Kam do porodnice - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
leonarubinova
2.7.17 13:40

@sonulicka U Milosrdných dělaj, takže pokud ti na tom záleží, tak běž tam :palec:

• Citovat
  • Upravit
4278
2.7.17 15:57

@leonarubinova diky me jde primarne o obilnak :-D pripadne bohunice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leonarubinova
2.7.17 17:33

@sonulicka Tak to nepomůžu… Ale když u Milošů nechytneš pana Miláčka (doktor Nagy), tak jsou tam všichni super. Já ho samozřejmě chytla pokaždé, ale jakožto druhorodičku už mě nerozhází :D

• Citovat
  • Upravit
794
2.7.17 18:39
@leonarubinova píše:
@sonulicka Tak to nepomůžu… Ale když u Milošů nechytneš pana Miláčka (doktor Nagy), tak jsou tam všichni super. Já ho samozřejmě chytla pokaždé, ale jakožto druhorodičku už mě nerozhází :D

Ten mne malém při porodu zabil nutil mne rodit s placentou previa. Díky bohu že žiju pro holky na miminko jsme čekali dál ale já přežila.
Na záchranu ditete mi řekl nedělal by a tak jsme čekali až malý zemřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
2.7.17 18:48

@leonarubinova no me popravde stacila prohlidka salu a pristup uz tam netusim jak to pak probihalo dal ale na jakekoliv otazky mi porodni asistentka odpovidala tak opovrzlive a stylem jezis zase jedna koza co jen vymysli ze me nejak presla chut :-( na obilnaku max spokojenost takze si to podruhe odrodim tam vim ze na blbce narazis kdekoliv ale celkem dam na prvni dojem a ten prvni dojem tam me sokoval a dostal do kolen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leonarubinova
2.7.17 20:32

@sonulicka No mě zase dohnala slzám při prvním těhu baba na Obilňáku na ambulanci porodních sálů, tak jsem šla k Milošům, kde to byla pohoda. Nagy je šulin, ale naštěstí je nad ním absolutně skvělý primář :)
@Jessi7 To je síla. Jak říkám, je to nečlověk

• Citovat
  • Upravit
794
4.7.17 18:44
@leonarubinova píše:
@sonulicka No mě zase dohnala slzám při prvním těhu baba na Obilňáku na ambulanci porodních sálů, tak jsem šla k Milošům, kde to byla pohoda. Nagy je šulin, ale naštěstí je nad ním absolutně skvělý primář :)
@Jessi7 To je síla. Jak říkám, je to nečlověk

Ji dozvěděla sem se z Bohunic že s placentou previa se nerodi ani donoseny dítě epidurálne ale pouze uspání že to moc krvácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
22.7.17 18:42

@sonulicka - A kdy máte termín. Jinsk já rodila na Obilnaku, a max spokojená. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
23.7.17 01:25

@Staninka30 zacatek srpnaa obilnak monitory nekomplikovanym rizikovym nedela :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.7.17 21:11

@sonulicka -Moc držím palečky. Ja ž posledním, těhotenství byla po celou dobu, hlídání na Obilnaku, v rizikové poradne :?. Bylo to náročné ale zvládla..A už víš, co máš schované v brisku :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.8.17 15:12

@sonulicka -Ahojky tak uz mas Miminecko, a jak se jmenuje kolik jste vazili a merili..Pokud Ano velka Gratulace..A jak jsi byla spokojena na Obilnaku, rada bych slysela, zda se porodni zmenilo, a sestinedeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.9.17 21:35

Kámoška teď rodila v Bohunicích a byla spokojená. Měla svoji asistentku a porod byl napůl vyvolávaný kvůli tlaku, a všechno ok. I na šestinedělí prý byli až na jednu protivnější sestru hodní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.17 15:41

Dobrý den, potřebovala bych poradit…jsem prvorodička ve 20tt a kvůli potížím se zády musím na císař..kdy bych asi měla zajít do porodnice se domluvit a taky kam, která je podle Vás v Brně a okolí na plánované císaře nejlepší? A na jaký týden se to tak plánuje? Děkuji moc za odpověďi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.9.17 12:22

@Berunka.end Já před necelými 14 dny porodila plánovaným císařem u Milosrdných a byla jsem moc spokojená. Rodila jsem tam dvě děti i normálně. Přístup lékařů super (představení se a podání ruky), sester jakbysmet. Na sále super atmosféra, manžel může být u toho, miminko mi hned ukázali a poté s ním odcházel manžel. Jakmile mě zašili a dovezli zpět na oddělení, tak proběhlo první přiložení a nosili ho každé 2 hodiny na kojení. Pokud se nerodí v celkové anestezii, tak se nejde ani na JIPku. Čtvrtý den nás pustili domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková