Kalhoty pro štíhlé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
27.6.10 14:27

Kalhoty pro štíhlé dítě

Ahojky, poradíte, jaký obchod/jaká značka mají dlouhé kalhoty, které by mohly sedět 2,5 leté štíhlejší holčičce? Zkoušela jsem Tesco-Cherokee a všechno padá (i ty na gumu - mají ji i v nenapjatém stavu moc širokou). Kraťasy nosí na rok až rok a půl, ale kalhoty jsou jí brutálně krátké. A pokud možno ne džíny. Nevadí ani kalhoty pro kluky. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3467
27.6.10 14:31

Ahojky, tak máme stejný problém…Kraťasy a sukýnky taky nosíme menší, ale ty kalhoty jsou problém…Pořídila jsem dětské kšandy a někdy nosíme.
Jinak nám většinou sedí kalhoty od Nextu nebo MiniMode, co koupím u nás v sekáčku…Ale jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.6.10 14:34

Já mám takhle starého chlapečka hubeňoura a kupuji mu jedině kalhoty od Nextu. Nejlépe pláťáky ať už podšité nebo ne se stahovací šňůrkou v pase a sedí vždy skvěle. I rifle, až na jedny, kdy byly děsně široké nohavice. Objednávám přes MMB, většinou z druhé ruky, protože jsou to fakt kvalitní věci. Teď jsem koupila nové pláťáky z loňské kolekce za 250 Kč, takže když se trochu pohledá i cena je skvělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
27.6.10 15:30

Ahoj,

za sebe radím C&A, HM, někdy i KIK. Tesco kalhoty nehrozí ani mým dětem - dělá jim to zadeček jak kdyby měli čtyři plenky na jednou. :nevim: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
27.6.10 16:29

Kupuju jenom kalhoty s regulační gumou v pase nebo na zatahovací šňůrku. Takže hlavně v HM, CA.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.6.10 17:04

Na KIK jsem zapomněla, tam také občas nakupuji, ale ne rifle, ty nesedí. Ale loni měli úžasné pláťáky. Jinak HM sice většinou mají regulační gumu, ale synovi ji musím hodně stáhnout, takže to pak vypadá děsně blbě, prostě takové neforemné. Holt asi budeš muset vzít malou sebou a zkoušet a zkoušet. Moje dítko to teda naprosto nesnáší :-) , ale třeba holčičky jsou větší parádnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.6.10 18:14

Synovi jsme trefila na kalhoty (rifle, manžestráky) s regulační gumou i v Tescu, chce to koukat. Je to fakt hubeňour - 3roky, 97cm, 12,5kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
27.6.10 19:03

Taky doporučuji Next, je na štíhlejší děti,tak mi z něho malá nevypadne :)

Já ale nakupuji převážně v H&M, protože má ty věci delší-nohavice,rukávy - Amálka je hubená a ještě má děsně dlouhé nohy, takže velikost gatí potřebuje o jedno větší,ale to se pak do toho vejde dvakrát :roll: V HM se trefím jak do velikosti tak do regulační gumy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.6.10 19:55

Ahoj tento problém mám se synem již deset let měří 140 cm v pase má 45 cm aby byly v pase tak by musely být tak na čtyři roky.Kupuji bud s regulační gumou nebo vzadu prostříhnu dva otvory našiju další gumu a utáhnu do požadované délky a přišiju.V jeho věku už se totiž dělají hodně bez té regulace.Vyhovují nám tchibo ty nebývají ani tak široké.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.6.10 19:59
zuzan píše:
Ahoj tento problém mám se synem již deset let měří 140 cm v pase má 45 cm aby byly v pase tak by musely být tak na čtyři roky.Kupuji bud s regulační gumou nebo vzadu prostříhnu dva otvory našiju další gumu a utáhnu do požadované délky a přišiju.V jeho věku už se totiž dělají hodně bez té regulace.Vyhovují nám tchibo ty nebývají ani tak široké.
ZUZAN
Řešíš úplně naprosto to samé co moje mamka s mou sestrou té je sice jedenáct, ale měří 148cm a v pase má 47! 8-o Na ní sehnat kalhoty je teda fakt výkon, naštěstí nosí hodně sukně a šaty :-) Ale třeba kalhotky co nosí má snad už 6 let a pořád je nechce dát pryč, někdy je i ve velikosti 128 navlečená :mrgreen:
Ale h&m a c&a tam se většinou něco sežene…
  • Citovat
  • Upravit
XY
27.6.10 21:25

Ahoj, já nakupuju dětem buď v Reserved, nebo v Marks&Spencers, sice nejsou nejlevnější, ale kalhoty vynosí fakt hodně. Katka

• Citovat
  • Upravit
kolimus
8.12.12 08:17

Ahoj, já mám syna 11let, 165 cm,40 kg, 65 cm v pase. Takže asi bude chodit nahý. Když se mi podaří sehnat kalhoty, tak pořádám oslavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková