Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@leonarubinova diky me jde primarne o obilnak
pripadne bohunice
@sonulicka Tak to nepomůžu… Ale když u Milošů nechytneš pana Miláčka (doktor Nagy), tak jsou tam všichni super. Já ho samozřejmě chytla pokaždé, ale jakožto druhorodičku už mě nerozhází ![]()
@leonarubinova píše:
@sonulicka Tak to nepomůžu… Ale když u Milošů nechytneš pana Miláčka (doktor Nagy), tak jsou tam všichni super. Já ho samozřejmě chytla pokaždé, ale jakožto druhorodičku už mě nerozhází
Ten mne malém při porodu zabil nutil mne rodit s placentou previa. Díky bohu že žiju pro holky na miminko jsme čekali dál ale já přežila.
Na záchranu ditete mi řekl nedělal by a tak jsme čekali až malý zemřel.
@leonarubinova no me popravde stacila prohlidka salu a pristup uz tam netusim jak to pak probihalo dal ale na jakekoliv otazky mi porodni asistentka odpovidala tak opovrzlive a stylem jezis zase jedna koza co jen vymysli ze me nejak presla chut
na obilnaku max spokojenost takze si to podruhe odrodim tam vim ze na blbce narazis kdekoliv ale celkem dam na prvni dojem a ten prvni dojem tam me sokoval a dostal do kolen
@sonulicka No mě zase dohnala slzám při prvním těhu baba na Obilňáku na ambulanci porodních sálů, tak jsem šla k Milošům, kde to byla pohoda. Nagy je šulin, ale naštěstí je nad ním absolutně skvělý primář ![]()
@Jessi7 To je síla. Jak říkám, je to nečlověk
@leonarubinova píše:
@sonulicka No mě zase dohnala slzám při prvním těhu baba na Obilňáku na ambulanci porodních sálů, tak jsem šla k Milošům, kde to byla pohoda. Nagy je šulin, ale naštěstí je nad ním absolutně skvělý primář
@Jessi7 To je síla. Jak říkám, je to nečlověk
Ji dozvěděla sem se z Bohunic že s placentou previa se nerodi ani donoseny dítě epidurálne ale pouze uspání že to moc krvácí
@sonulicka - A kdy máte termín. Jinsk já rodila na Obilnaku, a max spokojená. ![]()
@Staninka30 zacatek srpnaa obilnak monitory nekomplikovanym rizikovym nedela :-/
@sonulicka -Moc držím palečky. Ja ž posledním, těhotenství byla po celou dobu, hlídání na Obilnaku, v rizikové poradne
. Bylo to náročné ale zvládla..A už víš, co máš schované v brisku
.
@sonulicka -Ahojky tak uz mas Miminecko, a jak se jmenuje kolik jste vazili a merili..Pokud Ano velka Gratulace..A jak jsi byla spokojena na Obilnaku, rada bych slysela, zda se porodni zmenilo, a sestinedeli ![]()
Kámoška teď rodila v Bohunicích a byla spokojená. Měla svoji asistentku a porod byl napůl vyvolávaný kvůli tlaku, a všechno ok. I na šestinedělí prý byli až na jednu protivnější sestru hodní ![]()
Dobrý den, potřebovala bych poradit…jsem prvorodička ve 20tt a kvůli potížím se zády musím na císař..kdy bych asi měla zajít do porodnice se domluvit a taky kam, která je podle Vás v Brně a okolí na plánované císaře nejlepší? A na jaký týden se to tak plánuje? Děkuji moc za odpověďi ![]()
@Berunka.end Já před necelými 14 dny porodila plánovaným císařem u Milosrdných a byla jsem moc spokojená. Rodila jsem tam dvě děti i normálně. Přístup lékařů super (představení se a podání ruky), sester jakbysmet. Na sále super atmosféra, manžel může být u toho, miminko mi hned ukázali a poté s ním odcházel manžel. Jakmile mě zašili a dovezli zpět na oddělení, tak proběhlo první přiložení a nosili ho každé 2 hodiny na kojení. Pokud se nerodí v celkové anestezii, tak se nejde ani na JIPku. Čtvrtý den nás pustili domů.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@sonulicka U Milosrdných dělaj, takže pokud ti na tom záleží, tak běž tam