Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Babe007 píše:
ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám staloO Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info
Když jsem tam minulý týden rodila, tak týden před tím měli prý stopstav, hodně porodů. Jinak registrace není potřeba, je však dobrý než tam člověk jede zavolat, aby se mohli připravit.
me ve stredu taky dr rikal, ze se nemusim bat, ze naval uz opadl, noo srpen je asi silny letos ![]()
Já bych do Hořovic znovu rodit nešla. Díky jejich nepříjemné porodní asistentce nemám na svůj zcela normální porod hezké vzpomínky.Vždycky se mi vybaví,jak stroze se ke mně chovala,cítila jsem se nepříjemně,vzpamatovávám se z toho ještě dneska.Můžete si to malovat jak chcete,všechno je to o lidech. Jeden takový vám to celé zkazí,i kdyby ti ostatní byli nevím jací,i kdyby porodnice byla sebekrásnější.Myslím, že se hořovická porodnice dost přeceňuje.
Jo a ještě, moc negativního se o Hořovicích nedočtete.Už tu kdysi běžela diskuze s podobnými zkušenostmi jako mám já,bylo to ale drsnější(padla v ní i nějaká jména),někdo z té porodnice se zapojil…výsledek je,že ty příspěvky už tady nejsou, takže pak si udělejte obrázek ![]()
ja musim rict, ze jsem byla naprosto spokojena. rodila jsem 28.8. vystridaly se na me 2 porodni asistentky, nemuzu rict spatne slovo. vsichni byli strasne mily a hodny. i kdyz muj porodni plan sme nakonec nedodrzeli, snazili se mi vyjit vstric a cekali na souhlas s tim, co jsem tam mela, ze nechci, i kdyz pak bylo potreba. vysvetlili mi proc mam prijmout to a to.. jako pristup fakt paradni (a pani doktorka tam byla 3 dny po sobe a znamky unavy na ni nebyly znat). na sestinedeli taky super, nikdo nehrotil zadne ‚zasady‘, vse brali normalne, nestresovali maminy.. jedine negativum byly aktualni opravy, kdy nam delali zatepleni primo do zdi naseho pokoje, to bylo neprijemne, ale s tim se nedalo nic delat. takze za me bych uz jinam rodit nesla asi ![]()
Jak říkám, všechno je o lidech, prostě jsem měla smůlu na PA, ten zážitek mi už nikdo nevymaže, bohužel ![]()
Měla jsem termín 21.11,ale jelikož jsem se teď začala otevírat ve 32.týdnu tak počítáme s mudr.začátek listopadu tak s kýmpak se tam potkám maminy? ![]()
Se mnou doufám ne
,já mám termín 22.10,podle PM 28.10. ale tajně doufám,že to bude dřív.ted už toho mám plný zuby,natož ještě čekat přez měsíc.ono s tím ročnákem to je nic moc teda
![]()
no také bych to brala už teď sestřenice je také těhotná ale ta má termín v únoru a už teď mě straší porodem,jsem prvorodička tak jsem zvědavá jak to zvládnu ![]()
Já jsem v Hořovicích rodila a až budu čekat další mimi, tak budu zas:)
Byla jsem tam moc spokojena. Měla jsem dlouhý porod, ale všichni udělali vše pro to, aby proběhl co nejlépe.
![]()
Barunka96 píše:
no také bych to brala už teď sestřenice je také těhotná ale ta má termín v únoru a už teď mě straší porodem,jsem prvorodička tak jsem zvědavá jak to zvládnu
Nedej se vystrasit,taky jsem se nedala a fakt zafungovala psychika ,na porod jsem se tesila, nebala jsem se a mela jsem krasnej rychlej porod s bolestma cca poslednich deset kontrakci (to bylo husty ,bolesti do zad) a trosku u tlaceni:-)ale asi sestkrat ,sedmkrat jsem zatlacila a byl venku…
Tak já dnes konečně budu volat do porodky a objednávat se do poradny.Holky jak to tak dlouho trvá,než vás objednají?Týden?nějak na to prostě nemám čas
pořád lítám kolem toho druhýho mrněte,no děs.
holky jeslti chcete rodit v Horovich mohu jen stoprocente doporucit!!!!
kamikaa píše:
Tak já dnes konečně budu volat do porodky a objednávat se do poradny.Holky jak to tak dlouho trvá,než vás objednají?Týden?nějak na to prostě nemám časpořád lítám kolem toho druhýho mrněte,no děs.
ja myslim, ze do tydne te urcite objednaji. ja se tak pak objednavala na poslednich kontrolach a vzdycky meli za tyden volno.
ja nechci strasit ale ja se na porod tesila, nebala se a mela jsem ho strasnej.. jediny cim muzu utesit, ze hned po nem jsem zapomnela a neprislo mi to zpetne tak hrozny
ale na siti teda nezapomenu brrr.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.