Kam s hračkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
24.8.14 13:51

@Mufina
ony maji plno hracek, některé jeste po me, merkur, lego, seko, auticka…
hmm, ony nejsou rozbite, jen uz nevydavaji zvuk..v cekarnach tez hracky nejedou, ne..? No, v nejhorším je postavím k popelnici…tam to zmizne, to je fakt..minule jsem tam dala kolo a bylo fuc, pan si ho opravil a tef na nem jezdi jeho ditko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.8.14 14:00

@BoDaViDoVe No nevim, segra jednou dala do detskeho domova domecek pro panenky, uz je to dyl, ale myslim, ze kdyz se zeptas, nic nezkazis, minimalne udelas radost, ze se vubec ptas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.8.14 14:01

Cokoli doma nepotřebuju a nestojí to za prodej, tak strčím v čisté otevřené krabici ke kontejnerům s tříděným odpadem. Je téměř zaručené, že to tam nevydrží ani pár hodin :mrgreen: Vždycky se najde někdo, kdo si to vezme. A když jsem chtěla aby někdo odvezl starou funkční troubu, dala jsem ji na příjezdovou cestičku, lípla ceduli „funkční, věnuji“ a večer tam už nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.8.14 14:09

@kaja00
Mam pro detsky domov nachystane veci po detech, tak zkusim i ty hracky..uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
24.8.14 14:15

Nerozbité, funkční hračky, které naše holky nezaujaly, nebo jsme je třeba dostali dvakrát podobné, takže jsou v podstatě nové, zkouším prodat. Pokud se nezadaří, tak rozdám po rodině nebo známých (ale bohužel teď teda nemám v okolí nikoho takového). Pár hraček v horší kvalitě (ale zase ne rozbité, jen mají třeba kosmetické vady) jsem věnovala do dceřiny školky, místní herničky, do miniškolky v Sokole a k dětské lékařce do čekárny. No a pytel plastových kostek pro batolata jsem nedávno umístila k popelnici a za hodinu už tam nebyl. :) Ale my zase tolik hraček na rozdávání nemáme, snažím se kupovat spíš kvalitnější výrobky, které vydrží, a necháme si je pro vnoučata. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.8.14 14:26
@hofka píše:
K popelnicím? Vždycky zmizej:-)

jo jo, ať si je na mimibazaru prodá sousedka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13754
24.8.14 14:34

Tak u hraček, které nefungují často někdy stačí jen vyměnit baterky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.8.14 14:49

@AnastazieB
nejsem blba, mela jsem je i rozdelane, nove baterie..a presto nejedou, takze tak..
zbytek hracek jsem opravila a jedou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.14 14:58

Rozbité vyhazuju, stejně tak i miminkovské. Zbytek schovávam buď pro další dítě v rodině. Teď kluk objevil 2 krabice hraček (autíček) po mně a bráchovi a mají strašný úspěch. Stejně tak měl i houpací kůň, gumová zvířátka a některé stolní hry. A i já ráda vzpomínám na hračky po mé mamce.

• Citovat
  • Upravit
4024
24.8.14 15:26

Nevím jestli někdo psal, ale já dávám hračky do nemocnice a vždy jsou hodně rádi. Hry. knihy,… dají do herny a některé hračky (plyšáky, panenky,..)rozdají nemocným dětem jako dárek. Hračky vždy dávám čisté a vyprané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.8.14 15:32
@BoDaViDoVe píše:
@AnastazieB
nejsem blba, mela jsem je i rozdelane, nove baterie..a presto nejedou, takze tak..
zbytek hracek jsem opravila a jedou… :)

ono jak s tím občas švihnou, tak se posune kontakt a je to už pak nefunkční - zvuk…jednou jsem něco rozdělávala, už nevím co a ten kontakt stačilo přiletovat…akorát pak už nešel dát dohromady ten zbytek, ale zajímalo mě, co se s tím stalo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.8.14 15:38

Jestli to nikde nechtějí tak bych zkusila azylový dům pro maminky. Tam si myslím, jsou vděčný za všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
24.8.14 15:43
@kozisek píše:
ono jak s tím občas švihnou, tak se posune kontakt a je to už pak nefunkční - zvuk…jednou jsem něco rozdělávala, už nevím co a ten kontakt stačilo přiletovat…akorát pak už nešel dát dohromady ten zbytek, ale zajímalo mě, co se s tím stalo… :lol:

Já ráda takový hračky opravuju, jsem na to trochu úchylná :lol: Akorát že doma jich tolik nemáme, u našich spíš stačí vyměnit baterky. Ale předevčírem jsem třeba „opravila“ albertí mluvítko na kartičky se zvířátky - tam se vždycky zanese ten čtecí čip a potřebuje očistit, pak to zas funguje. Z toho mám vždycky radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.8.14 16:05
@kaja00 píše:
Co detsky domov?

tam berou jen nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052