Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mufina
ony maji plno hracek, některé jeste po me, merkur, lego, seko, auticka…
hmm, ony nejsou rozbite, jen uz nevydavaji zvuk..v cekarnach tez hracky nejedou, ne..? No, v nejhorším je postavím k popelnici…tam to zmizne, to je fakt..minule jsem tam dala kolo a bylo fuc, pan si ho opravil a tef na nem jezdi jeho ditko ![]()
@BoDaViDoVe No nevim, segra jednou dala do detskeho domova domecek pro panenky, uz je to dyl, ale myslim, ze kdyz se zeptas, nic nezkazis, minimalne udelas radost, ze se vubec ptas…
Cokoli doma nepotřebuju a nestojí to za prodej, tak strčím v čisté otevřené krabici ke kontejnerům s tříděným odpadem. Je téměř zaručené, že to tam nevydrží ani pár hodin
Vždycky se najde někdo, kdo si to vezme. A když jsem chtěla aby někdo odvezl starou funkční troubu, dala jsem ji na příjezdovou cestičku, lípla ceduli „funkční, věnuji“ a večer tam už nebyla.
@kaja00
Mam pro detsky domov nachystane veci po detech, tak zkusim i ty hracky..uvidime…
Nerozbité, funkční hračky, které naše holky nezaujaly, nebo jsme je třeba dostali dvakrát podobné, takže jsou v podstatě nové, zkouším prodat. Pokud se nezadaří, tak rozdám po rodině nebo známých (ale bohužel teď teda nemám v okolí nikoho takového). Pár hraček v horší kvalitě (ale zase ne rozbité, jen mají třeba kosmetické vady) jsem věnovala do dceřiny školky, místní herničky, do miniškolky v Sokole a k dětské lékařce do čekárny. No a pytel plastových kostek pro batolata jsem nedávno umístila k popelnici a za hodinu už tam nebyl.
Ale my zase tolik hraček na rozdávání nemáme, snažím se kupovat spíš kvalitnější výrobky, které vydrží, a necháme si je pro vnoučata. ![]()
@hofka píše:
K popelnicím? Vždycky zmizej:-)
jo jo, ať si je na mimibazaru prodá sousedka. ![]()
Tak u hraček, které nefungují často někdy stačí jen vyměnit baterky, ne?
@AnastazieB
nejsem blba, mela jsem je i rozdelane, nove baterie..a presto nejedou, takze tak..
zbytek hracek jsem opravila a jedou… ![]()
Rozbité vyhazuju, stejně tak i miminkovské. Zbytek schovávam buď pro další dítě v rodině. Teď kluk objevil 2 krabice hraček (autíček) po mně a bráchovi a mají strašný úspěch. Stejně tak měl i houpací kůň, gumová zvířátka a některé stolní hry. A i já ráda vzpomínám na hračky po mé mamce.
Nevím jestli někdo psal, ale já dávám hračky do nemocnice a vždy jsou hodně rádi. Hry. knihy,… dají do herny a některé hračky (plyšáky, panenky,..)rozdají nemocným dětem jako dárek. Hračky vždy dávám čisté a vyprané.
@BoDaViDoVe píše:
@AnastazieB
nejsem blba, mela jsem je i rozdelane, nove baterie..a presto nejedou, takze tak..
zbytek hracek jsem opravila a jedou…
ono jak s tím občas švihnou, tak se posune kontakt a je to už pak nefunkční - zvuk…jednou jsem něco rozdělávala, už nevím co a ten kontakt stačilo přiletovat…akorát pak už nešel dát dohromady ten zbytek, ale zajímalo mě, co se s tím stalo… ![]()
Jestli to nikde nechtějí tak bych zkusila azylový dům pro maminky. Tam si myslím, jsou vděčný za všechno.
@kozisek píše:
ono jak s tím občas švihnou, tak se posune kontakt a je to už pak nefunkční - zvuk…jednou jsem něco rozdělávala, už nevím co a ten kontakt stačilo přiletovat…akorát pak už nešel dát dohromady ten zbytek, ale zajímalo mě, co se s tím stalo…
Já ráda takový hračky opravuju, jsem na to trochu úchylná
Akorát že doma jich tolik nemáme, u našich spíš stačí vyměnit baterky. Ale předevčírem jsem třeba „opravila“ albertí mluvítko na kartičky se zvířátky - tam se vždycky zanese ten čtecí čip a potřebuje očistit, pak to zas funguje. Z toho mám vždycky radost ![]()