Kam do porodnice - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
29.5.14 18:20

@lucyyyy -Ty jo tak hnuse se k tobe chovaly, takze pojedes do Vyskova to si myslim ze je fajne porodnice.
Ale urazky nesnesu je to hnusne chovani.
Na tohle porodnice Obilny trh nedovolil, nebo jsem se stim nesetkala jen u Marka ta dr.sila.:-).
To byl i pro me stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.5.14 08:23

@Staninka30 no a proto už se Bohunicím vyhýbám obloukem, ono je to hlavně o lidech, to je pravda, ale stačí narazit na jednu krávu a pak už si člověk udělá obrázek a raději tam vickrát nejde. Vyškov můžu jen doporučit, lepší doktory a personál jsem snad nezažila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
30.5.14 12:40
@Moňas.p píše:
Tak to vubec neni. Jsou pro prirozeny porod, pokud je to mozne. Me i cisar nabizeli. A kamoska tam mela taky planovany cisar bez problemu.

nerozumime si…planovbaný cisar je neco jineho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
30.5.14 12:51
@Kalla1412 píše:
nerozumime si…planovbaný cisar je neco jineho… :nevim:

Ja ho planovany nemela ;)

• Citovat
  • Upravit
313
22.12.14 10:02

kdy shánět porodnici v Brně?

Ahoj holky,
sice je ještě brzo, ale začala jsem si dávat dohromady, co a kdy je potřeba pozařizovat. Jak je to prosím s porodnicema v Brně? Kdy se tak cca mám do nějaké zaregistrovat? V Praze se to prý dělá poměrně dost brzo, tak abych něco neprošvihla. A jakým způsobem se to dělá? Prostě jen zavolám?
Díky moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
22.12.14 10:17

@HanaNov pokud vím, neregistruje se… ale já chodila do rizikovky do porodky od 16tt. Já si myslím, že až obvoďák odešle do porodky tak se s ní domlouvá kam… ale nechci kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.12.14 10:49

V Brně se nemusíš nikam registrovat, proste si vyberes a poslední měsíc budeš chodit tam kam sis vybrala a gyn ti dá doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.12.14 10:54

@HanaNov
jak píšou holky, sama to řešit nemusíš. V posledním měsíci tě tvůj doktor pošle do porodnice (dá ti vybrat) a pak budeš chodit na kontroly tam. Budou ti dělat monitory, atd… A tam pak pojedeš i rodit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
22.12.14 12:55

Ahoj, já rodila v Bohunicích a tak jak píše @Lejaa :), měsíc před porodem jsem jim tam zavolala, že mě jim tam můj doktor předává a hotovo :). Pak jem tam jezdila 1× týdně na kontrolu :). Byla jsem moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
22.12.14 13:15

Super, díky moc za info:-) Tím aspoň odpadá jedna starost:-) :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.12.14 10:26

@HanaNov Já ještě dodám, že klidně kamkoliv stačí přijít až k porodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
2.7.17 06:00

Dovolim si obnovit diskuzi a poprosim jen ty co maji aktualni info, vcera mi bylo sdeleno ze ani na obilnaku ani v bohunicich uz nedelaji monitory ty se delaji az po terminu porodu je to pry ted nedavno nove ma nekdo prosim aktualni info ze tam ted nekdy zacal chodit na kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
2.7.17 07:18

Taky me to zajímá, ja teda taky netuším a rada si počkám na aktuální info. Ale asi na tom neco bude, pac 2 roky zpět uz jsme byla mesic pred termínem předána do pece porodnice - prave na ty monitory, ted mam jeste 14 pred termínem poslední ko u sve dr…vubec ne nenapadlo se ji zeptat proc.

• Citovat
  • Upravit
794
2.7.17 10:53

Já chodím do rizikové poradny každý týden k primáři po 14 dnech ulz a měření čípku od 16tydne a řekl mi v 35+ staci vzít streptokoka při potížích o týden dříve
A na téma monitor zda bude nevím zatím nic
V roce 2011 mi jej dělali od 30 týdne kvůli malé až do termínu
Můžu podat hlášení ale já tam chodím kvůli potížím a čípkem a špatnou zkušenosti
Ale mám teombofilii tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
2.7.17 13:31

@Jessi7 jj oni pry pri potizich nebo u zen s cukrovkou a jinyma delaji ty monitory ale pokud je vse ok a je tam ze a odeslana v 36 tt ci pozdeji tak prvni monitor udelaji az ve 40 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková