Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, kolikrát denně vám kaká miminko po UM? Naše malá 2m papká Nutrilon,nemohla jsem už kojit od jejich dvou týdnů. Stoličku měla ze začátku až 5× denně,pak začala kakat jednou děnně a teď zase je to asi týden kaká až 3×denně.Ale jsme teď nastydlý a bereme na to kapičky,myslíte,že jí můžou projímat? Hovínka máme řídší a jako vajíčka,tak snad to nic není.
Může to být následkem toho nachlazení, střevo se zbavuje škodlivin, buď v klidu. My to zas máme naopak, když je nemocná, tak mi kaká špatně, má hleny ve stolici. Budou nám 4m.
Buď v klidu, je to jen reakce na nemoc. ![]()
My jsme od narození na UM, malému je měsíc a týden a kaká mi přesně 2× denně každých 12 hodin
. Taky si myslím, že je to tím nachlazením.
Malá má teď rýmu, kadí přes den snad desetkrát. Jinak tak 2-5. Ale Nutrilonem jen dokrmuju, kojím ještě.
my 1-2× denně. jsou nám 4 měsíce. máme Bebu1HA.občas když začnou tzlobit zobky, tak až 5× denně. začali nás poprvý zlobit ve 2m asi týden, pak 14 dní klid a pak zas.Ale ještě nevyrostly
![]()
Jsme na Beba A.R. a kadíme 1× denně. Bohužel, nikdy ne do plenky! Takže pravidelně po jídle kolem poledne ho musim nechat rozbalenýho a pak mu to jde. Jsou mu 2 měsíce a neustále se mrská, takže než vytáhnu ubrousek, tak to má až na patách, rukávech,… ![]()
Ahoj maminky,moje holčinka skoro 4M měla naposledy kadění předvčírem odpoledne, dnes začíná druhý den a zase ještě nic,čekám na to jak na dobrou zprávu.Jsme na Beba pro 1, myslíte,že se dá mluvit o zácpě?nebo mám být ještě v klidu a počkat co dnes?vždy má kakání 1× denně a dobrý,tak akorát,někdy trošku měkčí.Děkuju za zkušenosti,jsou to ale starosti
![]()