Kam na střední s 3 dvojkami na vysvědčení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Thomassss píše:
A teď si představ, že můj manžel ukončil VŠ s červeným diplomem, a taky se jednou za čas např. ve spěchu přepíše a udělá v psaném projevu chybku. Hrozná tragédie, že?
Tohle srovnáváš s chybkou ve spěchu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Tohle srovnáváš s chybkou ve spěchu?
Taky to může být psané ve spěchu, navíc asi tak 14letým dítětem. Vůbec nechápu, co tě na tom tak pobuřuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss píše:
A teď si představ, že můj manžel ukončil VŠ s červeným diplomem, a taky se jednou za čas např. ve spěchu přepíše a udělá v psaném projevu chybku. Hrozná tragédie, že?
I s dislefii se dá vystudovat VŠ. Znám lidi co několikrát propadli nebo opakovali maturitu a máj vysokou
![]()
- Citovat
- Upravit
@Thomassss píše:
Taky to může být psané ve spěchu, navíc asi tak 14letým dítětem. Vůbec nechápu, co tě na tom tak pobuřuje.
Neřeš to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Neřeš to.
Budu to řešit, protože psát takovéhle příspěvky nedospělému dítěti a soudit ho na základě dvou vět, které napíše na emimino, je trošku přes čáru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss píše:
Budu to řešit, protože psát takovéhle příspěvky nedospělému dítěti a soudit ho na základě dvou vět, které napíše na emimino, je trošku přes čáru.
Ty se v tom pořád musíš rochnit. Nedospělé dítě je hlavně uchazeč o střední školu, tak by určitě mohla myslet na to, že nemůže psát jako prvňák, protože i ten ví, kam se dává tečka na konci věty. Určitě jí tvoje obhajoba podprůměrnosti hodně pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Ty se v tom pořád musíš rochnit. Nedospělé dítě je hlavně uchazeč o střední školu, tak by určitě mohla myslet na to, že nemůže psát jako prvňák, protože i ten ví, kam se dává tečka na konci věty. Určitě jí tvoje obhajoba podprůměrnosti hodně pomůže.
Přečti si ostatní příspěvky v této diskuzi. Chyb je tu dost a nepředpokládám, že všichni tito uživatelé mají jen základní vzdělání, které by dle tvých kritérií mít měli, když s pravopisnou chybou v textu nemají nárok být uchazečem a nedej bože absolventem střední školy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss píše:
No o něčem takový písemný projev svědčí.
Kam na střední sem schopná se učit
Sedm slov a tři chyby? Navíc očividně špatná schopnost se vyjádřit přesně? Červený diplom je zajímavý, ale semtam chyběla je něco jiného než toto. A na druhou stranu, když tu vidím písemné projevy některých lidí, kteří se chlubí svou VŠ a přitom neznají vyjmenovaná slova, shodu podmětu s přísudkem, velká a malá písmena, interpunkci, je mi z toho poněkud smutno. Někdy. Někdy zuřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
No o něčem takový písemný projev svědčí.Kam na střední sem schopná se učit
Sedm slov a tři chyby? Navíc očividně špatná schopnost se vyjádřit přesně? Červený diplom je zajímavý, ale semtam chyběla je něco jiného než toto. A na druhou stranu, když tu vidím písemné projevy některých lidí, kteří se chlubí svou VŠ a přitom neznají vyjmenovaná slova, shodu podmětu s přísudkem, velká a malá písmena, interpunkci, je mi z toho poněkud smutno. Někdy. Někdy zuřím.
Já se občas podivuji nad chybami v textu některých zdejších lékařek (nebo alespoň o sobě tvrdí, že jsou lékařky). Proto mi přijde až úsměvné peskovat tady dítě ze základní školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit