Kakání po UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1718
1.4.11 15:08

kakání po UM

Ahoj holky, kolikrát denně vám kaká miminko po UM? Naše malá 2m papká Nutrilon,nemohla jsem už kojit od jejich dvou týdnů. Stoličku měla ze začátku až 5× denně,pak začala kakat jednou děnně a teď zase je to asi týden kaká až 3×denně.Ale jsme teď nastydlý a bereme na to kapičky,myslíte,že jí můžou projímat? Hovínka máme řídší a jako vajíčka,tak snad to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9019
1.4.11 15:13

Může to být následkem toho nachlazení, střevo se zbavuje škodlivin, buď v klidu. My to zas máme naopak, když je nemocná, tak mi kaká špatně, má hleny ve stolici. Budou nám 4m.
Buď v klidu, je to jen reakce na nemoc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.4.11 16:07

My jsme od narození na UM, malému je měsíc a týden a kaká mi přesně 2× denně každých 12 hodin :). Taky si myslím, že je to tím nachlazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.4.11 17:12

Malá má teď rýmu, kadí přes den snad desetkrát. Jinak tak 2-5. Ale Nutrilonem jen dokrmuju, kojím ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.4.11 18:17

1× denně,máme bebu senstive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
1.4.11 19:06

my 1-2× denně. jsou nám 4 měsíce. máme Bebu1HA.občas když začnou tzlobit zobky, tak až 5× denně. začali nás poprvý zlobit ve 2m asi týden, pak 14 dní klid a pak zas.Ale ještě nevyrostly :twisted: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.4.11 12:45

Jsme na Beba A.R. a kadíme 1× denně. Bohužel, nikdy ne do plenky! Takže pravidelně po jídle kolem poledne ho musim nechat rozbalenýho a pak mu to jde. Jsou mu 2 měsíce a neustále se mrská, takže než vytáhnu ubrousek, tak to má až na patách, rukávech,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.5.11 09:21

Ahoj maminky,moje holčinka skoro 4M měla naposledy kadění předvčírem odpoledne, dnes začíná druhý den a zase ještě nic,čekám na to jak na dobrou zprávu.Jsme na Beba pro 1, myslíte,že se dá mluvit o zácpě?nebo mám být ještě v klidu a počkat co dnes?vždy má kakání 1× denně a dobrý,tak akorát,někdy trošku měkčí.Děkuju za zkušenosti,jsou to ale starosti :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.5.11 11:30

Tak jsme se ted po jídle dočkali :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie