Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky,
jelikož se mi blíží termín porodu (začátek srpna), chtěla jsem se zeptat zda jsou zde maminy, které mají podobný termín a budou také rodit v Hořovicích? ![]()
Takže také premiéra, prý tuto porodnici každý chválí, tak už se snad začínám i na ten porod těšit, no ikdyž jsem tam teď byla na monitoru a nějaká mamina tam děsně křičela, ach jo, docela mě to od porodu odradilo ![]()
tak to ja se tam planuju ukazat tak za 2 tydny aby o me vedeli, na monitory tam pry nemusim.. tak treba te tam uslysim kricet ![]()
neee, doufam, ze budeme mit krasne bezbolestne porody ![]()
tk holky já tam kdu v půlve října
.tak až odrodíte,napište jaké to tam bylo
.
xreni píše:
tak to ja se tam planuju ukazat tak za 2 tydny aby o me vedeli, na monitory tam pry nemusim.. tak treba te tam uslysim kricet
neee, doufam, ze budeme mit krasne bezbolestne porody
Jak to, že tam nemusíš na monitory? Já, zase nemusím do poradny, jen na ten monitor
Doufám,že neuslyšíš, abych tě neodratila ![]()
Od
Ahojky, taky mam termin zacatkem srpna (1.8) a uz se nemuzu dockat. Je to uz dost narocne ![]()
Taky se moc těším, bude to strašná změna, jsem zvědavá jak to budu zvládat, mám z toho trochu strach.. Budete to naše první mimčo.
andileklucka píše:xreni píše:Jak to, že tam nemusíš na monitory? Já, zase nemusím do poradny, jen na ten monitor
tak to ja se tam planuju ukazat tak za 2 tydny aby o me vedeli, na monitory tam pry nemusim.. tak treba te tam uslysim kricet
neee, doufam, ze budeme mit krasne bezbolestne porodyDoufám,že neuslyšíš, abych tě neodratila
Od
ja tam volala nejake te vrchni sestre nebo ci cislo jsem nasla,a pry staci jen aby o mne vedeli, kdyz dela monitor muj dr, muzu zustat tam ![]()
jinak holky ja se zatim na porod tesim, predstavuju si ho hrozne prirozene (proto taky horovice) tak jsem zvedava ![]()
Holky takže až mě můj dr.předá do porodky,tak tam stačí zavolat a pojedu tam na monitory jo?Jinak já mám z porodu hrůzu(bohužel vím,co mě čeká)a to jdu do toho dobrovolně po třetí
.Po každém porodu jsem říkala už NIKDY,á je to tu.Ale ted už opravdu naposled
.
Já, si vsugerovávám, že to bude rychlý a téměř bezbolestný, prý to funguje ![]()
Ahoj, ja se tam taky chystam rodit, termin mam v nedeli, dnes jsem byla naposledy u sveho doktora a pokud do nedele neporodim spontane tak mam v pondeli nastoupit do porodky (mam tehu cukrovku a pry nesmim prenaset). Tak se tam treba s vama potkam ![]()
kikina11 píše:
Ahoj, ja se tam taky chystam rodit, termin mam v nedeli, dnes jsem byla naposledy u sveho doktora a pokud do nedele neporodim spontane tak mam v pondeli nastoupit do porodky (mam tehu cukrovku a pry nesmim prenaset). Tak se tam treba s vama potkam
Ahoj, dávala jsi tam o sobě nějak vědět, že tam budeš rodit?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.