Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
xreni píše:kamikaa píše:
Tak já dnes konečně budu volat do porodky a objednávat se do poradny.Holky jak to tak dlouho trvá,než vás objednají?Týden?nějak na to prostě nemám časpořád lítám kolem toho druhýho mrněte,no děs.
ja myslim, ze do tydne te urcite objednaji. ja se tak pak objednavala na poslednich kontrolach a vzdycky meli za tyden volno.
ja nechci strasit ale ja se na porod tesila, nebala se a mela jsem ho strasnej.. jediny cim muzu utesit, ze hned po nem jsem zapomnela a neprislo mi to zpetne tak hroznyale na siti teda nezapomenu brrr.
Mě teda šití trvalo asi půl hodiny, ale dobře mi to opíchala, nic jsem necítila, jen takové tahání..
me to opichat uz nemohly, vsechno na me vyplacaly pri porodu, takze me sily za ziva.. no rvala jsem vic jak pri porodu ![]()
Holky děkuji.Už jsem objednaná na středu na 18.30.,jsem ráda,že tam jsou i takhle večer
.Ani u jednoho mě nešili,t
k doufám,že ted se tomu taky vyhnu
.
Pokud chcete rodit v Hořovicích, tak je možné se do předporodní poradny objednat do ambulance do Berouna. Ordinují tam 3 doktoři, co rodí v Hořovicích a s porodnící Hořovice jsou propojení (takové detašované pracoviště;) ). Byla jsem 2× v poradně přímo v nemocnici a strašně dlouho jsem čekala (i když jsem byla objednaná). Pak jsem začala chodit do Berouna a nikdy jsem nečekala déle jak 3 minuty. Je tam skvělá sestřička. Mají hezky vybevenou odrinaci, vč. tokografu.
janicce píše:
Pokud chcete rodit v Hořovicích, tak je možné se do předporodní poradny objednat do ambulance do Berouna. Ordinují tam 3 doktoři, co rodí v Hořovicích a s porodnící Hořovice jsou propojení (takové detašované pracoviště;) ). Byla jsem 2× v poradně přímo v nemocnici a strašně dlouho jsem čekala (i když jsem byla objednaná). Pak jsem začala chodit do Berouna a nikdy jsem nečekala déle jak 3 minuty. Je tam skvělá sestřička. Mají hezky vybevenou odrinaci, vč. tokografu.
ja doporucuju do horovic jezdit odpolko, byla jsem vzdy objednana stredy na 17h a nikdo tam prede mnou nikdy nebyl ![]()
Já jdu taky ve středu v půl sedmé večer
,tak taky doufám,že tam nikdo nebude.Taky nám víc vyhovujou ty odpoledne.Nemůžu tam s malým trávit někde v čekárně třeba 3 hodiny
,to si vůbec nedokážu představit.
Ahoj,já tam rodila před třemi lety a opět nás to čeká za 3 měsíce.Termín mám 1.1. 2012:) …kdopak tam bude teké?já jsem byla spokojená:)
Zdravím, já už přenáším druhý den a rodit budu v Hořovicích. Včera jsem tam byla na monitoru, ale malé se zatím ven nechce. V Hořovicích nechávají max.10 dní přenášet, tak že nejdéle 17.10. jsem tam (nebude tam někdo?), ale doufám, že ve středu v ambulanci mi řeknou již něco pozitivního:-)I když z porodu mám strach, řikám si kolik ženských už to zvládlo:-) ![]()
Jé já jdu taky ve středu na monitor+ambulanci.a taky už to chci mít za sebou.Vždycky po ránu mám takový výtok vodový,dneska už jsem myslela,že mi rupla voda,tak uvidíme.Zatím to nevypadá.Ale já mám termán až 22.10.takže čas ![]()
Taky mívám výtok, doktorce jsem o tom min. středu řikala, protože jsem se bála, že je to plod.voda, nejdřív mi chtěla udělat z vložky test na plod.vodu, ale neměli tam tu vodičku, tak mě vyšetřila vnitřně a prý ani nedošáhla na čípek, což tedy asi znamenalo, že rodit nebudu a tak to plod.voda být nemůže. Ale určitě to doktorce řekni, oni tě vyšetří a budeš mít klid:-) Na monitor tam jdu ve středu taky - jezdíme tam spíše ráno, ted na 10:-)A na monitoru i ambulanci jsem vždy docela rychle na řadě ![]()
já jsem zvědavá,volala jsem tam doktor si mě objednal na středu a už měli totálně narváno,tak mě tam někam vecpala,tak jsem zvědavá.minule jsem totiž dostala čípky na výtok,ale mě i svěděl,tak jestli je to tím
no zeptám se ho určitě.Je to skoro každý ráno.
Já už 2× měla nějaké žluté čípky a teď mi dali pro změnu nějaký gel DALACIN s aplikátory, tak snad konečně toto pomůže, ale každý večer je to záhůl si to aplikovat. Já se budu modlit, aby mi ve středu už řekli, že si mě tam nechají, nechci přenášet moc dlouho. První termín dle PM jsem měla 24.9., ale podle UZ z Gennetu 7.10. - prý vždy platí podle toho UZ, když je to tak velký rozdíl. Mě ty středy naplánovali už od první návštěvy, tak že jsem měla už dopředu všechny termíny návštěv monitoru i ambulance daný.
ahoj holky já mám termín 24 října a taky se chystáme do hořovic, ale 20 zkusíme hamiltona tak se třeba potkáme ![]()
Ahoj holky
Je tu někdo kdo se chystá rodit příští týden v Hořovicích?Já mám ve čtvrtek ráno nástup na vyvolání,pokud se to do té doby nerozběhne samo. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.