Kakání u 3měsíčního miminka

1561
5.12.11 11:30

Kakání u 3 měsíčního miminka

Ahoj holky, jak často vám kaká kojené miminko vě věku kolem 3 měsíců. Do teď nám malá kakala pořád a pak jako když utne tak kaká jednou za 4 dny a někdy i 5 dní. A bolení trošku určitě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3959
5.12.11 11:34

u plně kojeného miminka je to normální, nemusí kakat třeba i týden..
to bolení bříška má asi spíš z prdíku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 12:07

Ahojíík i u nás je to stejné naše 3 měsíční Dominička taky kadí jak píšeš,ale ptala jsem se naší Dr. a ta říkala, že je vše v pořádku je to tak u kojených dětí nemusí stolice přijít až 3 týdny mi bylo řečeno..Jinak u nás jsou taky bolesti ale jak už to tu bylo zmíněno, malá trpí na prdíky jinak je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 12:10

Ahoj maminy, taky mám s tímhle zkušenost…malá kakala pokaždé, když se přebalila a s postupem času to ustávalo…ted kaká 1× denně, ale stojí to za to:) každopádně nás taky trápí prdíky, ale používáme fenyklový čaj a moc pomáhá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.12.11 16:37

Ten čaj piješ ty nebo ho dáváš miminku, asi tomu miminku viď? Já se už těchto čajů upila, ale výsledky nic moc. Tak to bude chtít dávat malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 19:17

Já dávala kmínové čajíky ale ted jsme přešli na fenyklové…můžu řict že u nás zdárně pomalu prdíky už ustupují…ale co jsme si všechno prožili malá je má už přes 2 měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
5.12.11 21:02

My to měli taky docela dlouho, museli jsme chuděrce dávat do zadečku i tu trubičku, ale naplakala se strašně, bylo mi vždycky do breku jak jsem jí s tím nemohla moc pomoct. Radši jí před každým kojením dávám Baby Calm kapičky, aspoň trošku ji to ve střevíčkách uvolňuje. Prdy jsou hrozný u tak malých miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.12.11 11:31

Kojené dítě nemusí kakat pravidelně. Naše pediatrička říká, že se ta stolice prostě jednou objeví. Včera jsme třeba kakali až po 19 dnech. A žádné bolení nemá. Je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 12:30

Pily sme ho obě:) Jelikož sem přestala kojit po 2. měsíci, tak sem ho dávala už jenom jí a výsledky na výbornou:) Vždycky jí to pomůže a je spokojená:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
7.12.11 12:46

A kolikrát denně jsi jí ten čaj dávala když jste ještě kojili? A to z flašky nebo lžičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
17.9.12 08:06

Ahojky mamky,
my jsme teda plné kojení máme pres 2měsíce a ted mi přijde, že se nějak rozkakal i 3× denně a navíc mu kručí v brisku tak nevím co jsme tady četla tak píší, že je to snad normální :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.12.12 10:26

Ahojte, tak mi pořád kakáme skoro po každém kojení - 4× za den, Jen v noci to vydrží a vykadí se až ráno. To už máme přes 3 měsíce. Všude kolem syším, jak mimi kadí jednou za čas. Jsem zvědavá, kdy to přijde i k nám. :-) Příští týden jdem na kontrolu, tak se doktorky opět zeptám. Minule mi říkala že je to normální, že tak moc kadí. A to někdy máme i do zelena (ale na to mi řekla, že to je z té malé pupeční kýly). Hladem to asi nebude, přibýváme cca 1 kg za měsíc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
1.12.12 14:14

K nám už to došlo a není o co stát má skoro 5mesicu a kadí min. po7dnech a bečí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.12 19:13

U nás už je klid…doba šla kupředu a uteklo to tak rychle 6e naši Domulce je už 16 měsíců a kaděni se upravilo…ted kaji jak se ji za chce..jen prdíky nás ještě sem tam potrápí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.12.12 19:50

Malej má 3 měsíce a kaká jednou za tejden, jednou měl „rekord“ 15dní, taky jenom kojim ale bolení teda nemá, jestli jí bříško pobolívá tak bych hodně cvičila s nožičkama a poradila se z doktorkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí