Porod v Hořovicích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2653
29.7.11 08:39
andileklucka píše:
kikina11 píše:
Ahoj, ja se tam taky chystam rodit, termin mam v nedeli, dnes jsem byla naposledy u sveho doktora a pokud do nedele neporodim spontane tak mam v pondeli nastoupit do porodky (mam tehu cukrovku a pry nesmim prenaset). Tak se tam treba s vama potkam :)
Ahoj, dávala jsi tam o sobě nějak vědět, že tam budeš rodit?

volala jsem tam dnes, a to jen kvuli tomu, ze jsem chtela vedet v kolik tam mam jit v to pondeli. Jinak se tam nejak nemusi jen je pry dobry tam zavolat nez tam pojedes rodit (primo z bolestma) abys vedela zda nemaji plno. Ptala jsem se dnes jestli tam nemaj plno tak doktorka rikala ze zatim ne, ale ze mam stejne zavolat nez bych vyjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.7.11 09:07

Tyjo holky a to se tam nechodí ani na ty monitory jo? 8-o já do podolí chodila každý týden a potom už obden.To se mi právě moc nelíbí teda :roll: .Přece se musí vědět,že je miminko v pořádku.Já si nedokážu představit,že mě dr.měsíc před porodem vykopne a já do porodu nebudu nic vědět jo?????Koukám,že sem si asi raději měla někde tu frontu odstát.už mám z toho teda smíšený pocity :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.7.11 09:59

Ahoj, záleží jak se rozhodneš. Buď chodit na monitory od 36tt k nim. Nebo chodit na monitory k svému gyndr. a k nim jenom na porod, a jedna návštěva před porodem. Nebo můžeš dorazit rovnou na porod prý nikoho neodmítnou i když mají plno nějak si poradí. Doporučují před odjezdem zavolat, kdyby měli třeba plánovaný vyvolávaný porod tak ho můžou posunout kvůli už rodící mamince. Každé 1. a 3.pondělí je předporodní beseda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
29.7.11 19:44
kamikaa píše:
Tyjo holky a to se tam nechodí ani na ty monitory jo? 8-o já do podolí chodila každý týden a potom už obden.To se mi právě moc nelíbí teda :roll: .Přece se musí vědět,že je miminko v pořádku.Já si nedokážu představit,že mě dr.měsíc před porodem vykopne a já do porodu nebudu nic vědět jo?????Koukám,že sem si asi raději měla někde tu frontu odstát.už mám z toho teda smíšený pocity :roll:

na ty monitory prave chodis bud ke sve doktorce, nebo do tech horovic, ale jde o to, ze to neni povinne ;-) me se treba nechce jezdit 44km tam a 44km zpet kvuli monitoru, tak tam pak zajedu jen jednou aby o me vedeli a monitory budu chodit u nas v pze k me dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.7.11 19:54

můj dr. ho nemá,takže budu muset tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
29.7.11 21:05
kamikaa píše:
můj dr. ho nemá,takže budu muset tam

Můj taky ne, takže v nemocnici jen monitor a jinak ke svému doktorovi. Prý cca do 15:30 se chodí na monitor jak je ambulance do 1 patra a poté jak jsou sály. Ale když jsem tam byla minule asi ve tři hodiny, tak už mě na monitor zaslali k těm sálům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
30.7.11 10:40

ja chodila na monitor ke svemu Dr., ale je to jak rikaj holky muzes chodit i k nim. Ja byla u nich kednou protoze muj Dr. mel dovcu tak me odeslal k nim na monitor.

No jsem zvedava, kdy porodim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
10.8.11 10:58

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
10.8.11 10:59

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.8.11 11:10
kikina11 píše: .

gratulace k holcicce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.8.11 10:47
kikina11 píše:
ja chodila na monitor ke svemu Dr., ale je to jak rikaj holky muzes chodit i k nim. Ja byla u nich kednou protoze muj Dr. mel dovcu tak me odeslal k nim na monitor.No jsem zvedava, kdy porodim :)

moc gratuluji :kytka:
My už to máme také za sebou. Máme Elišku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
18.8.11 11:36

anduli taky gratuluju, krasny jmeno ;-)
a jaky to tam teda bylo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
18.8.11 16:16

ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám stalo :-( O Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
18.8.11 17:47
Babe007 píše:
ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám stalo :-( O Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info

meli by te tam v pohode vzit, staci zavolat tam pred odjezdem, aby treba o tobe vedeli.. nevyzaduji nejakou predporodni ucast :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
18.8.11 18:42
xreni píše:
Babe007 píše:
ahoj holky, chci se zeptat, jsem registrovaná v Praze Podolí, ale bojím se, že bude stop stav a nevezmou mě, už se to tento měsíc několika holčinám stalo :-( O Hořovicích jsem slyšela samou chválu, je tu někdo, kdo by tam přijel rodit bez předchozí registrace, návštěvy, prostě na blind a vzali ho? Nevíte, jestli je to možné, prosím? Díky moc za info
meli by te tam v pohode vzit, staci zavolat tam pred odjezdem, aby treba o tobe vedeli.. nevyzaduji nejakou predporodni ucast :-)

To jsem ráda, do dvou poraden už nemám sílu jezdit :-)Díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková