Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tridila jsem detem hracky..kostky nejspis dam do skolky, pokud si je vezmou, ale nevim kam dat zbytek hracek, ktere jsou na pohled ok, ale nejedou..? Kam davate vy hracky po detech..? K detskemu lekari do čekárny, deyskych hernicek..?
Něco prodám, něco rozdám po okolí menším dětem mých známých, něco hodím prostě do kontejneru určeného na sběr textilu, obuvi a hraček…
U nás hračky nechtěj už ani v MC
@kaja00
myslíš, ze by je vzali, i kdyz nejedou..? Moje deti si s nemi hraly, i kdyz uz zvuk nevydavaly…
@BoDaViDoVe vyhazuju - pokud nejedou nebo tak, tak z toho důvodu, že jsou rozbité. Takové hračky bych dál nedávala.. pokud jsou pěkné, tak do Adry nebo charity..
@BoDaViDoVe píše:
@kaja00
myslíš, ze by je vzali, i kdyz nejedou..? Moje deti si s nemi hraly, i kdyz uz zvuk nevydavaly…
Ne, do DD bych nefunkční hračky nedávala.
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale asi hračky budu schovávat pro vnoučata
protože jsem moc ráda, že když přijedeme k našim nebo ke tchánům, tak si děti mají s čím hrát - obojí je měli schované a třeba Lego po manželovi a jeho bratrech je jako nové ![]()
@hofka píše:
K popelnicím? Vždycky zmizej:-)
@Mufina tak jsou hračky, které se u nás taky schovávají. Ještě já budu někdy možná mít jedno dítě, sestra ještě nemá děti.
A souhlasím, že třeba vyhozovat Merkur, by byla velká škoda (máme schované ve sklepě po strýcovi). Po malé ségře teď dědím puzzle a tak.
Zároveň ale dostává další a další hračky a opravdu nejde skladovat vše, co už nepoužívá.
Ja mam mega bednu ruznych chrastitek a hejblatek pro mimina a nemam tuseni co s tim:D
Dávám dětem od kamarádek tedy těm co maji mladší děti nebo ty co už nehraji dám dětem na písek ven a nebo kamarádka shaněla pro děti na onkologii olomouc brala i karičky a postavičkxy z ALBERTA tak co jsme měly navic jsem ji nabalila.
k poipelnicim bych je nikdy nedala.tu to brakuji jen bezdomovci.
nebo na FB máme spolek Bazárek kde nakupujeme a prodáváme s maminkami a mame tam i skupinku daruji tak co se dětem nehodí tak většinou daruji ve skupince našeho města.
jinak bych byla hračkami už zavalená.
k popelnici jsem dala max odražedlo které už nemělo jedno kolečko a stejně bylo hned fuč
@Mufina píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale asi hračky budu schovávat pro vnoučataprotože jsem moc ráda, že když přijedeme k našim nebo ke tchánům, tak si děti mají s čím hrát - obojí je měli schované a třeba Lego po manželovi a jeho bratrech je jako nové
Tak já teď s láskou stahala pro malou panenky po mně, viděla jsem v hračkárně ceny a šla na půdu ![]()