Porod v Hořovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
257
25.7.11 19:20

Porod v Hořovicích

Ahojky,
jelikož se mi blíží termín porodu (začátek srpna), chtěla jsem se zeptat zda jsou zde maminy, které mají podobný termín a budou také rodit v Hořovicích? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11408
25.7.11 20:02

ahojky pridavam se na konci srpna snad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.7.11 20:39

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.7.11 21:14

diky, tobe taky, potom jsem zvedava na reference :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.7.11 21:19

Takže také premiéra, prý tuto porodnici každý chválí, tak už se snad začínám i na ten porod těšit, no ikdyž jsem tam teď byla na monitoru a nějaká mamina tam děsně křičela, ach jo, docela mě to od porodu odradilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.7.11 21:57

tak to ja se tam planuju ukazat tak za 2 tydny aby o me vedeli, na monitory tam pry nemusim.. tak treba te tam uslysim kricet :mrgreen:
neee, doufam, ze budeme mit krasne bezbolestne porody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
25.7.11 22:13

tk holky já tam kdu v půlve října :lol: .tak až odrodíte,napište jaké to tam bylo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.7.11 16:48
xreni píše:
tak to ja se tam planuju ukazat tak za 2 tydny aby o me vedeli, na monitory tam pry nemusim.. tak treba te tam uslysim kricet :mrgreen:
neee, doufam, ze budeme mit krasne bezbolestne porody :lol:

Jak to, že tam nemusíš na monitory? Já, zase nemusím do poradny, jen na ten monitor :nevim: Doufám,že neuslyšíš, abych tě neodratila :lol:
 Od

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.7.11 09:37

Ahojky, taky mam termin zacatkem srpna (1.8) a uz se nemuzu dockat. Je to uz dost narocne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
27.7.11 11:55

Taky se moc těším, bude to strašná změna, jsem zvědavá jak to budu zvládat, mám z toho trochu strach.. Budete to naše první mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.7.11 09:40
andileklucka píše:
xreni píše:
neee, doufam, ze budeme mit krasne bezbolestne porody :lol:
Jak to, že tam nemusíš na monitory? Já, zase nemusím do poradny, jen na ten monitor :nevim: Doufám,že neuslyšíš, abych tě neodratila :lol:
Od

ja tam volala nejake te vrchni sestre nebo ci cislo jsem nasla,a pry staci jen aby o mne vedeli, kdyz dela monitor muj dr, muzu zustat tam :-)
jinak holky ja se zatim na porod tesim, predstavuju si ho hrozne prirozene (proto taky horovice) tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.7.11 09:43

Holky takže až mě můj dr.předá do porodky,tak tam stačí zavolat a pojedu tam na monitory jo?Jinak já mám z porodu hrůzu(bohužel vím,co mě čeká)a to jdu do toho dobrovolně po třetí :lol: :lol: .Po každém porodu jsem říkala už NIKDY,á je to tu.Ale ted už opravdu naposled :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.7.11 15:00

Já, si vsugerovávám, že to bude rychlý a téměř bezbolestný, prý to funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
28.7.11 16:15

Ahoj, ja se tam taky chystam rodit, termin mam v nedeli, dnes jsem byla naposledy u sveho doktora a pokud do nedele neporodim spontane tak mam v pondeli nastoupit do porodky (mam tehu cukrovku a pry nesmim prenaset). Tak se tam treba s vama potkam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.7.11 23:13
kikina11 píše:
Ahoj, ja se tam taky chystam rodit, termin mam v nedeli, dnes jsem byla naposledy u sveho doktora a pokud do nedele neporodim spontane tak mam v pondeli nastoupit do porodky (mam tehu cukrovku a pry nesmim prenaset). Tak se tam treba s vama potkam :)

Ahoj, dávala jsi tam o sobě nějak vědět, že tam budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková