Porodnice Jičín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.11.11 21:30

Ja tam rodila v listopadu 2008 a mohu rict jen ze jsem rada za ty doktory tam diky nim jsem nazivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.11 12:22

a já se k Vám přidávám,taky netuším a jsem hladná po informacích,mrkla jsem na stránky naše porodnice-jičín.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
24.11.11 13:07

Ahojik,tak já byla v Jičíně moc spokojená,doktoři super a sestry z dětského taky,ochotně odpovídaly na všechny moje otázky a že jich bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.6.12 22:00

Ahoj, pořád váhám mezi Jičínem a Jilemnicí, TP mám až na začátku října. Nemáte některá z vás ponětí, jak je to v jičínské porodnici s nástřihem? Dělají ho automaticky, nebo mohu odmítnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
5.6.12 10:25

Ahojky, taky přemýšlím o Jičínské porodnici, tak jen jestli je tu někdo s čerstvými zkušenostmi? Času mám zatím dost, termín až 20/10… ale i tak bych uvítala nějaké info… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.6.12 01:18

Nikca: Ahoy, byla jsem v Jičíně teď v březnu. Nástřih mi udělala doktorka myslim bez ptaní. vím, že mi hráz masírovali, ale pak stejně střihla. Je pravda, že já se téměř na nic kolem porodu neptala (kromě tlumení bolesti :mrgreen: ). Všichni byli velice vstřícní, určitě dotazy zodpoví.
ledulaz: Ahoy, za sebe určitě doporučuju Jičín. Jak je to tam malé, tak je personál skvělý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
8.6.12 08:58
@thee píše:
Nikca: Ahoy, byla jsem v Jičíně teď v březnu. Nástřih mi udělala doktorka myslim bez ptaní. vím, že mi hráz masírovali, ale pak stejně střihla. Je pravda, že já se téměř na nic kolem porodu neptala (kromě tlumení bolesti :mrgreen: ). Všichni byli velice vstřícní, určitě dotazy zodpoví.
ledulaz: Ahoy, za sebe určitě doporučuju Jičín. Jak je to tam malé, tak je personál skvělý. :palec:

Asi právě proto, že to tam je menší a není to tam jak na běžícím pásu, tak to asi taky Jičín vyhraje… ještě asi před 2 roky tam dělala moje kamarádka, než prchla po Prahy… tak snad to tam bude fajne… A moc díky za názor;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.6.12 16:29

Ahojky, v Jc super doktori, jak porodnici, me teda rodil primo primar, tak pediatri. nemuzu si stezovat, jen nejak zapomeli na tatinka a nechali ho na chodbe. jinak bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.6.12 17:14
@Mimimamina píše:
jen nejak zapomeli na tatinka a nechali ho na chodbe

Našeho taky :mrgreen: Asi to bude místní tradice :lol:

• Citovat
  • Upravit
94
14.6.12 17:18

Asi ano:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
26.7.12 16:39

porodní polohy

Ahoj, chystám se rodit v Jičíně. Chci se zeptat, jestli nevíte, jaké jsou tam možné porodní polohy. V gynekologické poloze rodit nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.7.12 21:53

To netusim, nezjistovala jsem, asi budes mit nejlepsi se zeptat a domluvit primo v Jicine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
28.7.12 11:42
@nespres píše:
Ahoj, chystám se rodit v Jičíně. Chci se zeptat, jestli nevíte, jaké jsou tam možné porodní polohy. V gynekologické poloze rodit nechci.

Ahoj,
na přednášce, která se koná každý poslední čtvrtek v měsíci se Dr. Křížová moc příznivě pro jinou polohu netvářila. Ta porodní postel vypadá ale celkem slušně, ukazovala, jak se dá nastavit buď na klasickou gynekologickou (tu teda taky nechci), nebo nohy jen zapřít. Prý se dá i naklonit, že jsi v polosedě. Ještě jsou prý ochotni odrodit na boku. Tak uvidíme, jaká pak bude realita :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
28.7.12 12:13

@Nikca_Ko já na tom setkání vyla v červnu a právě že si nevybavuju, že by mluvili o těch polohách… já bych volila nějakou polohu v sedo-dřepo-kleku… to mi přijde nejpřirozenější, ale bude to můj první porod, tak mám třeba iluze :-D
Příští týden tam jedu na ty pásy, tak se zkusím poptat na detaily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
28.7.12 12:24

@nespres Já jsem taky doufala, že budu moct rodit v podřepu nebo v kleče, ovšem to se právě paní doktorce moc nezdálo. Mě to příjde mnohem přirozenější než v leže, děťátko nemusí pracně prolézat tím esovitým zahnutím páteře a gravitace mu ještě trochu pomůže. :think:
Můžeš tedy zkusit vymámit nějaké rozumy na pásech a pak se s nimi pochlubit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková