Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, poradíte, jaký obchod/jaká značka mají dlouhé kalhoty, které by mohly sedět 2,5 leté štíhlejší holčičce? Zkoušela jsem Tesco-Cherokee a všechno padá (i ty na gumu - mají ji i v nenapjatém stavu moc širokou). Kraťasy nosí na rok až rok a půl, ale kalhoty jsou jí brutálně krátké. A pokud možno ne džíny. Nevadí ani kalhoty pro kluky. Díky.
Ahojky, tak máme stejný problém…Kraťasy a sukýnky taky nosíme menší, ale ty kalhoty jsou problém…Pořídila jsem dětské kšandy a někdy nosíme.
Jinak nám většinou sedí kalhoty od Nextu nebo MiniMode, co koupím u nás v sekáčku…Ale jinak nevím ![]()
Já mám takhle starého chlapečka hubeňoura a kupuji mu jedině kalhoty od Nextu. Nejlépe pláťáky ať už podšité nebo ne se stahovací šňůrkou v pase a sedí vždy skvěle. I rifle, až na jedny, kdy byly děsně široké nohavice. Objednávám přes MMB, většinou z druhé ruky, protože jsou to fakt kvalitní věci. Teď jsem koupila nové pláťáky z loňské kolekce za 250 Kč, takže když se trochu pohledá i cena je skvělá.
Ahoj,
za sebe radím C&A, HM, někdy i KIK. Tesco kalhoty nehrozí ani mým dětem - dělá jim to zadeček jak kdyby měli čtyři plenky na jednou.
![]()
Kupuju jenom kalhoty s regulační gumou v pase nebo na zatahovací šňůrku. Takže hlavně v HM, CA.
Martina
Na KIK jsem zapomněla, tam také občas nakupuji, ale ne rifle, ty nesedí. Ale loni měli úžasné pláťáky. Jinak HM sice většinou mají regulační gumu, ale synovi ji musím hodně stáhnout, takže to pak vypadá děsně blbě, prostě takové neforemné. Holt asi budeš muset vzít malou sebou a zkoušet a zkoušet. Moje dítko to teda naprosto nesnáší
, ale třeba holčičky jsou větší parádnice.
Synovi jsme trefila na kalhoty (rifle, manžestráky) s regulační gumou i v Tescu, chce to koukat. Je to fakt hubeňour - 3roky, 97cm, 12,5kg ![]()
Taky doporučuji Next, je na štíhlejší děti,tak mi z něho malá nevypadne ![]()
Já ale nakupuji převážně v H&M, protože má ty věci delší-nohavice,rukávy - Amálka je hubená a ještě má děsně dlouhé nohy, takže velikost gatí potřebuje o jedno větší,ale to se pak do toho vejde dvakrát
V HM se trefím jak do velikosti tak do regulační gumy ![]()
Ahoj tento problém mám se synem již deset let měří 140 cm v pase má 45 cm aby byly v pase tak by musely být tak na čtyři roky.Kupuji bud s regulační gumou nebo vzadu prostříhnu dva otvory našiju další gumu a utáhnu do požadované délky a přišiju.V jeho věku už se totiž dělají hodně bez té regulace.Vyhovují nám tchibo ty nebývají ani tak široké.
ZUZAN
zuzan píše:Řešíš úplně naprosto to samé co moje mamka s mou sestrou té je sice jedenáct, ale měří 148cm a v pase má 47!
Ahoj tento problém mám se synem již deset let měří 140 cm v pase má 45 cm aby byly v pase tak by musely být tak na čtyři roky.Kupuji bud s regulační gumou nebo vzadu prostříhnu dva otvory našiju další gumu a utáhnu do požadované délky a přišiju.V jeho věku už se totiž dělají hodně bez té regulace.Vyhovují nám tchibo ty nebývají ani tak široké.
ZUZAN
Ahoj, já nakupuju dětem buď v Reserved, nebo v Marks&Spencers, sice nejsou nejlevnější, ale kalhoty vynosí fakt hodně. Katka
Ahoj, já mám syna 11let, 165 cm,40 kg, 65 cm v pase. Takže asi bude chodit nahý. Když se mi podaří sehnat kalhoty, tak pořádám oslavu ![]()