Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Vzdyt maly nemusi mit extra oblecek. Myslim, ze 15 mesicnimu diteti kazdy promine, ze neni dostatecne nobl…co takhle kalhoty a bile bodycko?
Já si taky myslím,že bych to nepřeháněla s oblečkem.Klidně by ¨ch dala bíle tričko,třeba s límekčm a nějaké kalhoty.Na něho nikdo nebude ukazovat,že není v obleku
![]()
Tak já bych také nějaký oblek neřešila, pokud máš nějaké hezké kalhoty k tomu tríčo, košily, popřípadně boty… Takhle malé děti se dají krásně elegantně oblíknout aniž bys měla dětský oblek ![]()
belavue píše:
tak my řešíme to samé ale u holčičky![]()
Jak máš starou holčičku? Jestli jsi z Prahy, mohla bych půjčit, mám hezké, princeznovské… ![]()
Ahojky, ja oblecek mam, meli jsme ho na krtiny a nebyl drahy, mela jsem ho z USA. Pisni mi sz s vyskou Tveho broucka a pokud nejsi z daleka tak by asi nebyl problem Ti ho pujcit, jestli trvas na oblecku a ten co mame na fotce Ti bude ![]()
Příspěvek upraven 15.06.10 v 08:29
holky-takové oblečky se dají normálně koupit i u ťamanů. Na chlapečky mají komplet obleček-kalhoty, košile s kravatou nebo motýlkem a vestička. A na holčičky mají taky spoustu takovýchto šatiček princeznovských ![]()
Já bych oblečení taky neřešila. Dala bych jen něco „hezčího“, aby byl frajer.
Maty v půl roce byl na svatbě chlapovy sestry v lacláčích ze sekáče a v bílým bodyčku . V roce a půl na naší svatbě v riflích a kostkovaný košili .
Chlapova sestra si dost potrpí na oblečení, ale i přes obyčejný oblečení si novomanželé vynutili Matyho na každý druhý svatební fotce.
Snad budou odkazy na fotky fungovat.
Dobry vecer maminky,chci se vas zeptat a zaroven vas prosim jestli nemate nejaky oblecek na chlapecka memu je 15mesicu na svatbu a pro me taky lepe darovat nebo levne prodat jsem sama s ditkem a penize na zbyt opravdu nemam a na tu svatbu musime je to pribuzny.Moc vam dekuji popripade napisu velikosti pokud bude nejaka odezva.Dekuji za nabidky