Kam do Bulharska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
15.3.17 10:19

@Almatka Tak po tomhle „zážitku“ se nedivím, že už jsi tam nebyla :roll:
My jsme chtěli původně s dětmi do Chorvatska autem přes noc, ale vzhledem k tomu, že tam dost podražilo a jeli bychom x hodin jsme se nakonec rozhodli takhle. Trochu mám strach i z toho letadla s tím naším nejmenším, ale snad to dá, je to zatím takový pohodář, tak snad mu to vydrží.. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
15.3.17 10:30

Byli jsme s malými dětmi minuly rok koncem června v Pomorie, hotel Sunset Resort, all inclusive. Pro všechny super, jedna z nejlepších dovolených v Bulharsku. Přímo u moře, vedle velký aquapark, bez diskoték v přímém dosahu. V rámci AI lehátka zdarma, fantastické jídlo. Pro klidnou dovolenou s dětmi jedna z nejlepších destinaci, určitě pojedeme znovu :D
 http://www.neckermann-online.cz/…ort-pomorie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
15.3.17 18:48

Kdyby nekdo chtel scimkoliv poradit o bulharsku tak me napiste byl jsem tak 5 krat ana hodne miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.9.17 22:29

Ahoj Petrusska007 jak je veliký aquapark a jak daleko od hotelu to je? Děkuji L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.9.17 22:32

Ahoj
@B4RC3LON4 potřebuju aquapark blízko hotelu, písčitou pláž a pozvolný vstup do moře. Máme 3 děti a každý potřebuje trochu jiný vyžití :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
23.2.18 15:34

Obnovuji, doporučte mi prosím klidnou lokalitu s čistým mořem, písčitou pláží, s obchody, kde lze nakoupit běžné potraviny, restauracemi a pěknou okolní přírodou. Jsme zvyklí na portugalsky a španělsky hovořící destinace, i mimo Evropu, ale letos se musíme držet více při zemi. Bulharsko se mi jeví vhodné vzhledem k bezpečnostní situaci v Evropě. Nikdy jsme tam nebyli, ale letos bychom ho rádi vyzkoušeli. Jsme dva dospělí a jedno dítě předškolního věku.

• Citovat
  • Upravit
6206
25.2.18 15:36
@Evulin píše:
Chtěli bychom letos s manželem a dcerou do Bulharska, nikdy jsem tam nebyla, tak bych byla ráda, kdo by mi někdo poradil, do jakého turistického letoviska jet??Slyšela jsem o Slunečném pobřeží, že je tam moc pěkně, chtěli bysme nějaký hotel, nejlíp blízko u moře, nemáte někdo nějaké typy?Hledala jsem tady na emiminu, ale vše je tak 2 roky nebo i déle staré, tak bych něco aktuálního, děkuji :)

My letíme v červenci Hotel Riva, Slunečné pobřeží. Poprvé, ale recenze super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 08:01

Ahoj, chci objednat letní dovču, původně jsem chtěla Řecko, ale ty ceny jsou děsné :( teď tedy přemýšlím nad Bulharskem.. Nikdy jsem tam nebyla, manžel tam byl jako malý…
Máme rozpočet na dovču 50 tisíc. Jsme dva dospěli a dvě děti 4 roky. Rádi bychom, aby tam bylo i nějaké vyžití pro ně. Doporučíte něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 08:11
@mishka123 píše:
Ahoj, chci objednat letní dovču, původně jsem chtěla Řecko, ale ty ceny jsou děsné :( teď tedy přemýšlím nad Bulharskem.. Nikdy jsem tam nebyla, manžel tam byl jako malý…
Máme rozpočet na dovču 50 tisíc. Jsme dva dospěli a dvě děti 4 roky. Rádi bychom, aby tam bylo i nějaké vyžití pro ně. Doporučíte něco?

tam toho najdeš.. odkaz

ale tohle mi zaujalo hodně - hotel Iskar - fakt super prostředí pro děcka. Já nakonec zvolila jiný na slunečném pobřeží. Mamina zase byla v Primorsku a nemohla si vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 08:13

@mishka123 ještě dodatek - zvolila jsem inviu, tam máš dítě s 2 dospělými zdarma, druhé se slevou. Já za kluka platila plnou - jedem sami dva.. Ale pokud jste 2+2. tak tam sleva bude. Známá měla vybrané od Fischeru, dítě 4 roky za plnou palbu, poslala jsem jí do invie a tam měla malého fakt zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 08:41

@martina.se
děkuju :) Přs Invii zrovna vybírám :)
ale právě si nejsem jistá lokalitou, kam přesně… protože na netu jsou takové smíšené názory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 08:45

@mishka123 toť otázkou, co přesně chceš. Ségra jela s mamkou, volili místo, kde bude blízko na výlety, kousek měli zátoku - z jedné strany klidné moře, na druhé velké vlny, kousek do turecka atd.. já volila slunečné pobřeží - dál od turecka, blízko k historickému nesebaru, Burgas není tak daleko, takže transport z letiště nebude tak drsný - nechci být 2 h v busu.. a uvidíme - ještě jsem tam nebyla.. a kluk jede k moři poprvé, tak on bude snad spokojen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 08:48

@martina.se
no naše děti právě k moři také poprvé :D My bychom klidnější místo, blízko dosahu nějakých památek, vyžití pro děti a hlavně pozvolný vstup do moře (což jsem četla, že v Bulharsku je skoro všude) :) Tak snad něco najdu. Jsem teď v kontaktu s paní z Invie, včera mi posílala právě nabídku na Řecko s all jako tam bychom vybrali studia na Zakynthosu, ale.. na Tipadvisorovi je to takové smíšené hodnocení… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 08:55

@mishka123 já měla řecko taky v hledáčku, ale někdy příště.. to bulharsko mi přišlo zajímavější.. jinak ano, pozvolný vstup do moře, mají hodně přátelské hotely pro rodiny s dětmi a ceny jsou fakt někde jinde. A památky? otázka, co hledáš, mi se líbí ten Nesebar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
22.3.18 08:56

@martina.se
jj také jsem koukala na Nesebar. :) On na památky je hlavně manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...