Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
andileklucka píše:kikina11 píše:Ahoj, dávala jsi tam o sobě nějak vědět, že tam budeš rodit?
Ahoj, ja se tam taky chystam rodit, termin mam v nedeli, dnes jsem byla naposledy u sveho doktora a pokud do nedele neporodim spontane tak mam v pondeli nastoupit do porodky (mam tehu cukrovku a pry nesmim prenaset). Tak se tam treba s vama potkam
volala jsem tam dnes, a to jen kvuli tomu, ze jsem chtela vedet v kolik tam mam jit v to pondeli. Jinak se tam nejak nemusi jen je pry dobry tam zavolat nez tam pojedes rodit (primo z bolestma) abys vedela zda nemaji plno. Ptala jsem se dnes jestli tam nemaj plno tak doktorka rikala ze zatim ne, ale ze mam stejne zavolat nez bych vyjela.
Tyjo holky a to se tam nechodí ani na ty monitory jo?
já do podolí chodila každý týden a potom už obden.To se mi právě moc nelíbí teda
.Přece se musí vědět,že je miminko v pořádku.Já si nedokážu představit,že mě dr.měsíc před porodem vykopne a já do porodu nebudu nic vědět jo?????Koukám,že sem si asi raději měla někde tu frontu odstát.už mám z toho teda smíšený pocity ![]()
Ahoj, záleží jak se rozhodneš. Buď chodit na monitory od 36tt k nim. Nebo chodit na monitory k svému gyndr. a k nim jenom na porod, a jedna návštěva před porodem. Nebo můžeš dorazit rovnou na porod prý nikoho neodmítnou i když mají plno nějak si poradí. Doporučují před odjezdem zavolat, kdyby měli třeba plánovaný vyvolávaný porod tak ho můžou posunout kvůli už rodící mamince. Každé 1. a 3.pondělí je předporodní beseda.
kamikaa píše:
Tyjo holky a to se tam nechodí ani na ty monitory jo?já do podolí chodila každý týden a potom už obden.To se mi právě moc nelíbí teda
.Přece se musí vědět,že je miminko v pořádku.Já si nedokážu představit,že mě dr.měsíc před porodem vykopne a já do porodu nebudu nic vědět jo?????Koukám,že sem si asi raději měla někde tu frontu odstát.už mám z toho teda smíšený pocity
na ty monitory prave chodis bud ke sve doktorce, nebo do tech horovic, ale jde o to, ze to neni povinne
me se treba nechce jezdit 44km tam a 44km zpet kvuli monitoru, tak tam pak zajedu jen jednou aby o me vedeli a monitory budu chodit u nas v pze k me dr. ![]()
kamikaa píše:
můj dr. ho nemá,takže budu muset tam
Můj taky ne, takže v nemocnici jen monitor a jinak ke svému doktorovi. Prý cca do 15:30 se chodí na monitor jak je ambulance do 1 patra a poté jak jsou sály. Ale když jsem tam byla minule asi ve tři hodiny, tak už mě na monitor zaslali k těm sálům.
ja chodila na monitor ke svemu Dr., ale je to jak rikaj holky muzes chodit i k nim. Ja byla u nich kednou protoze muj Dr. mel dovcu tak me odeslal k nim na monitor.
No jsem zvedava, kdy porodim ![]()
kikina11 píše:
ja chodila na monitor ke svemu Dr., ale je to jak rikaj holky muzes chodit i k nim. Ja byla u nich kednou protoze muj Dr. mel dovcu tak me odeslal k nim na monitor.No jsem zvedava, kdy porodim
moc gratuluji ![]()
My už to máme také za sebou. Máme Elišku ![]()
anduli taky gratuluju, krasny jmeno ![]()
a jaky to tam teda bylo???
ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám stalo
O Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info
Babe007 píše:
ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám staloO Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info
meli by te tam v pohode vzit, staci zavolat tam pred odjezdem, aby treba o tobe vedeli.. nevyzaduji nejakou predporodni ucast ![]()
xreni píše:Babe007 píše:meli by te tam v pohode vzit, staci zavolat tam pred odjezdem, aby treba o tobe vedeli.. nevyzaduji nejakou predporodni ucast
ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám staloO Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info
To jsem ráda, do dvou poraden už nemám sílu jezdit
Díky moc za info
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.