Porod v Hořovicích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
9.10.12 11:47

@Nika9 tak přesně tohle jsem řešila loni. U mě teda Podolí versus Hořovice. Do Podolí jsem chodila celé těhotenství do poradny, na UTZ…ale přesně jak píšeš, velká neosobní továrna na děti. Takže vyhrály Hořovice :palec: A nelituju. A jestli budu ještě někdy těhotná, udělám to tak znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
9.10.12 11:55

Ja mam tedy zkusenost jen s Horovicemi, a byla jsem moc spokojena. Ikdyz nejake vyhrady jsem mela, ale ono vsude je neco. Takze Horovice doporucuji. Prvni porod Dr. Pohorelska a druhy porod moje pani Dr. Chudackova. Obe uzasne :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.10.12 12:31

@Radhe mě rodila taky Dr. Pohořelská. Byla skvělá, člověk na svém místě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
9.10.12 13:27

@maraida, urcite. Kdyby byli takovi doktori vsichni, to by se to rodilo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
12.10.12 12:54

@Nika9 já akorát čekám na manžela až mě prospustí. chodila jsem celou dobu k Apolináři a sem jela až rodit, všichni úžasní, pár sester je takových rázných, ale ne nepříjemných. ostatní jsou zlatíčka, se vším pomůžou, poradí, prostě bomba! já sem jela s kontrakcema a vědomím, že budu rodit normálně, dala jsem jim dvoustránkovej porodní plán a doktorka na něj koukla a jen řekla: mno vy ste maminka, co chce všechno naopak, tak jdem na to. a opravdu šlo vše podle plánu do té doby, než se malému začly ztrácet ozvy. pak se ke mně na porodní pokoj nahrnulo strašně moc doktorů včetně primáře, ten mě vyšetřoval a zvažoval jestli uděla císaře, nebo ještě chvilku počkat. jelikož jsem já taky císařem, počítala jsem i s touhle možností a navzdory poznámce v mém porodním plánu (císaře pouze v nevyhnutelném případě) jsem mu řekla, že by mi císař nevadil. takže jsem skončila na akutním císaři, manžel pak šel semnou na JIPku když jsem se probouzela. přístup všech naprosto profesionální a vstřícný. nemůžu si stěžovat na jedinou věc! chtěla jsem nadstandart, stojí 500/noc. ale standarty tu jsou mnohem lepší, než nadstandarty v Apolináři, kde se za takové pokoje platí 1000/noc neměnila bych, pokud budu rodit znovu, jedině tady!

• Citovat
  • Upravit
270
12.10.12 14:21

@xpisk03 V první řadě gratuluji k narození miminka. A držím palce, aby byly porodní komplikace ty poslední, co vás potkaly. Pokud jsem to dobře pochopila, rodila jsi v Hořovicích? Mám radost, že právě vy jste měli dobré zkušenosti s péčí, ale právě stejně tak na diskuzích narážím i na negativní zkušenosti a pár jsem ji zaznamenala i u mamin ve svém okolí - a nešlo jen o vstřícnost personálu, ale o zásadní chyby např. i v poprodní péči o miminko. Na druhou stranu, abych byla spravedlivá o podobné chybě vím i v Motole a vím, že spousta rodičů byla v Hořovicích maximálně spokojených. Vím, že je to hodně o náhodě, o tom na jakého člověk narazí doktora. Zatím se asi více přikláním právě k Hořovicím.

Tobě i všem ostatním moc děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
13.10.12 14:55

@Nika9 taky jsem na diskuzích četla pár negativních zkušeností, ale 100% dokonalí nebudou nikde a Hořovice měly negativních reakcí výrazně nejméně

• Citovat
  • Upravit
Everyone
29.10.12 08:08

Tak už to mám za sebou, rodila jsem na začátku října v Hořovicích, měla jsem Mudr. Pavlů (zástupkyně primáře), a porod proběhl hladce bez jakýchkoli komplikací. Pamní doktorka je sice trochu ráznější, ale v určitých chvílích je to potřeba. Byla jsem prvorodička a porod ve mně nezanechal žádná traumata. KLidně bych šla rodit znovu, i když kontrakce bych klidně vynechala :D V porodnici se o mě pak sestřičky krásně staraly, byly velice vstřícné. Rooming in byl sice trochu náročný, ale kdykoli jsem si mohla zazvonit o pomoc či radu na šestinedělí či novorozenecké oddělení. Sestřičky přišly s výjimkou dob vizity okamžitě. Porodnici můžu jen doporučit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2185
29.10.12 08:39

Taky už to mám za sebou, rodila jsem v Hořovicích 13.října CS, protože malá byla KP. A byla jsem naprosto spokojená…Během porodu byli všichni velice milí…snažili se rozptýlit…naprosto super…A pak na šestinedělí…ve srovnání s ostatníma nemocnicema neprosto luxusní…wifi, TV, internet, sociálka na pokoji, které jsou co jsem viděla po dvou - tudíž nadstandard naprosto zbytečné… Návštěvy jsem měla normálně na pokoji-ale to spíš závisí na domluvě se spolubydlící, kterou já měla naprosto pohodovou…Sestřičky skvělý jak na JIP tak na šestinedělí…Vždycky se najde někdo, kdo nemá svůj den…ale tady převažuje dobrá nálada…
Takže další dítě/děti :) určitě v Hořovicích!!
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková