Kam v autě dát autosedačku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1884
31.5.19 12:58

Z 99% vozim deti vzadu. Nejmensi za ridicem, nejstarsi (6let) uprostred. Vajicko vepredu me stve neni pres nej dobre videt. Vozim tam v nouzi, kdyz mam auto jen pro dva :roll: ale mozna, kdybych nemela tu zakladnu, tak bych asi i videla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 12:59

V jednom autě vajíčko v předu a starší vzadu uprostřed. V druhém obě vzadu.
Teď když jsou tři tak všichni vzadu. Vajíčko jsme měli za řidičem, nejstarší uprostřed, prostřední za spolujezdcem. Teď si jen nejmladší s nejstarší vyměnili místo. A tak už to bude až dokonce co s námi budou jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
31.5.19 13:02
@Netopirek píše:
V jednom autě vajíčko v předu a starší vzadu uprostřed. V druhém obě vzadu.
Teď když jsou tři tak všichni vzadu. Vajíčko jsme měli za řidičem, nejstarší uprostřed, prostřední za spolujezdcem. Teď si jen nejmladší s nejstarší vyměnili místo. A tak už to bude až dokonce co s námi budou jezdit

Proc si vymenili misto? My to vozime jako vy pred vymenou, a az pujde z vajicka do vetsi sedacky, tak jsem ho chtela nechat tam, kde je :think: byla ta vymena u vas jen tak, nebo to ma nejakej duvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 13:05
@1mila2 píše:
Proc si vymenili misto? My to vozime jako vy pred vymenou, a az pujde z vajicka do vetsi sedacky, tak jsem ho chtela nechat tam, kde je :think: byla ta vymena u vas jen tak, nebo to ma nejakej duvod?

Protože nejmladší má teď sedačku 9-18kg a ta je napevno přidělaná. Prostřední má taky sedačku napevno přidělanou. Takže kdyby zůstala nejstarší uprostřed, tak by pokaždé při nastupování musela přelézat sedačky. Takhle sedí hned z kraje, nikoho nepřelézá, má klid. A já z předu snadněji obsloužím ty mladší dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
31.5.19 13:17

Vždycky v zadu, za spolujezdcem mladší dítě ať na něj vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
31.5.19 13:30
@Netopirek píše:
Protože nejmladší má teď sedačku 9-18kg a ta je napevno přidělaná. Prostřední má taky sedačku napevno přidělanou. Takže kdyby zůstala nejstarší uprostřed, tak by pokaždé při nastupování musela přelézat sedačky. Takhle sedí hned z kraje, nikoho nepřelézá, má klid. A já z předu snadněji obsloužím ty mladší dvě

Aha. On to preleza i ted, pac mame vajicko se zakladnou a on stejne leze ze strany, kde je sedacka 9-36 :lol: ja jsem to ale chtela taky tak jak to mate vy, jenze mladsi by stejne museli prelezat sedacku toho nejstarsiho :lol: takze je to asi jedno. Ale moc dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 13:49
@1mila2 píše:
Aha. On to preleza i ted, pac mame vajicko se zakladnou a on stejne leze ze strany, kde je sedacka 9-36 :lol: ja jsem to ale chtela taky tak jak to mate vy, jenze mladsi by stejne museli prelezat sedacku toho nejstarsiho :lol: takze je to asi jedno. Ale moc dekuju :kytka:

A kolik je nejstaršímu? Moje má 10, 140cm a 33kg. Takže za chvíli už nebude potřeba ani podsedák. A nejmladší zvládneme dát do sedačky i ze předu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
31.5.19 14:08
@Netopirek píše:
A kolik je nejstaršímu? Moje má 10, 140cm a 33kg. Takže za chvíli už nebude potřeba ani podsedák. A nejmladší zvládneme dát do sedačky i ze předu :mrgreen:

Teprve 6, prostredni 1,5 a nejmladsi 5m. Ty maly jsou jeste maly a na jejich kurtovani potrebuju 3ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 14:10
@1mila2 píše:
Teprve 6, prostredni 1,5 a nejmladsi 5m. Ty maly jsou jeste maly a na jejich kurtovani potrebuju 3ruce :lol:

Tak to je málo. No oni porostou. Ale teda pak tři sedačky 9-36 vedle sebe. To bude síla přikurtovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
31.5.19 18:06
@Netopirek píše:
Tak to je málo. No oni porostou. Ale teda pak tři sedačky 9-36 vedle sebe. To bude síla přikurtovat 8o

To bude OK, teda dokud budou ty mensi mit 5ti bodovy pasy. Nejstarsi se pripouta v pohode uprostred sam. Mame na to nastesti velky auto se 3ma isofixama vzadu. Jinak by to proste neslo. Bysme si asi zlamali ruce :lol:
A az budou bez 5ti bodaku, tak nejstarsi uz bude jezdit bez vseho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37115
31.5.19 18:09

… co… menší auta. :cert:
Do většiny aut tři sedačky do druhé řady prostě nedáte, ačkoliv se sem mají vejít tři dospělí.
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 18:57
@M_Vladim píše: … co… menší auta. :cert:
Do většiny aut tři sedačky do druhé řady prostě nedáte, ačkoliv se sem mají vejít tři dospělí. :cert:

Já jsem tři sedačky zatím připoutala do každého auta. Ale kolikrát jsem si div nesedřela ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
31.5.19 19:26
@Netopirek píše:
Já jsem tři sedačky zatím připoutala do každého auta. Ale kolikrát jsem si div nesedřela ruce.

Tak to si ale zatím vždy jezdila velkými auty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.5.19 19:50
@j.a.n.i1 píše:
Tak to si ale zatím vždy jezdila velkými auty 8)

Ne, v úplně běžných autech. Někdy byly sedačky od dveří ke dveřím, ale dali jsme to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
31.5.19 20:06

@Netopirek Fajn, přistavím ti jedničkovou fabii a koupím si lístek do první řady ;)
A tedy i do mého c-maxe jsem musela dát na střed podsedák, 3 sedačky se tam ani omylem nevešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí