Kam s hračkami?

1011
24.8.14 13:19

kam s hrackami ?

Tridila jsem detem hracky..kostky nejspis dam do skolky, pokud si je vezmou, ale nevim kam dat zbytek hracek, ktere jsou na pohled ok, ale nejedou..? Kam davate vy hracky po detech..? K detskemu lekari do čekárny, deyskych hernicek..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
24.8.14 13:24

Něco prodám, něco rozdám po okolí menším dětem mých známých, něco hodím prostě do kontejneru určeného na sběr textilu, obuvi a hraček…
U nás hračky nechtěj už ani v MC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.8.14 13:24

Co detsky domov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.8.14 13:29

@kaja00
myslíš, ze by je vzali, i kdyz nejedou..? Moje deti si s nemi hraly, i kdyz uz zvuk nevydavaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 13:33

@BoDaViDoVe vyhazuju - pokud nejedou nebo tak, tak z toho důvodu, že jsou rozbité. Takové hračky bych dál nedávala.. pokud jsou pěkné, tak do Adry nebo charity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.8.14 13:34

K popelnicím? Vždycky zmizej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
24.8.14 13:35
@hofka píše:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
24.8.14 13:36
@BoDaViDoVe píše:
@kaja00
myslíš, ze by je vzali, i kdyz nejedou..? Moje deti si s nemi hraly, i kdyz uz zvuk nevydavaly…

Ne, do DD bych nefunkční hračky nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.14 13:37

U nás to sbírá charita. Dávám do pytle s oblečením a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
24.8.14 13:39

Taky jsem nad tím přemýšlela, ale asi hračky budu schovávat pro vnoučata :mrgreen: protože jsem moc ráda, že když přijedeme k našim nebo ke tchánům, tak si děti mají s čím hrát - obojí je měli schované a třeba Lego po manželovi a jeho bratrech je jako nové :)

• Citovat
  • Upravit
35545
24.8.14 13:40
@hofka píše:
:mrgreen: Také tak..já tam tuhle postavila takové dětské suchary z Rossm., dětem to nechutná, dětské čaje granulované od Hippu a další hitparádové pochutiny a bylo to za chvilku pryč :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.14 13:41

@Mufina tak jsou hračky, které se u nás taky schovávají. Ještě já budu někdy možná mít jedno dítě, sestra ještě nemá děti.
A souhlasím, že třeba vyhozovat Merkur, by byla velká škoda (máme schované ve sklepě po strýcovi). Po malé ségře teď dědím puzzle a tak.
Zároveň ale dostává další a další hračky a opravdu nejde skladovat vše, co už nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.8.14 13:45

Ja mam mega bednu ruznych chrastitek a hejblatek pro mimina a nemam tuseni co s tim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
24.8.14 13:47

Dávám dětem od kamarádek tedy těm co maji mladší děti nebo ty co už nehraji dám dětem na písek ven a nebo kamarádka shaněla pro děti na onkologii olomouc brala i karičky a postavičkxy z ALBERTA tak co jsme měly navic jsem ji nabalila.
k poipelnicim bych je nikdy nedala.tu to brakuji jen bezdomovci.
nebo na FB máme spolek Bazárek kde nakupujeme a prodáváme s maminkami a mame tam i skupinku daruji tak co se dětem nehodí tak většinou daruji ve skupince našeho města.
jinak bych byla hračkami už zavalená.
k popelnici jsem dala max odražedlo které už nemělo jedno kolečko a stejně bylo hned fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.8.14 13:51
@Mufina píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale asi hračky budu schovávat pro vnoučata :mrgreen: protože jsem moc ráda, že když přijedeme k našim nebo ke tchánům, tak si děti mají s čím hrát - obojí je měli schované a třeba Lego po manželovi a jeho bratrech je jako nové :)

Tak já teď s láskou stahala pro malou panenky po mně, viděla jsem v hračkárně ceny a šla na půdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová