Kam na úřad?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@bejbyn To ale není pravda, registraci na UP brání pouze pobírání PPM před porodem, pokud na ni nemá nárok a bude chtít zaregistrovat, tak ji jako práce neschopnou odmítnou nesmí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak pracovat může, ne, je těhotná, ne nemocná…
Par tydnu do porodu je to pouha teorie. Nemocna neni, prace schopna uz taky ne.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
@bejbyn To ale není pravda, registraci na UP brání pouze pobírání PPM před porodem, pokud na ni nemá nárok a bude chtít zaregistrovat, tak ji jako práce neschopnou odmítnou nesmí.
Já vím, že to tak bohužel dělají no.Jako je tam ta citace s pobíráním PPM, takže logicky když nepobírá, mohla by být registrována, ovšem kamarádce skončil rodičák a když se šla těhotná registrovat, tak jí bylo řečeno toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
Par tydnu do porodu je to pouha teorie. Nemocna neni, prace schopna uz taky ne.
Proč teorie, já u prvního dítěte školila asi 4 dny před porodem a u druhého jsem tam byla ještě den před narozením malé, paradoxně mi bylo poslední měsíc nejlíp z celého těhotenství. Prostě pokud na to nemá papír od doktora, tak je práce schopná a těžko ji může úřednice tvrdit opak. Jako, to že ji žádný zaměstnavatel nebude chtít, je věcí druhou, to souhlasím, ale to některé nebude nikdo chtít ani netěhotné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bejbyn píše:
Já vím, že to tak bohužel dělají no.Jako je tam ta citace s pobíráním PPM, takže logicky když nepobírá, mohla by být registrována, ovšem kamarádce skončil rodičák a když se šla těhotná registrovat, tak jí bylo řečeno toto.
Tak to už je zas o tom, kdo se nechá per huba odbít, že… pokud bude trvat na vyplnění papíru a písemném odmítnutí, tak ji zaregistrují, neb sami vědí, že by to nijak neobhájili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit