple vode tolik nebolelo. Ale byla mladsi a hlavne se nesmala, kdyz jsem se ptala, proc to dela. Tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.18 18:50
@tessa2323 píše:
Taky tak. Pokud se směje, tak to zřejmě dělá schválně a potřebovala by trochu vytrestat. Mám pětiletého syna a jednou to omylem pustil do vany. Styděl se a bál se, tak se to pokoušel sám uklidit a nakonec přišel s tím ať mu dám houbu, že jde umýt vanu, protože mu tam priplavalo hovínko :mrgreen:

Děkuji :) To s vaším synem je hodně roztomilé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.18 18:51
@ejhle píše:

Děkuju, zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect