Kam darovat kolébku?

1309
9.6.14 16:01

Kam darovat kolebku?

Ahoj, mamka chce darovat starsi, ale cistou kolebku nekomu potrebnemu, treba i jako dekoraci, je z berounska.Nema moznost ji nikam odvezt ani poslat.Dala jsem tedy nekolik inzeratu, vcetne sem na bazar emimina. Bohuzel se ozyvaji neseriozni zajemci, slibi a na termin neprijedou. Mamce tam kolebka stale ceka pripravena, rozlozena a zabalena. Myslite, ze nejaka organizace pro potrebne lidi by byla ochotna si prijet? Skoda vyhodit. Prekvapuje me, ze lide nedodrzi terminy, uz tri zajemci slibili a nedorazili…Pritom stala dost penez, je cista, zdrave drevo a mamka za ni nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
9.6.14 16:04

@yourlady jé, škoda, že jste z Berounska :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
9.6.14 16:08

Škoda, že nemáš možnost ji poslat. Přes celou republiku pro ni nepojedu, ale koupila bych ji hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.14 16:09

Treba ja nosim veci po dcerce, vcetne jidelni zidlicky, postylky atd do mistniho azyloveho domu pro matky s detma. Bud to tam upotrebi primo nebo jsou v kontaktu s maminkama v tizive zivotni situaci a pripadne jim veci rozdaji. U nas to funguje pod farni charitou, zkus mrknout, jestli neni u vas neco podobneho. U nas berou cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
9.6.14 16:21
@yourlady píše:
Ahoj, mamka chce darovat starsi, ale cistou kolebku nekomu potrebnemu, treba i jako dekoraci, je z berounska.Nema moznost ji nikam odvezt ani poslat.Dala jsem tedy nekolik inzeratu, vcetne sem na bazar emimina. Bohuzel se ozyvaji neseriozni zajemci, slibi a na termin neprijedou. Mamce tam kolebka stale ceka pripravena, rozlozena a zabalena. Myslite, ze nejaka organizace pro potrebne lidi by byla ochotna si prijet? Skoda vyhodit. Prekvapuje me, ze lide nedodrzi terminy, uz tri zajemci slibili a nedorazili…Pritom stala dost penez, je cista, zdrave drevo a mamka za ni nic nechce.

Jé jestli je to dřevěná kolébka jak „za starých časů“, tak po té hrozně moc toužím, mám ráda starý venkovský styl… Ale bohužel to k vám máme daleko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
9.6.14 16:21

Já když nabízela věci přes nevyhazujto.cz tak jsem měla s lidma taky problém. Příjde mi že je snad lepší to lidech za tu věc něco chtít, pak přijedou jak je dohodnuto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
9.6.14 16:39

Tyjo, kolebku bych taky brala, ale jsem daleko :nevim: a co poslat dopravni spolecnosti, ktera prijede az k vam a tam to nalozi? Jestli je to zabalene, tak by to nemel byt problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.6.14 17:13

Tak to neporadím, ale k tomu odvozu - pokud ji nikam nechce táhnout (což naprosto chápu :) ), tak teď má ČP i službu, kdy si pro balík přijedou. Stačí ji zabalit a poslat. Něco se za ato teda platí (za to vyzvednutí) plus klasický poštovný, ale pokud se někdo najde, kdo by ji chtěl, tak mu nějaká stovka za poštu plus třeba nějaká symbolická kačka za ochotu, vadit nebude :) Mrkni http://www.ceskaposta.cz/…odvoz-baliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.6.14 17:14

Třeba @Evulina by do toho šla, kdy po ní tak touží :-P :pankac: Počítám, že s poštovným i odvozným tak do tří set, netuším, jak může bejt taková kolíbka těžká, nicméně když jsme odesílali pneu na auto, tak za dva kusy to tak nějak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
9.6.14 17:18

Jojo, já bych do toho šla, díky za tipy. Potřebovala bych ale nejprve foto, už jsem psala prosbu zakladatelce do SZ. Napadlo mě ještě, že naši bydlí v Praze, tak by tam třeba zajeli. Pak jedou k nám v létě, tak by mi jí přivezli.
Jsem blázen do „starých vesnických časů“, můj ideál je bydlet v roubence se stylovým dřevěným nábytkem, chovat krávu, ovce, mít zahradu, sad, pastvinu a pole. Zatím bydlíme u pana domácího, který právě hospodářství má, tak se staráme, i když roubenka tady není, ale ta kráva, zahrada a pastvina ano :mrgreen:. Tak třeba by ta kolíbka byla další věcí ke splněnému snu…Plánujeme navíc druhé mimčo, takže se určitě bude hodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
9.6.14 17:22

Jé já jí našla!!! Je to tahle že? https://www.emimino.cz/…ebka-115893/
Tak ta je bombová :dance: :dance: :dance:
Musím ukecat rodiče, jestli by k vám, zakladatelko, zajeli. Anebo myslíš, že by šla využít ta přepravní společnost či nová služba české pošty, jak tu píše Krkael??? Kdyžtak podrobnosti můžem dojednat přes SZ, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
9.6.14 17:26

Mohla bych si pak zakladatelko ke kolébce koupit i ten foťák? https://www.emimino.cz/…levne-96396/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.6.14 12:15

Ahoj, tefy zadny zajemce co by si pro kolebku dojel? mamka ji vyhodi, do charity ji v ruce neodtahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.14 18:51

Kam darovat v Praze oblečení po dětech?

Ahojte, nechci zakládat novou diskuzi, tak to zkusím tady. Chtěla bych darovat zachovalé oblečení po holčičce i chlapečkovi. Ráda bych do nějakého kojeňáku nebo pro nějaký bazar s výdělkem pro charity nebo tak něco, nevíte, kde berou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 20:19

Zkus se ještě ozvat do Acentra, mívají tam bazárek, kam se dají věci a pak je prodávají za symboliku (do 50,–) a z výdělku nakupují do centra, naposledy kupovaly koberce pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová