Veci na svatbu

Anonymní
14.6.10 21:53

Veci na svatbu

Dobry vecer maminky,chci se vas zeptat a zaroven vas prosim jestli nemate nejaky oblecek na chlapecka memu je 15mesicu na svatbu a pro me taky lepe darovat nebo levne prodat jsem sama s ditkem a penize na zbyt opravdu nemam a na tu svatbu musime je to pribuzny.Moc vam dekuji popripade napisu velikosti pokud bude nejaka odezva.Dekuji za nabidky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
14.6.10 22:17

Vzdyt maly nemusi mit extra oblecek. Myslim, ze 15 mesicnimu diteti kazdy promine, ze neni dostatecne nobl…co takhle kalhoty a bile bodycko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.6.10 22:30

Já si taky myslím,že bych to nepřeháněla s oblečkem.Klidně by ¨ch dala bíle tričko,třeba s límekčm a nějaké kalhoty.Na něho nikdo nebude ukazovat,že není v obleku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.6.10 22:41

Tak já bych také nějaký oblek neřešila, pokud máš nějaké hezké kalhoty k tomu tríčo, košily, popřípadně boty… Takhle malé děti se dají krásně elegantně oblíknout aniž bys měla dětský oblek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.6.10 07:53

tak my řešíme to samé ale u holčičky :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22022
15.6.10 07:56
belavue píše:
tak my řešíme to samé ale u holčičky :lol: :roll:

Jak máš starou holčičku? Jestli jsi z Prahy, mohla bych půjčit, mám hezké, princeznovské… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.6.10 08:28

Ahojky, ja oblecek mam, meli jsme ho na krtiny a nebyl drahy, mela jsem ho z USA. Pisni mi sz s vyskou Tveho broucka a pokud nejsi z daleka tak by asi nebyl problem Ti ho pujcit, jestli trvas na oblecku a ten co mame na fotce Ti bude :potlesk:

Příspěvek upraven 15.06.10 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.6.10 08:28

holky-takové oblečky se dají normálně koupit i u ťamanů. Na chlapečky mají komplet obleček-kalhoty, košile s kravatou nebo motýlkem a vestička. A na holčičky mají taky spoustu takovýchto šatiček princeznovských :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
15.6.10 08:46

Já bych oblečení taky neřešila. Dala bych jen něco „hezčího“, aby byl frajer.
Maty v půl roce byl na svatbě chlapovy sestry v lacláčích ze sekáče a v bílým bodyčku . V roce a půl na naší svatbě v riflích a kostkovaný košili .
Chlapova sestra si dost potrpí na oblečení, ale i přes obyčejný oblečení si novomanželé vynutili Matyho na každý druhý svatební fotce.
Snad budou odkazy na fotky fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.6.10 09:17

Bohunko - jsem z Karviné :-D ale moc děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...