Lze ještě prodloužit rodičák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lze jeste prodloužit rodičák?
Holky, než v pondělí půjdu na Úřad, zeptám se tady…V prosinci mi končí rodičák. Když bych ho chtěla o rok prodloužit, lze to ještě teď??Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ondulinek A ten rodičák máš na 3 roky? Pokud ano můžeš až do 4 let a oni by to rozpočítaly, takže bys pobírala menší částku, aby to vyšlo na tu dobu jakou potřebuješ, takže by to určitě šlo. Pokud máš na 4 roky, tak né.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, na 3roky. Šlo mě o to, jestli není pozdě, chtít prodloužení teď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondulinek Není, jde to i ve chvíli, kdy ti napíšou, že slučují poslední 2 dávky… pokud se tedy dopis někde poštou necourá měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondulinek Pozdě určitě není, nejmenší částka, kterou můžeš měsíčně brát je 50kč (říkala mi úřednice), tak čas určitě ještě máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si to nechávala s prvním synem prodlužovat na 4 roky. Ale ten 4. rok už byl brán u zaměstnavatele jako neplacené volno. Musela jsem podat žádost zaměstnavateli a ten mi to schválil. Taky to schválit nemusí. Takže pozor, pokud jsi zaměstnaná, tak musíš vyřešit i tento krok. Navíc už můžeš snad i dostat výpověď během toho roku. Mně se to naštěstí nestalo. Na sociálce mi to prodloužili a měla jsem na ten rok rozpočítané poslední 2 dávky rodičovského příspěvku. Takže pár peněz měsíčně. Řešila jsem to 2 měsíce před 3. rokem syna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit