Porodnice Jičín

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
298
26.7.11 12:11

Porodnice Jičín

Je tu nekdo kdo rodil v JC? Chystam se tam,tak by me zajimalo jak to ted funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
26.7.11 12:15

Co konkretne by Te zajimalo?
Rodila jsem tam loni v srpnu cisarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
26.7.11 12:19

Vsechno.;-) musim se tam nahlasit? Nechaj pritele celou dobu se mnou? Co pribalit navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
26.7.11 12:23

Ahoj Karol,taky tam budu rodit,můžu se k tobě připojit? Též mě zajíma vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.7.11 12:32

Já tam rodila vloni v září, taktéž císařem :roll:

• Citovat
  • Upravit
298
26.7.11 12:49

Ted ve ctvrtek maj prohlidku s prednaskou,od 14hod. Chci jit,ale mam to docela kus,termin za 12dni,tak nevim jestli to autem dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.7.11 13:04

Hlasit se nemusis, ale kdyz uz bys tam byla na ty prednasce, tak se prihlas. Budou Te mit v PC pro porod a pak uz v bolestech nebudes muset nic slozite vyplnovat :-D

Olbleceni na mimco neni treba, je erarni. Pliny pro zacatek nejake taky dostanes - ted uz si presne nepamatuju pocet (asi 20). Je i erarni masticka na zadecek.
I balik porodnickych vlozek jsem mela k dispozici, ale nevim, zda je to standart.
Pokud pradelna stiha prat, je moznost i erarnich kosil, ze clovek usetri svoje :lol:
Co se tyka partnera, tak pokud nejsou nejake komplikace, tak urcite bude moct byt s Tebou. Pri cisari ho teda na sal nepusti - ceka pred salem, ale mimco mu pak hned po osetreni daji.
Jinak nevim, co jeste napsat. Se ptej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.7.11 13:40

Karol - pokud tam chceš rodit, myslím, že by ses tam měla přihlásit, protože pak chodíš na monitor přímo k nim (od 36. týdne), sepíšou s tebou porodopis, dostaneš papíry na jméno dítěte, papír na potvrzení pediatra a A4 instrukcí co s sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.7.11 14:20

Radyka, s temi monitory to neni tak uplne pravda. Kamaradka byla prihlasena do porodnice v JC, ale na monitory tam nechodila, delal ji je jeji dr.
A myslim, ze KarolLyn uz chodi na monitor jinde, kdyz ma 12 dni do terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
26.7.11 14:26

Do PC si Tě sice napíšou, ale při příjmu strávíš dalších půl hodiny vyplňováním nesmyslů. Důvod mi zůstal dodnes utajen.
Při císaři partnerovi mimčo na chvíli půjčí, pak mu ho seberou, řeknou, že tam má počkat - a pak na něj zapomenou, až začne po dvou hodinách přecházet po chodbě, tak na něj přijdou a budou se děsně divit, co tam dělá :twisted: To se stalo nám. No nekup to za pět set peněz…
Na monitory jsem taky chodila k mému Dr. a ne do špitálu.

• Citovat
  • Upravit
298
26.7.11 14:49

Jj,na monitor chodim ke svymu dr.ma ho v ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.7.11 16:12

tak asi záleží, zda má dr. monitor ve své ordinaci - můj ne, tudíž porodnice

bruni - to je teda dobrý, zapomenout na otce, co čeká na chodbě na vyzvednutí mimča 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
29.7.11 15:01

Ahoj,dnes jsem byla poprvé v Jičíně na pásech a udělalo to tam na mě dobrý dojem,sestry příjemný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
1.8.11 19:49

Já tam rodila 2007 a budu rodit zase v 2012 :-) a moc se těším mám jen dobré vzpomínky. Aspoň porovnám jak to tam vedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.10.11 23:11

Tak můžu přispět se svojí relativně čerstvou zkušeností z prázdnin - akorát všechno bylo strašně rychlé, že jsem to tam vlastně nestihla moc pozorovat - dorazili jsme v 8.20 a v 8.40 už byl malý na světě - díky tomu jsme ani nestihli vyndat porodní přání - každopádně doktoři byli prima, nápomocní, hráz mi automaticky nenastřihávali, celkově jsem se tam cítila dobře
díky následným komplikacím jsem sice pak musela na zákrok, vše ale proběhlo ok

sestřičky a doktorky na novorozeneckém byly přímo báječné

gynekologové ale nejsou příliš naklonění nějakým velkým alternativním porodním metodám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková